Utvalgte filmer på TV i går

Filmer

Tidspunkt
I går 25. okt
 • Drømmeland
  Dokumentar

  Nils vil leve fritt og uavhengig av storsamfunnet, og isolerer seg på en hytte i fjellheimen. Omgitt av stillhet og barsk villmark blir han imidlertid fort konfrontert med et ønske om menneskelig kontakt. Nils tar smarttelefonen i bruk.

  VGTV
  VG+
 • Dokumentar: Busby
  Biografi, Dokumentar

  Den unike historien om Sir Matt Busby, som revolusjonerte Manchester United, såvidt overlevde klubbens største tragedie, og førte laget helt til topps.

  VGTV
 • 6.0IMDb
  Playing Hard
  6.0IMDbDokumentar

  I verdens største videospill-studio utvikles spillet "For Honor", et episk krigsspill med vikinger og samuraier. Dette prosjektet skal forandre Jasons liv for alltid.

  VGTV
  VG+
 • I Love You I Miss You I Hope I See You Before I Die
  Dokumentar

  Fattige amerikanere vokser opp i hjem med flere andre familier, der kjærlighet, drømmer og narkotika veves sammen til en håpløs miks.

  VGTV
 • Show Dancer
  Dokumentar

  Lasse hadde en hit med låten Steppin Out i 2003, men siden har livet gått til bunns. Nå vil han bruke et nytt fengselsopphold til å komme på rett kjøl.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  7.4IMDb
  Twenty Feet From Stardom
  7.4IMDbDokumentar

  Mange millionar kjenner stemmene, men ingen kjenner namna deira. Morgan Neville set søkjelyset på historiene til korsongarane bak dei største musikalske legendene i dette hundreåret.

  VGTV
  Telia Play leie
  SF Anytime
  iTunes
 • Se trailer
  6.7IMDb
  People's Republic of Desire
  6.7IMDbDokumentar

  Over 300 millioner kinesere konkurrerer om populæritet, status og penger på videostrømming. For mange er dette også alt de opplever av menneskelig kontakt.

  VGTV
 • Advocate
  Dokumentar

  Jødisk-israelske Lea Tsemel har forsvart palestinske og politiske fanger hele livet. Når hun forsvarer terroranklagede barn, er hun igjen i søkelyset.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  6.8IMDb
  Half the Picture
  6.8IMDbDokumentar

  Hvordan er det egentlig å være kvinne og filmskaper i Hollywood? I denne filmen deler regissørene sine egne verste historier fra innsiden av filmbransjen.

  VGTV

Populære filmer på Strømming

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer