Utvalgte filmer på TV i morgen

Filmer

Tidspunkt
I morgen 27. okt
 • The Will to Fly
  Dokumentar

  Gjennom en utrolig karriere gikk den australske freestylekjøreren Lydia Lassila fra ulykkesfugl og knall og fall, til å jakte historiske triks og OL-gull.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  7.3IMDb
  Walking on Water
  7.3IMDbDokumentar

  Den eksentriske kunstneren Christo skal endelig realisere sitt svært ambisiøst prosjekt som er kalt "The Floating Piers" og er en flere kilometer lang, duvenede flyte-molo.

  VGTV
  VG+
 • For Somebody Else
  Dokumentar

  Vi følger tre kvinner i California som av forskjellige grunner har valgt å bli surrogatmødre og i ni måneder bærer fram barn som andre skal overta.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  6.0IMDb
  Jawline
  6.0IMDbDokumentar

  Med tusenvis av fans er 16-åringen Austyn Tester klar for å slå gjennom som den neste virkelig store internettkjendisen som kringkaster seg selv fra gutterommet.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  7.6IMDb
  RBG
  7.6IMDbDokumentar

  Notorious RBG, mer formelt kjent som Ruth Bader Ginsburg, ble høyesterettsdommer i 1993. Nå har likestillingsforkjemperens popularitet nådd nye høyder.

  VGTV
  Viaplay
  Telia Play leie
  SF Anytime
  iTunes
  Google Play
 • Se trailer
  8.2IMDb
  Searching for Sugar Man
  8.2IMDbDokumentar

  Historien om Rodriguez, mannen som kunne ha blitt 1970-tallets største musikkikon, men som ble glemt. Etter å ha blitt oppdaget på en bar på 1960-tallet av to kjente produsente, spilte han inn et album som man trodde ville være gjennombruddet.

  VGTV
  VG+
  Telia Play leie
  SF Anytime
  iTunes
  Google Play
 • Ten Dollar Death Trip: Inside the Fentanyl Crisis
  Dokumentar

  Fentanyl er et syntetisk opioid som er 75-100 ganger sterkere enn morfin og ekstremt lønnsomt å selge. En liten dose kan drepe, og i Vancouver dør mange.

  VGTV
 • 7.4IMDb
  Midnight Family
  7.4IMDbAction, Dokumentar

  Filmskaperen Luke Lorenzen har filmet det lovløse samfunnet i Mexico by, når det kommer til ambulanser. Staten har for få biler selv, så private aktører kappes om pasientene når ulykker skjer. Vi får bli med i Ochoa-familiens råkjørende ambulanse.

  VGTV
  VG+
  iTunes
 • Se trailer
  7.1IMDb
  76 Days
  7.1IMDbDokumentar

  23. januar 2020 stengte Kina ned hele Wuhan for å bekjempe coronaviruset. Filmen gir et intimt og rått innsyn i hvordan fire sykehus håndterte krisen.

  VGTV
  VG+
  iTunes
 • 6.8IMDb
  The Russian Woodpecker
  6.8IMDbDokumentar, Krig

  Situasjonen i Ukraina er allerede svært urolig når et av Tsjernobyl-ulykkens ofre oppdager en mørk hemmelighet. Avsløringen er veldig risikabel.

  VGTV
  VG+
 • 7.7IMDb
  Bruce Lee and the Outlaw
  7.7IMDbDokumentar

  Bruce Lee, kongen av Romanias undergrunn, adopterer den hjemløse gategutten Nicu. Men finnes det en vei ut av fattigdom, rus og kriminalitet?

  VGTV
  VG+

Populære filmer på Strømming

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer