Utvalgte filmer på TV forrige onsdag

Filmer

Tidspunkt
Onsdag 20. okt
 • Drømmeland
  Dokumentar

  Nils vil leve fritt og uavhengig av storsamfunnet, og isolerer seg på en hytte i fjellheimen. Omgitt av stillhet og barsk villmark blir han imidlertid fort konfrontert med et ønske om menneskelig kontakt. Nils tar smarttelefonen i bruk.

  VGTV
  VG+
 • Skål
  Dokumentar

  Dania er 21 år og kommer fra en konservativ, kristen familie, men har nettopp møtt rapperen Trygvi, og vil utforske friheten hun kjenner en dragning mot.

  VGTV
 • The Sensitives
  Dokumentar

  Vi møter tre familier som er rammet av såkalt hypersensitivitet. Disse menneskene må velge mellom å leve i isolasjon eller utsette seg for fare, hver dag. Vi møter menneskene som nekter å være i nærheten av alt fra parfyme til elektriske apparater.

  VGTV
  VG+
 • Refugee
  Dokumentar

  Vi følger en familie fra Syria med mor, far og to barn på flukt gjennom Europa. De kjenner den store risikoen reisen innebærer, men de håper de kan gjenforenes i Tyskland.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  7.1IMDb
  Author: The JT LeRoy Story
  7.1IMDbDokumentar

  I 2006 avslørte en reporter at JT LeRoy var en konstruert forfatterperson. Vi skal undersøke hver eneste detalj av JT LeRoys eksistens, og prøve å finne ut av hva forfatterskap virkelig innebærer.

  VGTV
  VG+
  Telia Play leie
  SF Anytime
  iTunes
  Google Play
 • Heartbound - a Different Kind of Love Story
  Dokumentar

  For 25 år siden reiste Niels til Thailand på ferie. Her forelsket han seg i den tidligere sexarbeideren Sommai. Hun hjelper nå thailandske kvinner med å finne danske menn, og vi følger dem gjennom bryllup, kulturforskjeller og fordommer.

  VGTV
 • The Walrus and the Whistleblower
  Dokumentar

  På utrolig vis har Phil Demers gått fra å trene hvalrosser til å varsle om mishandling av dem. Samtidig blir han saksøkt for planlagt hvalross-kidnapping.

  VGTV
 • 7.7IMDb
  The Mole Agent
  7.7IMDbDokumentar, Drama

  En bekymret datter ber en privatdetektiv undersøke hvordan moren behandles på et eldrehjem. 83 år gamle Sergio sendes undercover for å spionere.

  VGTV
  VG+
  Viaplay
  Telia Play leie
  SF Anytime
  Google Play
 • Se trailer
  Kid 90
  Dokumentar

  En titt på hvordan unge Hollywood-stjerner vokste opp på 90-tallet. En brutal prosess, fanget på video filmet av Soleil Moon Frye.

  NRK1
  NRK TV
 • Escape From Room 18
  Dokumentar

  John var en lederskikkelse i et stort og ultravoldelig ny-nazistisk nettverk. Så avslørte vennene hans at han er jødisk.

  VGTV
 • The Will to Fly
  Dokumentar

  Gjennom en utrolig karriere gikk den australske freestylekjøreren Lydia Lassila fra ulykkesfugl og knall og fall, til å jakte historiske triks og OL-gull.

  VGTV
  VG+
 • Stroop: Journey Into the Rhino Horn War
  Dokumentar

  Det foregår en ulovlig og brutal jakt på neshorns horn. Vi blir med for å jakte på bakmenn som tjener store penger på troen på hornenes helbredende kraft.

  VGTV
  iTunes
 • Se trailer
  8.0IMDb
  Love & Bananas: An Elephant Story
  8.0IMDbAction, Dokumentar

  Noi Na (70) er delvis blind og lever i fangenskap, men en gruppe aksjonister skal gjennomføre en 48 timer lang dristig redningsaksjon på tvers av Thailand.

  VGTV
  iTunes

Populære filmer på Strømming

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer