Utvalgte filmer på TV torsdag

Filmer

Tidspunkt
Torsdag 28. okt
 • UseLess
  Dokumentar

  Denne dokumentaren føgler en ung mor fra Island på en reise for å finne ut hvorfor vi kaster så mye mat. Hun finner at såkalte basis-behov som mat og klær har blitt en stor miljøutfordring, men at små endringer i vårt forbruksmønster kan utgjøre en stor forskjell for miljøet.

  VGTV
  VG+
 • Who Let the Dogs Out
  Dokumentar

  Ben er verdens fremste ekspert på den elskede og hatede hitlåten Who Let the Dogs Out, og tar oss med på en humoristisk undersøkelse av hvem som står bak.

  VGTV
  VG+
  iTunes
 • This Is Home: A Refugee Story
  Dokumentar

  Et intimt portrett av fire syriske flyktningefamilier som ankommer USA. Vi ser hvilke utfordringer de møter, og følger deres kamp for å finne fotfeste i et fremmed land.

  VGTV
  iTunes
  Google Play
 • Se trailer
  7.5IMDb
  PACmen
  7.5IMDbDokumentar

  Kirurgen Ben Carson ble hauset opp som presidentkandidat i USA, men ble stadig mer avkledd for hver medieopptreden. Hvem sto bak den kostbare fiaskoen?

  VGTV
 • Se trailer
  Inventing Tomorrow
  Dokumentar

  Begavede tenåringer fra hele verden er i ferd med å løse noen store miljøutfordringer. De vil bevise at ungdommen er den redningen kloden vår trenger.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  7.6IMDb
  Pick of the Litter
  7.6IMDbDokumentar

  Fra kullet med herlige, nyfødte valper kan kun de flinkeste å bli førerhunder. Vi følger hjerteknuserne mens de lærer seg imponerende ferdigheter.

  VGTV
  VG+
 • 6.8IMDb
  The Russian Woodpecker
  6.8IMDbDokumentar, Krig

  Situasjonen i Ukraina er allerede svært urolig når et av Tsjernobyl-ulykkens ofre oppdager en mørk hemmelighet. Avsløringen er veldig risikabel.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  7.1IMDb
  Magnus
  7.1IMDbDokumentar

  Som liten sitter Magnus ofte fortapt i egne tanker og har en uvanlig evne til å konsentrere seg. Etter at foreldrene introduserer ham for sjakk som femåring, begynner han raskt å klatre på rangeringslistene. 13 år gammel blir han den yngste stormesteren i verden. Hvor langt kan han nå? Familien n...

  VGTV
  VG+
  Viaplay
  Telia Play leie
  SF Anytime
  iTunes
  Google Play
 • Se trailer
  7.3IMDb
  Dumb: The Story of Big Brother Magazine
  7.3IMDbDokumentar

  Amerikansk dokumentar fra 2017. Med rølpete, sexfiksert humor, der man ga fingeren til alt og alle, var Big Brother 90-tallets drøyeste blad, og ble starten på blant annet MTV-serien Jackass.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  Red, White & Wasted
  Dokumentar

  Monster-trucker, sprit, sørstatsflagg og nakenhet er i fokus når Florida-rednecks skal på mudding. Matthew og familien er redd livsstilen skal forsvinne.

  VGTV
  VG+
  iTunes
 • Se trailer
  7.5IMDb
  20,000 Days on Earth
  7.5IMDbDokudrama

  Nick Cave markerer sitt 20 000 dager lange liv med dette mørke, mystiske portrettet av den australske musikeren og multikunstneren.

  VGTV
  Telia Play leie
  SF Anytime
  iTunes
 • Se trailer
  17 Blocks
  Dokumentar

  I 1999 fikk Emmanuel et videokamera for å filme hverdagen i et av USAs farligste nabolag. I 20 år følger vi hans familie gjennom håp og fortvilelse.

  VGTV
  VG+

Populære filmer på Strømming

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer