Utvalgte filmer på TV i dag

Filmer

Tøm
IMDb-vurdering
I dag 30. nov
Tidligere og kommende programmer
 • Se trailer
  7.6IMDb
  A Star Is Born
  7.6IMDbCountry, Drama

  Countryrock-artisten Jackson Maine er berømt, men har sitt å stri med og drikker for mye. Livet hans tar en ny vending når han ser Ally opptre på en bar. Han tar den lovende sangeren under sine vinger, og snart spirer følelsene.

  TV3
 • Se trailer
  7.6IMDb
  RBG
  7.6IMDbDokumentar

  Notorious RBG, mer formelt kjent som Ruth Bader Ginsburg, ble høyesterettsdommer i 1993. Nå har likestillingsforkjemperens popularitet nådd nye høyder.

  VGTV
  Viaplay
  Telia Play leie
  SF Anytime
  iTunes
  Google Play
 • Se trailer
  7.6IMDb
  Pick of the Litter
  7.6IMDbDokumentar

  Fra kullet med herlige, nyfødte valper kan kun de flinkeste å bli førerhunder. Vi følger hjerteknuserne mens de lærer seg imponerende ferdigheter.

  VGTV
  VG+
 • Se trailer
  7.5IMDb
  Bunch of Kunst
  7.5IMDbDokumentar, Musikk

  Den britiske rap-punk-duoen Sleaford Mods kalles bare verdens beste rockeband av Iggy Pop. De var to slitere i 40-årene da de plutselig traff en nerve.

  VGTV
  Telia Play leie
  SF Anytime
  iTunes
  Google Play
 • Se trailer
  7.4IMDb
  Midnight Traveler
  7.4IMDbDokumentar, Krig

  Hasan flykter fra Taliban, og filmer selv et unikt reisebrev: En desperat familie møter menneskesmuglere, grensevakter og vold i jakten på trygghet.

  VGTV
  VG+
  Viaplay
  SF Anytime
  iTunes
  Google Play
 • 5.5IMDb
  Drag Kids
  5.5IMDbDokumentar

  Jason, Bracken, Nemis og Stephan elsker å kle seg i drag og opptre, men de møter motstand og fordommer for å uttrykke hvem de er. På scenen finner de endelig et fristed der de kan uttrykke seg, og finne seg selv.

  VGTV
  VG+
  Netflix
 • Bedlam
  Dokumentar

  Psykiatriske pasienter i USA kastes mellom akuttmottak, gata og fengsel. Kenneth har personlig motiv for å finne ut hvorfor så få får nødvendig behandling.

  VGTV
  VG+
  iTunes
 • All Together
  Biografi, Dokumentar

  Marco og Giampietro er fedrene til David og Dennis, som er båret fram av en surrogatmor. I familien står ærlighet og aksept av egen identitet sentralt.

  VGTV
 • Dokumentar: Busby
  Biografi, Dokumentar

  Den unike historien om Sir Matt Busby, som revolusjonerte Manchester United, såvidt overlevde klubbens største tragedie, og førte laget helt til topps.

  VGTV
 • The Face of Anonymous
  Dokumentar

  Kommandør X er en av de mest kontroversielle personene i hackernettverket Anonymous, blant annet fordi han ikke er anonym. Nå er han på rømmen fra FBI.

  VGTV
 • Skål
  Dokumentar

  Dania er 21 år og kommer fra en konservativ, kristen familie, men har nettopp møtt rapperen Trygvi, og vil utforske friheten hun kjenner en dragning mot.

  VGTV
 • Se trailer
  Us Kids
  Dokumentar

  Etter skoleskytingen ved Stoneman Douglas High School, hvor 17 personer ble drept, starter de overlevende ungdommene en protestbølge mot våpenlovene i USA.

  VGTV
  VG+
 • The Christmas Ball
  Ferie, Romantikk

  Clare Fitzgerald drar på ferie til sin tante Bridget i England og møter Liam, en kjekk historiker som er fast bestemt på å bevise at tante Bridgets herregård er et historisk landemerke.

  TV3
  Viaplay
 • Shadow Game
  Dokumentar

  Vi følger unge menn på flukt gjennom Europa. De gjemmer seg for politi og grensevakter, og de kaller katt og mus-leken et spill, men det er livsfarlig.

  VGTV
  VG+

Populære filmer på Strømming

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer