Utforsk våre streamingtjenester

FEM

Søndag 12. des
 • Miss Christmas
  Ferie, Romantikk

  Holly er Chicagos offisielle juletreansvarlige, med kallenavnet Miss Christmas. Når årets juletre viser seg å være ekstra vanskelig å finne, får hun et brev fra en liten gutt. Men det viser seg at guttens far ikke ønsker å gi fra seg treet.

  FEM
 • Christmas at Graceland: Home for the Holidays
  Ferie, Musikal

  Harper er i Memphis før jul, på besøk hos søsteren og familien, etter å ha jobbet i Europa i tre år. Under et besøk på Graceland, sammen med sine to nieser, møter Harper en alenefar og hans tre barn og får tilbud om jobb som barnevakt.

  FEM
 • Love You Like Christmas
  Drama, Ferie

  Maddie satser alt på jobben som markedssjef, men på vei til en kundes bryllup får hun problemer med bilen. Hun havner i Christmas Valley - en by som elsker julen. Et uventet møte får henne til å tvile på sine livsvalg.

  FEM
 • The Christmas Club
  Drama, Ferie

  To travle fremmede møtes idet de hjelper en eldre kvinne å finne sine bortkomne sparepenger. Takket være skjebnen og julens magi, finner de også noe de begge har savnet: ekte kjærlighet.

  FEM
 • A Christmas Duet
  Ferie, Romantikk

  Da den kjente sangduoen Averie og Jesse valgte to ulike veier i livet sluttet Averie å synge. Jesse turnerer fortsatt, men kjemper for å finne igjen musikkgleden og framgangen de to hadde som duo.

  FEM
 • Christmas Wishes & Mistletoe Kisses
  Ferie, Romantikk

  Den vakre alenemoren og interiørdesigneren Abbey dekorerer et herskapshus til en julefest for den kjekke, single forretningsmannen Nick.

  FEM
  Discovery+
 • Christmas in Vienna
  Ferie, Romantikk

  Konsertfiolinisten Jess føler ingen musikkglede lenger, men reiser til Wien ved juletider for å spille. I den vinterpyntede byen finner hun inspirasjonen som mangler - og kjærlighet.

  FEM
  Discovery+
 • Wahlgrens verden
  2021, Reality, Underholdning, Sesong 10, Episode 15, S10:E15

  Pernilla ønsker å bli Biancas manager og å ta hånd om sangkarrieren hennes. Pernillas kjæreste, Christian, blir med på familielunsjen med Bianca, og Pernillas søsken.

  FEM
  Discovery+
 • A Dream of Christmas
  Drama, Ferie

  En ung gift kvinne er rastløs og ønsker å få leve som singel igjen. En juleengel oppfyller ønsket hennes og hun får sjansen til å prøve livet hun ville ha levd dersom hun ikke hadde truffet mannen sin.

  FEM
  Discovery+
 • Home for Christmas Day
  Ferie, Romantikk

  Når datteren forelsker seg i en soldat ute på oppdrag, forsøker Jane å gjøre alt for å forhindre at datterens hjerte blir knust. Men ingen av dem vet at de skal få lære seg noe stort om kjærlighet, og at de kommer til å minnes denne julen for alltid.

  FEM
 • A Gingerbread Romance
  Ferie, Romantikk

  Det er få uker igjen til jul når Taylors arkitektbyrå melder henne på en pepperkakehuskonkurranse. For å få hjelp til å bygge pepperkakehuset i full størrelse, leier Taylor inn bakeren og alenepappaen Adam.

  FEM
  Discovery+
 • Christmas Homecoming
  Drama, Ferie

  Enken Amanda leier ut en leilighet til en krigsveteran som har kommet skadet hjem fra kamp. Når de begynner å samarbeide for å redde stedets militærmuseum med en juleinnsamling, finner de hverandre og kjærligheten på nytt.

  FEM
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer