Simon deler oppskriften sin på en bakt dessert med en vri: gyllenstekt tempeh med satay og bok choy, samt den perfekt momo med rød saus.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
I Lucca prøver Nisha en suppe som feirer innhøstingen av oliven samt "Tordelli Lucchesi", en tradisjonell oppskrift som ligner på ravioli. Senere lager hun sin enkle grønnsakssuppe inspirert av oppdagelsene hennes.
Nigella disker opp med en oppskrift på luftig, hvitt og mykt sandwichbrød. Hun tryller frem en stekt kyllingsandwich, pyntet med krydder, sylteagurk og kimchi. Hun byr også på fiskegryte og ostekakeis med flambert garnityr.
Opplev nye smaker med den svenske matprofilen Ayla Canpunar. Hun byr på veganske linsebiffer som serveres i salatblad.
Simon deler oppskriften sin på en bakt dessert med en vri: gyllenstekt tempeh med satay og bok choy, samt den perfekt momo med rød saus.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
I Lucca prøver Nisha en suppe som feirer innhøstingen av oliven samt "Tordelli Lucchesi", en tradisjonell oppskrift som ligner på ravioli. Senere lager hun sin enkle grønnsakssuppe inspirert av oppdagelsene hennes.
Nigella disker opp med en oppskrift på luftig, hvitt og mykt sandwichbrød. Hun tryller frem en stekt kyllingsandwich, pyntet med krydder, sylteagurk og kimchi. Hun byr også på fiskegryte og ostekakeis med flambert garnityr.
Opplev nye smaker med den svenske matprofilen Ayla Canpunar. Hun byr på veganske linsebiffer som serveres i salatblad.
Simon deler oppskriften sin på en bakt dessert med en vri: gyllenstekt tempeh med satay og bok choy, samt den perfekt momo med rød saus.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.