Bli med kokk Anders Strand og journalist Jonas Malmborg på jakt etter trøffel i skogen utenfor Assisi i Umbria, Italia.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
Nigella tilbyr mat som kan lyse opp selv den mørkeste dagen. Hun viser oss sin versjon av bhorta, en indisk rett med stekte og moste grønnsaker. I tillegg introduserer hun oss for koreansk gochujang-pasta, og lager lammeskank i en aromatisk suppe.
Rachel møter sanseforskeren Barry Smith og vin- og smakskjenneren Rebecca Palmer for å finne ut hvorfor sjokolade fungerer så bra med så mange andre smaker.
Denne gangen viser den unge matelskeren Emil Nordin deg viser hvordan du kan ta kanelsnurrene til helt nye høyder. Følg med, og prøv selv!
Denne gangen viser Emil Nordin oss hvordan han lager noen helt himmelske churros, og i tillegg deler han også oppskriften på to deilige dipper.
Er du sugen på noe søtt? Da må du følge med her, når Emil Nordin viser deg hvordan du forvandler en klassisk milkshake om til en ekstravagant dessertopplevelse.
Silvia viser hvordan hun lager tre deilige frokostretter på italiensk vis som passer til perfekt til en kopp cappuccino eller espresso.
Med ostefondue, remulade av knoldselleri og en delikat martini på Raymond Blancs meny, er det ikke så rart at hans gamle venn Nathan Outlaw dukker opp for kveldsmat.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
Nigella tilbyr mat som kan lyse opp selv den mørkeste dagen. Hun viser oss sin versjon av bhorta, en indisk rett med stekte og moste grønnsaker. I tillegg introduserer hun oss for koreansk gochujang-pasta, og lager lammeskank i en aromatisk suppe.
Rachel møter sanseforskeren Barry Smith og vin- og smakskjenneren Rebecca Palmer for å finne ut hvorfor sjokolade fungerer så bra med så mange andre smaker.
Denne gangen viser den unge matelskeren Emil Nordin deg viser hvordan du kan ta kanelsnurrene til helt nye høyder. Følg med, og prøv selv!
Denne gangen viser Emil Nordin oss hvordan han lager noen helt himmelske churros, og i tillegg deler han også oppskriften på to deilige dipper.
Er du sugen på noe søtt? Da må du følge med her, når Emil Nordin viser deg hvordan du forvandler en klassisk milkshake om til en ekstravagant dessertopplevelse.
Silvia viser hvordan hun lager tre deilige frokostretter på italiensk vis som passer til perfekt til en kopp cappuccino eller espresso.
Med ostefondue, remulade av knoldselleri og en delikat martini på Raymond Blancs meny, er det ikke så rart at hans gamle venn Nathan Outlaw dukker opp for kveldsmat.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
Nigella tilbyr mat som kan lyse opp selv den mørkeste dagen. Hun viser oss sin versjon av bhorta, en indisk rett med stekte og moste grønnsaker. I tillegg introduserer hun oss for koreansk gochujang-pasta, og lager lammeskank i en aromatisk suppe.
Rachel møter sanseforskeren Barry Smith og vin- og smakskjenneren Rebecca Palmer for å finne ut hvorfor sjokolade fungerer så bra med så mange andre smaker.
Denne gangen viser den unge matelskeren Emil Nordin deg viser hvordan du kan ta kanelsnurrene til helt nye høyder. Følg med, og prøv selv!
Denne gangen viser Emil Nordin oss hvordan han lager noen helt himmelske churros, og i tillegg deler han også oppskriften på to deilige dipper.
Er du sugen på noe søtt? Da må du følge med her, når Emil Nordin viser deg hvordan du forvandler en klassisk milkshake om til en ekstravagant dessertopplevelse.
Silvia viser hvordan hun lager tre deilige frokostretter på italiensk vis som passer til perfekt til en kopp cappuccino eller espresso.
Med ostefondue, remulade av knoldselleri og en delikat martini på Raymond Blancs meny, er det ikke så rart at hans gamle venn Nathan Outlaw dukker opp for kveldsmat.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
Nigella tilbyr mat som kan lyse opp selv den mørkeste dagen. Hun viser oss sin versjon av bhorta, en indisk rett med stekte og moste grønnsaker. I tillegg introduserer hun oss for koreansk gochujang-pasta, og lager lammeskank i en aromatisk suppe.