Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Jamie Oliver lager forskjellige retter med restene fra påskelammet. Det blir blant annet lasagne med aubergine samt nudler.
Kaayne smeller sammen en deilig poke bowl med en overraskende vri du aldri har smakt før.
Høres det fristende ut med deilig crême brulèe-grøt? Kaayne viser deg sin variant av TikTok-trenden.
Bli med kokk Anders Strand og journalist Jonas Malmborg på jakt etter trøffel i skogen utenfor Assisi i Umbria, Italia.
Denne gangen fiskerThomas Sjögren hummer på den svenske vestkysten, før han tilbereder dem med primører, salat og en deilig parmesandressing.
Denne gangen gjenskaper Mauri Hermundsson iskremene vi husker aller best fra barndommen.
Bli med når Finn-Erik og John Kaare legger ut på mat-eventyr til alpelandet Sveits. Sjokolade i verdensklasse, gourmet cruise, fiskekonkurranse og mengder med smeltet ost, er noen av høydepunktene.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Synne Vo deler en oppskrift fra hjembygda, nemlig vilt-kebab av reinskav.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Chris Abolade deler sin vegetar enchiladas proppfull av digge grønnsaker.
Jamie Oliver lager forskjellige retter med restene fra påskelammet. Det blir blant annet lasagne med aubergine samt nudler.
Kaayne smeller sammen en deilig poke bowl med en overraskende vri du aldri har smakt før.
Høres det fristende ut med deilig crême brulèe-grøt? Kaayne viser deg sin variant av TikTok-trenden.
Bli med kokk Anders Strand og journalist Jonas Malmborg på jakt etter trøffel i skogen utenfor Assisi i Umbria, Italia.
Denne gangen fiskerThomas Sjögren hummer på den svenske vestkysten, før han tilbereder dem med primører, salat og en deilig parmesandressing.
Denne gangen gjenskaper Mauri Hermundsson iskremene vi husker aller best fra barndommen.
Bli med når Finn-Erik og John Kaare legger ut på mat-eventyr til alpelandet Sveits. Sjokolade i verdensklasse, gourmet cruise, fiskekonkurranse og mengder med smeltet ost, er noen av høydepunktene.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Synne Vo deler en oppskrift fra hjembygda, nemlig vilt-kebab av reinskav.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Chris Abolade deler sin vegetar enchiladas proppfull av digge grønnsaker.
Jamie Oliver lager forskjellige retter med restene fra påskelammet. Det blir blant annet lasagne med aubergine samt nudler.
Kaayne smeller sammen en deilig poke bowl med en overraskende vri du aldri har smakt før.
Høres det fristende ut med deilig crême brulèe-grøt? Kaayne viser deg sin variant av TikTok-trenden.
Bli med kokk Anders Strand og journalist Jonas Malmborg på jakt etter trøffel i skogen utenfor Assisi i Umbria, Italia.
Denne gangen fiskerThomas Sjögren hummer på den svenske vestkysten, før han tilbereder dem med primører, salat og en deilig parmesandressing.
Denne gangen gjenskaper Mauri Hermundsson iskremene vi husker aller best fra barndommen.
Bli med når Finn-Erik og John Kaare legger ut på mat-eventyr til alpelandet Sveits. Sjokolade i verdensklasse, gourmet cruise, fiskekonkurranse og mengder med smeltet ost, er noen av høydepunktene.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Synne Vo deler en oppskrift fra hjembygda, nemlig vilt-kebab av reinskav.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Chris Abolade deler sin vegetar enchiladas proppfull av digge grønnsaker.
Jamie Oliver lager forskjellige retter med restene fra påskelammet. Det blir blant annet lasagne med aubergine samt nudler.
Kaayne smeller sammen en deilig poke bowl med en overraskende vri du aldri har smakt før.
Høres det fristende ut med deilig crême brulèe-grøt? Kaayne viser deg sin variant av TikTok-trenden.
Bli med kokk Anders Strand og journalist Jonas Malmborg på jakt etter trøffel i skogen utenfor Assisi i Umbria, Italia.
Denne gangen fiskerThomas Sjögren hummer på den svenske vestkysten, før han tilbereder dem med primører, salat og en deilig parmesandressing.
Denne gangen gjenskaper Mauri Hermundsson iskremene vi husker aller best fra barndommen.
Bli med når Finn-Erik og John Kaare legger ut på mat-eventyr til alpelandet Sveits. Sjokolade i verdensklasse, gourmet cruise, fiskekonkurranse og mengder med smeltet ost, er noen av høydepunktene.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Synne Vo deler en oppskrift fra hjembygda, nemlig vilt-kebab av reinskav.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Chris Abolade deler sin vegetar enchiladas proppfull av digge grønnsaker.