Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie Oliver tilbereder blant annet lammekjøtt og enkle asiatiske fiskekaker.
Per Ehrlund har perfeksjonert folkefavoritten pizza, og her viser han hvordan du får sprø bunn og gyllen overflate når du tilbereder den på grillen.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Liker du sjokolade- eller gulrotkake best? Martine Espeland sier: Ja takk, begge deler! Her viser hun hvordan du lager den perfekte kombinasjonen av to av våre favoritter.
Skuespiller og kokebokforfatter Silvia Colloca er tilbake på kjøkkenet. Denne gangen disker hun opp retter fra regionen Emilia-Romagna i Italia, som er kjent for både nydelig mat og landskap.