Den britiske TV-kokken Rachel Khoo er endelig tilbake på skjermen, og denne gangen tar hun et dypdykk i det som kanskje er verdens favorittingrediens, nemlig sjokolade.
Høres det fristende ut med deilig crême brulèe-grøt? Kaayne viser deg sin variant av TikTok-trenden.
Nigella kaster seg over bestemorens oppskriftsbøker, og tryller frem en søt, enkel crème caramel. Neste rett på menyen er fusilloni med 'nduja og grønnkål, og som vinterkos disker hun opp med en fet, smøraktig, grønnkålspettet potetmos.
Denne gangen lager Simon en rett med bakt ris og middelhavsgrønnsaker, mens Lynton Tapp lager korn og zucchini fritters.
TV-bakeren Juliet Sear viser deg hvordan du kan lykkes med å lage overdådige kaker til spesielle anledninger. Med seg på kjøkkenet har hun matskribent og baker, Helen Goh.
Ainsley lager nydelige retter med urter og krydder, og du vil ikke gå glipp av Ainsleys piri piri-kylling. Her er det duket for en smaksfest som kiler på tunga.
Den britiske TV-kokken Rachel Khoo er endelig tilbake på skjermen, og denne gangen tar hun et dypdykk i det som kanskje er verdens favorittingrediens, nemlig sjokolade.
Høres det fristende ut med deilig crême brulèe-grøt? Kaayne viser deg sin variant av TikTok-trenden.
Nigella kaster seg over bestemorens oppskriftsbøker, og tryller frem en søt, enkel crème caramel. Neste rett på menyen er fusilloni med 'nduja og grønnkål, og som vinterkos disker hun opp med en fet, smøraktig, grønnkålspettet potetmos.
Denne gangen lager Simon en rett med bakt ris og middelhavsgrønnsaker, mens Lynton Tapp lager korn og zucchini fritters.
TV-bakeren Juliet Sear viser deg hvordan du kan lykkes med å lage overdådige kaker til spesielle anledninger. Med seg på kjøkkenet har hun matskribent og baker, Helen Goh.
Ainsley lager nydelige retter med urter og krydder, og du vil ikke gå glipp av Ainsleys piri piri-kylling. Her er det duket for en smaksfest som kiler på tunga.
Den britiske TV-kokken Rachel Khoo er endelig tilbake på skjermen, og denne gangen tar hun et dypdykk i det som kanskje er verdens favorittingrediens, nemlig sjokolade.
Høres det fristende ut med deilig crême brulèe-grøt? Kaayne viser deg sin variant av TikTok-trenden.
Nigella kaster seg over bestemorens oppskriftsbøker, og tryller frem en søt, enkel crème caramel. Neste rett på menyen er fusilloni med 'nduja og grønnkål, og som vinterkos disker hun opp med en fet, smøraktig, grønnkålspettet potetmos.
Denne gangen lager Simon en rett med bakt ris og middelhavsgrønnsaker, mens Lynton Tapp lager korn og zucchini fritters.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
Juliet Sear tar et dypdykk i krydderskuffen og baker gresskarpai, sjokolade-cookies med chili, og pavlova med krydrede epler og pærer. Vi blir også med på besøk til et libanesisk bakeri.
Nigella lager klassiske retter og gir dem en liten vri. Først byr hun på mac 'n' ost med krabbekjøtt, før hun introduserer hun oss for søte og salte sjokoladekjeks som kan spises rett fra ovnen.
Denne gangen tilbereder Ayla Canpunar sine beste retter til frokost, lunsj, kaffe, middag og dessert.
Ayla Canpunar lager en himmelsk sandwich av hjemmelaget focaccia, pesto, syltet løk og sprøstekt kylling.
På menyen denne gangen står stekt gochujang-glasert aubergine i salatkopper med yuzu-krem, samt confitert hvitløk med saktebrisert purre.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
Juliet Sear tar et dypdykk i krydderskuffen og baker gresskarpai, sjokolade-cookies med chili, og pavlova med krydrede epler og pærer. Vi blir også med på besøk til et libanesisk bakeri.
Nigella lager klassiske retter og gir dem en liten vri. Først byr hun på mac 'n' ost med krabbekjøtt, før hun introduserer hun oss for søte og salte sjokoladekjeks som kan spises rett fra ovnen.
Denne gangen tilbereder Ayla Canpunar sine beste retter til frokost, lunsj, kaffe, middag og dessert.
Ayla Canpunar lager en himmelsk sandwich av hjemmelaget focaccia, pesto, syltet løk og sprøstekt kylling.
På menyen denne gangen står stekt gochujang-glasert aubergine i salatkopper med yuzu-krem, samt confitert hvitløk med saktebrisert purre.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
Juliet Sear tar et dypdykk i krydderskuffen og baker gresskarpai, sjokolade-cookies med chili, og pavlova med krydrede epler og pærer. Vi blir også med på besøk til et libanesisk bakeri.
Nigella lager klassiske retter og gir dem en liten vri. Først byr hun på mac 'n' ost med krabbekjøtt, før hun introduserer hun oss for søte og salte sjokoladekjeks som kan spises rett fra ovnen.
Denne gangen tilbereder Ayla Canpunar sine beste retter til frokost, lunsj, kaffe, middag og dessert.
Ayla Canpunar lager en himmelsk sandwich av hjemmelaget focaccia, pesto, syltet løk og sprøstekt kylling.
På menyen denne gangen står stekt gochujang-glasert aubergine i salatkopper med yuzu-krem, samt confitert hvitløk med saktebrisert purre.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Sultne Gutter er tilbake og denne gangen lager de pizza med masse digg topping. Du får blant annet lære hva som gjør pizzadeigen skikkelig smidig og tynn. Først ut er Pizza Diavola med spicy salami og basilikum.
Har Ole fått med seg hva som må til for å lage en god pizzabunn? Denne gangen prøver gutta en ny pizzavariant, med hvit saus, sopp og asparges.
Magnus prøver å lære Ole hvordan pizzadeigen blir perfekt tynn og sprø. Denne gangen prøver gutta seg på fyll bestående av fire ulike oster.
Juliet Sear tar et dypdykk i krydderskuffen og baker gresskarpai, sjokolade-cookies med chili, og pavlova med krydrede epler og pærer. Vi blir også med på besøk til et libanesisk bakeri.