Jamie tilbereder fritert ris fra ingredienser han finner i kjøleskapet. I tillegg viser han oss hvordan man lager gnocchi uten egg.
Det er ikke bare kjøtt som blir ekstra smakfullt på grillen. Her viser Per Ehrlund deg hvordan du lager en saftig veggisburger med sennepsdressing og grillet pommes frites.
Martine Espeland viser deg hvordan du lager muffins som en proff. Få hennes beste tips til saftig bunn, fløyelsmyk ganache, flytende karamellkjerne og fargerik pynt. Perfekt til alle vårens festligheter.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
I dag handler det om deig, og Juliet Sear tryller frem bagels, donuts og kanelboller, mens mesterbaker Richard Bertinet viser hvordan du lykkes med surdeig.
Adam D'Sylva tilbereder røkt ørretsalat med kokosnøttsambol og pomelo. Diana disker opp med watalappan, som er en vaniljesaus basert på kokosnøtt.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie tilbereder fritert ris fra ingredienser han finner i kjøleskapet. I tillegg viser han oss hvordan man lager gnocchi uten egg.
Det er ikke bare kjøtt som blir ekstra smakfullt på grillen. Her viser Per Ehrlund deg hvordan du lager en saftig veggisburger med sennepsdressing og grillet pommes frites.
Martine Espeland viser deg hvordan du lager muffins som en proff. Få hennes beste tips til saftig bunn, fløyelsmyk ganache, flytende karamellkjerne og fargerik pynt. Perfekt til alle vårens festligheter.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
I dag handler det om deig, og Juliet Sear tryller frem bagels, donuts og kanelboller, mens mesterbaker Richard Bertinet viser hvordan du lykkes med surdeig.
Adam D'Sylva tilbereder røkt ørretsalat med kokosnøttsambol og pomelo. Diana disker opp med watalappan, som er en vaniljesaus basert på kokosnøtt.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie tilbereder fritert ris fra ingredienser han finner i kjøleskapet. I tillegg viser han oss hvordan man lager gnocchi uten egg.
Det er ikke bare kjøtt som blir ekstra smakfullt på grillen. Her viser Per Ehrlund deg hvordan du lager en saftig veggisburger med sennepsdressing og grillet pommes frites.
Martine Espeland viser deg hvordan du lager muffins som en proff. Få hennes beste tips til saftig bunn, fløyelsmyk ganache, flytende karamellkjerne og fargerik pynt. Perfekt til alle vårens festligheter.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
I dag handler det om deig, og Juliet Sear tryller frem bagels, donuts og kanelboller, mens mesterbaker Richard Bertinet viser hvordan du lykkes med surdeig.
Adam D'Sylva tilbereder røkt ørretsalat med kokosnøttsambol og pomelo. Diana disker opp med watalappan, som er en vaniljesaus basert på kokosnøtt.
De beste klippene fra Tareqs siste reise gjennom Skandinavias mange matperler.
Jamie tilbereder fritert ris fra ingredienser han finner i kjøleskapet. I tillegg viser han oss hvordan man lager gnocchi uten egg.
Det er ikke bare kjøtt som blir ekstra smakfullt på grillen. Her viser Per Ehrlund deg hvordan du lager en saftig veggisburger med sennepsdressing og grillet pommes frites.
Martine Espeland viser deg hvordan du lager muffins som en proff. Få hennes beste tips til saftig bunn, fløyelsmyk ganache, flytende karamellkjerne og fargerik pynt. Perfekt til alle vårens festligheter.
Martine Espeland fra kokkelandslaget har perfeksjonert den trendy sjokoladepavlovaen. Denne kaken passer perfekt som midtpunktet på kakebordet!
Jamie Oliver tilbereder fiskepinner med søtpoteter og oppkuttet salat. I tillegg disker han opp med svinekjøtt-rett basert på fem ingredienser.
Denne gangen viser Kaayne deg hvordan du lager himmelske pasjonsfrukt-ispinner med flambert marengs.
Kaayne smeller sammen en deilig poke bowl med en overraskende vri du aldri har smakt før.
Denne gangen lager Simon en rett med bakt ris og middelhavsgrønnsaker, mens Lynton Tapp lager korn og zucchini fritters.
Stjernekokken Thomas Sjögren viser oss sin beste fiskerett. Her kan du lære å lage en himmelsk torskerygg med urtehollandaise og helstekt blomkål.
Denne gangen gjenskaper Mauri Hermundsson iskremene vi husker aller best fra barndommen.
I denne episoden er John Kaare og Finn-Erik dommere når Norges beste, flytende epler i ulike kategorier skal kåres.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Synne Vo deler en oppskrift fra hjembygda, nemlig vilt-kebab av reinskav.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Chris Abolade deler sin vegetar enchiladas proppfull av digge grønnsaker.
Jamie Oliver tilbereder fiskepinner med søtpoteter og oppkuttet salat. I tillegg disker han opp med svinekjøtt-rett basert på fem ingredienser.
Denne gangen viser Kaayne deg hvordan du lager himmelske pasjonsfrukt-ispinner med flambert marengs.
Kaayne smeller sammen en deilig poke bowl med en overraskende vri du aldri har smakt før.
Denne gangen lager Simon en rett med bakt ris og middelhavsgrønnsaker, mens Lynton Tapp lager korn og zucchini fritters.
Stjernekokken Thomas Sjögren viser oss sin beste fiskerett. Her kan du lære å lage en himmelsk torskerygg med urtehollandaise og helstekt blomkål.
Denne gangen gjenskaper Mauri Hermundsson iskremene vi husker aller best fra barndommen.
I denne episoden er John Kaare og Finn-Erik dommere når Norges beste, flytende epler i ulike kategorier skal kåres.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Synne Vo deler en oppskrift fra hjembygda, nemlig vilt-kebab av reinskav.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Chris Abolade deler sin vegetar enchiladas proppfull av digge grønnsaker.
Jamie Oliver tilbereder fiskepinner med søtpoteter og oppkuttet salat. I tillegg disker han opp med svinekjøtt-rett basert på fem ingredienser.
Denne gangen viser Kaayne deg hvordan du lager himmelske pasjonsfrukt-ispinner med flambert marengs.
Kaayne smeller sammen en deilig poke bowl med en overraskende vri du aldri har smakt før.
Denne gangen lager Simon en rett med bakt ris og middelhavsgrønnsaker, mens Lynton Tapp lager korn og zucchini fritters.
Stjernekokken Thomas Sjögren viser oss sin beste fiskerett. Her kan du lære å lage en himmelsk torskerygg med urtehollandaise og helstekt blomkål.
Denne gangen gjenskaper Mauri Hermundsson iskremene vi husker aller best fra barndommen.
I denne episoden er John Kaare og Finn-Erik dommere når Norges beste, flytende epler i ulike kategorier skal kåres.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Synne Vo deler en oppskrift fra hjembygda, nemlig vilt-kebab av reinskav.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Chris Abolade deler sin vegetar enchiladas proppfull av digge grønnsaker.
Jamie Oliver tilbereder fiskepinner med søtpoteter og oppkuttet salat. I tillegg disker han opp med svinekjøtt-rett basert på fem ingredienser.
Denne gangen viser Kaayne deg hvordan du lager himmelske pasjonsfrukt-ispinner med flambert marengs.
Kaayne smeller sammen en deilig poke bowl med en overraskende vri du aldri har smakt før.
Denne gangen lager Simon en rett med bakt ris og middelhavsgrønnsaker, mens Lynton Tapp lager korn og zucchini fritters.
Stjernekokken Thomas Sjögren viser oss sin beste fiskerett. Her kan du lære å lage en himmelsk torskerygg med urtehollandaise og helstekt blomkål.
Denne gangen gjenskaper Mauri Hermundsson iskremene vi husker aller best fra barndommen.
I denne episoden er John Kaare og Finn-Erik dommere når Norges beste, flytende epler i ulike kategorier skal kåres.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Synne Vo deler en oppskrift fra hjembygda, nemlig vilt-kebab av reinskav.
Christine Dancke inviterer norske artister hjem til seg for å presentere sin favoritt-rett. Chris Abolade deler sin vegetar enchiladas proppfull av digge grønnsaker.
Jamie Oliver tilbereder fiskepinner med søtpoteter og oppkuttet salat. I tillegg disker han opp med svinekjøtt-rett basert på fem ingredienser.
Denne gangen viser Kaayne deg hvordan du lager himmelske pasjonsfrukt-ispinner med flambert marengs.
Kaayne smeller sammen en deilig poke bowl med en overraskende vri du aldri har smakt før.
Denne gangen lager Simon en rett med bakt ris og middelhavsgrønnsaker, mens Lynton Tapp lager korn og zucchini fritters.