Jenny lager plantebaserte vafler med lemoncurd og frukttopping. Perfekt å servere gjester, eller bare nyte selv.
Visste du at det går an å lage digg majones uten egg? Jenny viser hvordan du lager jalapeño-, chili- og chipotle-dip, og hva du kan servere dem til.
Matinovatøren Per Ehrlund er en av Sveriges mest rutinerte grillinstruktører. Med glimt i øyet inspirerer Per med sin kunnskap i grillingens kunst.
Rick Stein fortsetter sin reise til Mexico City. Her utforsker han blant annet flytende grønnsakshager som inspirerer lokale toppkokker som Eduardo Garcia og Lalo.
Martine Sletmoen fra Skillebekk Surdeig viser hvordan du lager et eltefritt surdeigsbrød, dansk rugbrød med surdeig, herlig urtebrød av tørt brød, sjokoladebabka og hvordan du lager mønster i brødet.
Palisa utforsker de lokale råvarene i Byron sammen med Arabella Douglas som tilhører urfolket og som leverer sjeldne råvarer til anerkjente kokker. Palisa lar seg inspirere og disker opp lokal sjømat.
Jenny lager plantebaserte vafler med lemoncurd og frukttopping. Perfekt å servere gjester, eller bare nyte selv.
Visste du at det går an å lage digg majones uten egg? Jenny viser hvordan du lager jalapeño-, chili- og chipotle-dip, og hva du kan servere dem til.
Matinovatøren Per Ehrlund er en av Sveriges mest rutinerte grillinstruktører. Med glimt i øyet inspirerer Per med sin kunnskap i grillingens kunst.
Rick Stein fortsetter sin reise til Mexico City. Her utforsker han blant annet flytende grønnsakshager som inspirerer lokale toppkokker som Eduardo Garcia og Lalo.
Martine Sletmoen fra Skillebekk Surdeig viser hvordan du lager et eltefritt surdeigsbrød, dansk rugbrød med surdeig, herlig urtebrød av tørt brød, sjokoladebabka og hvordan du lager mønster i brødet.
Palisa utforsker de lokale råvarene i Byron sammen med Arabella Douglas som tilhører urfolket og som leverer sjeldne råvarer til anerkjente kokker. Palisa lar seg inspirere og disker opp lokal sjømat.
Jenny lager plantebaserte vafler med lemoncurd og frukttopping. Perfekt å servere gjester, eller bare nyte selv.
Visste du at det går an å lage digg majones uten egg? Jenny viser hvordan du lager jalapeño-, chili- og chipotle-dip, og hva du kan servere dem til.
Matinovatøren Per Ehrlund er en av Sveriges mest rutinerte grillinstruktører. Med glimt i øyet inspirerer Per med sin kunnskap i grillingens kunst.
Rick Stein fortsetter sin reise til Mexico City. Her utforsker han blant annet flytende grønnsakshager som inspirerer lokale toppkokker som Eduardo Garcia og Lalo.
Martine Sletmoen fra Skillebekk Surdeig viser hvordan du lager et eltefritt surdeigsbrød, dansk rugbrød med surdeig, herlig urtebrød av tørt brød, sjokoladebabka og hvordan du lager mønster i brødet.
Palisa utforsker de lokale råvarene i Byron sammen med Arabella Douglas som tilhører urfolket og som leverer sjeldne råvarer til anerkjente kokker. Palisa lar seg inspirere og disker opp lokal sjømat.
Jenny lager plantebaserte vafler med lemoncurd og frukttopping. Perfekt å servere gjester, eller bare nyte selv.
Visste du at det går an å lage digg majones uten egg? Jenny viser hvordan du lager jalapeño-, chili- og chipotle-dip, og hva du kan servere dem til.
Matinovatøren Per Ehrlund er en av Sveriges mest rutinerte grillinstruktører. Med glimt i øyet inspirerer Per med sin kunnskap i grillingens kunst.
Rick Stein fortsetter sin reise til Mexico City. Her utforsker han blant annet flytende grønnsakshager som inspirerer lokale toppkokker som Eduardo Garcia og Lalo.
Martine Sletmoen fra Skillebekk Surdeig viser hvordan du lager et eltefritt surdeigsbrød, dansk rugbrød med surdeig, herlig urtebrød av tørt brød, sjokoladebabka og hvordan du lager mønster i brødet.
Palisa utforsker de lokale råvarene i Byron sammen med Arabella Douglas som tilhører urfolket og som leverer sjeldne råvarer til anerkjente kokker. Palisa lar seg inspirere og disker opp lokal sjømat.
Jenny lager plantebaserte vafler med lemoncurd og frukttopping. Perfekt å servere gjester, eller bare nyte selv.
Visste du at det går an å lage digg majones uten egg? Jenny viser hvordan du lager jalapeño-, chili- og chipotle-dip, og hva du kan servere dem til.
Mauri besøker noen av Sveriges smarteste personer for å se hva de spiser i løpet av en dag.
Jimmy tar turen til Nordterritoriets beste gatematselgere. Nudelsuppen laksa, vietnamesiske bánh mì, thailandske svinedelikatesser og kylling fra Vest-Timor er noe av det de byr på.
Kuala Lumpur står for tur, og her smaker Luke seg gjennom alt fra indiske retter og curry-bakverk til nudler og satay.
Ingvill Måkestad Bovim tar turen til Preikestolen, 604 meter rett over Lysefjorden.
Preikestolen har mer enn utsikt å by på. Ingvill Måkestad Bovim prøver basecampen og møter kokk i verdensklasse.
Stjernekokk Øyvind Dalelv lager en sunn taco proppfull av smak. Lær å lage perfekt stekte biffstrimler, spicy umami-saus, syltet rødløk og avocado-mash.
Sunn, smakfull og spennende mat er den prisbelønte kokken Øyvind Dalelvs spesialitet. Sashimi med mojito-saus tikker av på alle bokser, og lages i en fei.
Gary reiser til Ho Chi Minh City i Vietnam for å smake den berømte frokostretten Banh Xeo som han har blitt anbefalt. Retten innfrir alle forventninger og Gary vil utfordre seg selv til å lage den nyeste mattrenden, vietnamesisk taco.
Mauri besøker noen av Sveriges smarteste personer for å se hva de spiser i løpet av en dag.
Jimmy tar turen til Nordterritoriets beste gatematselgere. Nudelsuppen laksa, vietnamesiske bánh mì, thailandske svinedelikatesser og kylling fra Vest-Timor er noe av det de byr på.
Kuala Lumpur står for tur, og her smaker Luke seg gjennom alt fra indiske retter og curry-bakverk til nudler og satay.
Ingvill Måkestad Bovim tar turen til Preikestolen, 604 meter rett over Lysefjorden.
Preikestolen har mer enn utsikt å by på. Ingvill Måkestad Bovim prøver basecampen og møter kokk i verdensklasse.
Stjernekokk Øyvind Dalelv lager en sunn taco proppfull av smak. Lær å lage perfekt stekte biffstrimler, spicy umami-saus, syltet rødløk og avocado-mash.
Sunn, smakfull og spennende mat er den prisbelønte kokken Øyvind Dalelvs spesialitet. Sashimi med mojito-saus tikker av på alle bokser, og lages i en fei.
Gary reiser til Ho Chi Minh City i Vietnam for å smake den berømte frokostretten Banh Xeo som han har blitt anbefalt. Retten innfrir alle forventninger og Gary vil utfordre seg selv til å lage den nyeste mattrenden, vietnamesisk taco.
Mauri besøker noen av Sveriges smarteste personer for å se hva de spiser i løpet av en dag.
Jimmy tar turen til Nordterritoriets beste gatematselgere. Nudelsuppen laksa, vietnamesiske bánh mì, thailandske svinedelikatesser og kylling fra Vest-Timor er noe av det de byr på.
Kuala Lumpur står for tur, og her smaker Luke seg gjennom alt fra indiske retter og curry-bakverk til nudler og satay.
Ingvill Måkestad Bovim tar turen til Preikestolen, 604 meter rett over Lysefjorden.
Preikestolen har mer enn utsikt å by på. Ingvill Måkestad Bovim prøver basecampen og møter kokk i verdensklasse.
Stjernekokk Øyvind Dalelv lager en sunn taco proppfull av smak. Lær å lage perfekt stekte biffstrimler, spicy umami-saus, syltet rødløk og avocado-mash.
Sunn, smakfull og spennende mat er den prisbelønte kokken Øyvind Dalelvs spesialitet. Sashimi med mojito-saus tikker av på alle bokser, og lages i en fei.
Gary reiser til Ho Chi Minh City i Vietnam for å smake den berømte frokostretten Banh Xeo som han har blitt anbefalt. Retten innfrir alle forventninger og Gary vil utfordre seg selv til å lage den nyeste mattrenden, vietnamesisk taco.
Mauri besøker noen av Sveriges smarteste personer for å se hva de spiser i løpet av en dag.
Jimmy tar turen til Nordterritoriets beste gatematselgere. Nudelsuppen laksa, vietnamesiske bánh mì, thailandske svinedelikatesser og kylling fra Vest-Timor er noe av det de byr på.
Kuala Lumpur står for tur, og her smaker Luke seg gjennom alt fra indiske retter og curry-bakverk til nudler og satay.
Ingvill Måkestad Bovim tar turen til Preikestolen, 604 meter rett over Lysefjorden.
Preikestolen har mer enn utsikt å by på. Ingvill Måkestad Bovim prøver basecampen og møter kokk i verdensklasse.