Neste stopp er Heyang, kjent for å være hjem til Kinas eldste kokketeknikker. Han møter de beste lokale kokkene for å lære flere av Kinas eldste oppskrifter.
Hanne-Lene lager deilig portobello-taco, halloumisalat og grillet pizza.
Bli med programleder Benjamin Vikse Roth på Bergens-rapperens egen østers-restaurant i Oslo.
Kristin lager en superrask og smakfull soppasta som er helt vegansk. Perfekt i en travel hverdag.
Kristin viser hvordan du smeller sammen tre kjappe desserter. Disse kan også veganere nyte.
Influenceren og matelskeren Kristin Gjelsvik deler sine beste triks for å gjøre en vegansk lasagne uimotståelig god.
Mauri gikk på date med tre ukjente personer. Svea som fikk 100 kroner i budsjett, Ayan som fikk 500 og Ines som fikk 10 000. Spørsmålet han ville ha svar på var: Kan man kjøpe romantikk for penger.
Neste stopp er Heyang, kjent for å være hjem til Kinas eldste kokketeknikker. Han møter de beste lokale kokkene for å lære flere av Kinas eldste oppskrifter.
Hanne-Lene lager deilig portobello-taco, halloumisalat og grillet pizza.
Bli med programleder Benjamin Vikse Roth på Bergens-rapperens egen østers-restaurant i Oslo.
Kristin lager en superrask og smakfull soppasta som er helt vegansk. Perfekt i en travel hverdag.
Kristin viser hvordan du smeller sammen tre kjappe desserter. Disse kan også veganere nyte.
Influenceren og matelskeren Kristin Gjelsvik deler sine beste triks for å gjøre en vegansk lasagne uimotståelig god.
Mauri gikk på date med tre ukjente personer. Svea som fikk 100 kroner i budsjett, Ayan som fikk 500 og Ines som fikk 10 000. Spørsmålet han ville ha svar på var: Kan man kjøpe romantikk for penger.
Neste stopp er Heyang, kjent for å være hjem til Kinas eldste kokketeknikker. Han møter de beste lokale kokkene for å lære flere av Kinas eldste oppskrifter.
Hanne-Lene lager deilig portobello-taco, halloumisalat og grillet pizza.
Bli med programleder Benjamin Vikse Roth på Bergens-rapperens egen østers-restaurant i Oslo.
Kristin lager en superrask og smakfull soppasta som er helt vegansk. Perfekt i en travel hverdag.
Kristin viser hvordan du smeller sammen tre kjappe desserter. Disse kan også veganere nyte.
Influenceren og matelskeren Kristin Gjelsvik deler sine beste triks for å gjøre en vegansk lasagne uimotståelig god.
Mauri gikk på date med tre ukjente personer. Svea som fikk 100 kroner i budsjett, Ayan som fikk 500 og Ines som fikk 10 000. Spørsmålet han ville ha svar på var: Kan man kjøpe romantikk for penger.
Neste stopp er Heyang, kjent for å være hjem til Kinas eldste kokketeknikker. Han møter de beste lokale kokkene for å lære flere av Kinas eldste oppskrifter.
Hanne-Lene lager deilig portobello-taco, halloumisalat og grillet pizza.
Bli med programleder Benjamin Vikse Roth på Bergens-rapperens egen østers-restaurant i Oslo.
Kristin lager en superrask og smakfull soppasta som er helt vegansk. Perfekt i en travel hverdag.
Kristin viser hvordan du smeller sammen tre kjappe desserter. Disse kan også veganere nyte.
Influenceren og matelskeren Kristin Gjelsvik deler sine beste triks for å gjøre en vegansk lasagne uimotståelig god.
Mauri gikk på date med tre ukjente personer. Svea som fikk 100 kroner i budsjett, Ayan som fikk 500 og Ines som fikk 10 000. Spørsmålet han ville ha svar på var: Kan man kjøpe romantikk for penger.
Vert og kokk Nisha Katona reiser til mindre kjente deler av Italia for å finne helt annet enn enkle pizza og pastaretter. Ingrediensene i denne serien er historie, arkitektur, nydelige landskap og maten som Nisha lager undervegs.
En nærmere titt på ville råvarer i Temagami i Ontario, blant annet fisk.
Jamie Oliver baker sjokoladekake som hele familien kan nyte på Petals bursdag. I tillegg deler han to gamle favoritter.
Den ultimate guiden til italiensk mat. Den karismatiske kokken Michela Chiappa tar oss med til noen av de beste matstedene i Italia.
Restauranten og ysteriet Winther på Aker Brygge samarbeider med Grøndalen Gård og produserer mozzarella, burrata og stracciatella til sine retter og butikken. Vibeke Klemetsen tok turen for å sjekke ut nyheten.
Riccardo Marco fra Italia har jobbet på Michelin-stjerne restaurant i både London og København, før han omsider startet sitt eget sted. Barabba serverer blant annet pastaretter og naturlig vin.
Den italienske kjøkkensjefen Christian Puglisi har satt nye standarder for bærekraftighet i restaurantbransjen. Matfilosofien baserer seg på å utnytte alle deler av lokale, økologiske grønnsaker i sesongen.
Østerrikes hovedstad var en gang et kulturelt kraftsenter i Europa, og forbindes av mange fortsatt med fordums storhet. Det blir en nærmere titt på hvordan det står til med denne finansbyen og de som bor der i dag.
Vert og kokk Nisha Katona reiser til mindre kjente deler av Italia for å finne helt annet enn enkle pizza og pastaretter. Ingrediensene i denne serien er historie, arkitektur, nydelige landskap og maten som Nisha lager undervegs.
En nærmere titt på ville råvarer i Temagami i Ontario, blant annet fisk.
Jamie Oliver baker sjokoladekake som hele familien kan nyte på Petals bursdag. I tillegg deler han to gamle favoritter.
Den ultimate guiden til italiensk mat. Den karismatiske kokken Michela Chiappa tar oss med til noen av de beste matstedene i Italia.
Restauranten og ysteriet Winther på Aker Brygge samarbeider med Grøndalen Gård og produserer mozzarella, burrata og stracciatella til sine retter og butikken. Vibeke Klemetsen tok turen for å sjekke ut nyheten.
Riccardo Marco fra Italia har jobbet på Michelin-stjerne restaurant i både London og København, før han omsider startet sitt eget sted. Barabba serverer blant annet pastaretter og naturlig vin.
Den italienske kjøkkensjefen Christian Puglisi har satt nye standarder for bærekraftighet i restaurantbransjen. Matfilosofien baserer seg på å utnytte alle deler av lokale, økologiske grønnsaker i sesongen.
Østerrikes hovedstad var en gang et kulturelt kraftsenter i Europa, og forbindes av mange fortsatt med fordums storhet. Det blir en nærmere titt på hvordan det står til med denne finansbyen og de som bor der i dag.
Vert og kokk Nisha Katona reiser til mindre kjente deler av Italia for å finne helt annet enn enkle pizza og pastaretter. Ingrediensene i denne serien er historie, arkitektur, nydelige landskap og maten som Nisha lager undervegs.
En nærmere titt på ville råvarer i Temagami i Ontario, blant annet fisk.
Jamie Oliver baker sjokoladekake som hele familien kan nyte på Petals bursdag. I tillegg deler han to gamle favoritter.
Den ultimate guiden til italiensk mat. Den karismatiske kokken Michela Chiappa tar oss med til noen av de beste matstedene i Italia.
Restauranten og ysteriet Winther på Aker Brygge samarbeider med Grøndalen Gård og produserer mozzarella, burrata og stracciatella til sine retter og butikken. Vibeke Klemetsen tok turen for å sjekke ut nyheten.
Riccardo Marco fra Italia har jobbet på Michelin-stjerne restaurant i både London og København, før han omsider startet sitt eget sted. Barabba serverer blant annet pastaretter og naturlig vin.
Den italienske kjøkkensjefen Christian Puglisi har satt nye standarder for bærekraftighet i restaurantbransjen. Matfilosofien baserer seg på å utnytte alle deler av lokale, økologiske grønnsaker i sesongen.
Østerrikes hovedstad var en gang et kulturelt kraftsenter i Europa, og forbindes av mange fortsatt med fordums storhet. Det blir en nærmere titt på hvordan det står til med denne finansbyen og de som bor der i dag.
Vert og kokk Nisha Katona reiser til mindre kjente deler av Italia for å finne helt annet enn enkle pizza og pastaretter. Ingrediensene i denne serien er historie, arkitektur, nydelige landskap og maten som Nisha lager undervegs.
En nærmere titt på ville råvarer i Temagami i Ontario, blant annet fisk.
Jamie Oliver baker sjokoladekake som hele familien kan nyte på Petals bursdag. I tillegg deler han to gamle favoritter.
Den ultimate guiden til italiensk mat. Den karismatiske kokken Michela Chiappa tar oss med til noen av de beste matstedene i Italia.
Restauranten og ysteriet Winther på Aker Brygge samarbeider med Grøndalen Gård og produserer mozzarella, burrata og stracciatella til sine retter og butikken. Vibeke Klemetsen tok turen for å sjekke ut nyheten.
Riccardo Marco fra Italia har jobbet på Michelin-stjerne restaurant i både London og København, før han omsider startet sitt eget sted. Barabba serverer blant annet pastaretter og naturlig vin.
Den italienske kjøkkensjefen Christian Puglisi har satt nye standarder for bærekraftighet i restaurantbransjen. Matfilosofien baserer seg på å utnytte alle deler av lokale, økologiske grønnsaker i sesongen.
Østerrikes hovedstad var en gang et kulturelt kraftsenter i Europa, og forbindes av mange fortsatt med fordums storhet. Det blir en nærmere titt på hvordan det står til med denne finansbyen og de som bor der i dag.