Luke tar nattoget fra Hanoi til Sapa, som ligger langt nord i Vietnam, høyt oppi åsene. Han finner at ikke mye har endret seg siden han var her 15 år tidligere. Her lærer han mer om livsstilen til de etniske minoritetene.
Turen i dag går til Haukeli hvor Haukeli Chevre står på menyen. Vi møter geitebonden Hege, yster Hans og Allan, kjøkkensjefen på Haukeliseter Fjellstue, som inspirerer oss til å bruke lokale produkter.
I byen Cádiz i det sørlige Spania er Rick fascinert av de smale og svingete gatene. Barene serverer lekre tapas som hummus samt grillet fisk og ris med hvitløk, safran og persille.
Michela tar turen gjennom byen Livorno, som er kjent for sin enestående sjømat. Senere tar hun turen til en toskansk hytte hvor hun tilbereder fersk pici sammen med de lokale.
Rachel besøker et sted som sererer mat med blant annet pølse til drosjesjåfører.
Luke tar nattoget fra Hanoi til Sapa, som ligger langt nord i Vietnam, høyt oppi åsene. Han finner at ikke mye har endret seg siden han var her 15 år tidligere. Her lærer han mer om livsstilen til de etniske minoritetene.
Turen i dag går til Haukeli hvor Haukeli Chevre står på menyen. Vi møter geitebonden Hege, yster Hans og Allan, kjøkkensjefen på Haukeliseter Fjellstue, som inspirerer oss til å bruke lokale produkter.
I byen Cádiz i det sørlige Spania er Rick fascinert av de smale og svingete gatene. Barene serverer lekre tapas som hummus samt grillet fisk og ris med hvitløk, safran og persille.
Michela tar turen gjennom byen Livorno, som er kjent for sin enestående sjømat. Senere tar hun turen til en toskansk hytte hvor hun tilbereder fersk pici sammen med de lokale.
Rachel besøker et sted som sererer mat med blant annet pølse til drosjesjåfører.
Luke tar nattoget fra Hanoi til Sapa, som ligger langt nord i Vietnam, høyt oppi åsene. Han finner at ikke mye har endret seg siden han var her 15 år tidligere. Her lærer han mer om livsstilen til de etniske minoritetene.
Turen i dag går til Haukeli hvor Haukeli Chevre står på menyen. Vi møter geitebonden Hege, yster Hans og Allan, kjøkkensjefen på Haukeliseter Fjellstue, som inspirerer oss til å bruke lokale produkter.
I byen Cádiz i det sørlige Spania er Rick fascinert av de smale og svingete gatene. Barene serverer lekre tapas som hummus samt grillet fisk og ris med hvitløk, safran og persille.
Michela tar turen gjennom byen Livorno, som er kjent for sin enestående sjømat. Senere tar hun turen til en toskansk hytte hvor hun tilbereder fersk pici sammen med de lokale.
Rachel besøker et sted som sererer mat med blant annet pølse til drosjesjåfører.
Luke tar nattoget fra Hanoi til Sapa, som ligger langt nord i Vietnam, høyt oppi åsene. Han finner at ikke mye har endret seg siden han var her 15 år tidligere. Her lærer han mer om livsstilen til de etniske minoritetene.
Turen i dag går til Haukeli hvor Haukeli Chevre står på menyen. Vi møter geitebonden Hege, yster Hans og Allan, kjøkkensjefen på Haukeliseter Fjellstue, som inspirerer oss til å bruke lokale produkter.
I byen Cádiz i det sørlige Spania er Rick fascinert av de smale og svingete gatene. Barene serverer lekre tapas som hummus samt grillet fisk og ris med hvitløk, safran og persille.
Bytt ut den tradisjonelle fredagstacoen med denne spicy veggis-varianten. Adam Bjerck og Richard Nystad viser hvordan den skal lages.
Adam Bjerck og Richard Nystad byr på spennende Gado-Gado, som er en indonesisk veganrett med spicy peanøttsaus.
Prøv Adam Bjerck sin aromatiske og fruktige thai-curry. Er du glad i asiatisk mat, vil denne grønnsaksretten falle i smak.
Adam Bjerck og Richard Nystad frister med nok en deilig vegetarrett. Ved hjelp av byggryn får du en sunnere variant av risottoen.
Richard Nystad og Adam Bjerck viser hvordan du lager spicy tagine med forfriskende granateple og mynte.
Restauranten og ysteriet Winther på Aker Brygge samarbeider med Grøndalen Gård og produserer mozzarella, burrata og stracciatella til sine retter og butikken. Vibeke Klemetsen tok turen for å sjekke ut nyheten.
Andrea Brändström baker herlige kanelboller med vaniljekrem, eplefyll og smuldredeig.
Andrea Brändström baker Lemon Ginger Pie med sitron og ingefærcurd med sveitsisk mareng.
Andrea Brändström baker pavlova med blåbærscurd og hvit sjokolade.
Jamie lager en enkel grønn pasta til familien med mat han har stående i kjøkken-, kjøle- og fryseskap. Han deler også oppskriften på to av sine mest populære klassikere.
Snap Shows kan sees på Snapchat og er små programmer på 5 minutter, med ulike matoppskrifter fra kjente og kjære.
Bytt ut den tradisjonelle fredagstacoen med denne spicy veggis-varianten. Adam Bjerck og Richard Nystad viser hvordan den skal lages.
Adam Bjerck og Richard Nystad byr på spennende Gado-Gado, som er en indonesisk veganrett med spicy peanøttsaus.
Prøv Adam Bjerck sin aromatiske og fruktige thai-curry. Er du glad i asiatisk mat, vil denne grønnsaksretten falle i smak.
Adam Bjerck og Richard Nystad frister med nok en deilig vegetarrett. Ved hjelp av byggryn får du en sunnere variant av risottoen.
Richard Nystad og Adam Bjerck viser hvordan du lager spicy tagine med forfriskende granateple og mynte.
Restauranten og ysteriet Winther på Aker Brygge samarbeider med Grøndalen Gård og produserer mozzarella, burrata og stracciatella til sine retter og butikken. Vibeke Klemetsen tok turen for å sjekke ut nyheten.
Andrea Brändström baker herlige kanelboller med vaniljekrem, eplefyll og smuldredeig.
Andrea Brändström baker Lemon Ginger Pie med sitron og ingefærcurd med sveitsisk mareng.
Andrea Brändström baker pavlova med blåbærscurd og hvit sjokolade.
Jamie lager en enkel grønn pasta til familien med mat han har stående i kjøkken-, kjøle- og fryseskap. Han deler også oppskriften på to av sine mest populære klassikere.
Snap Shows kan sees på Snapchat og er små programmer på 5 minutter, med ulike matoppskrifter fra kjente og kjære.
Bytt ut den tradisjonelle fredagstacoen med denne spicy veggis-varianten. Adam Bjerck og Richard Nystad viser hvordan den skal lages.
Adam Bjerck og Richard Nystad byr på spennende Gado-Gado, som er en indonesisk veganrett med spicy peanøttsaus.
Prøv Adam Bjerck sin aromatiske og fruktige thai-curry. Er du glad i asiatisk mat, vil denne grønnsaksretten falle i smak.
Adam Bjerck og Richard Nystad frister med nok en deilig vegetarrett. Ved hjelp av byggryn får du en sunnere variant av risottoen.
Richard Nystad og Adam Bjerck viser hvordan du lager spicy tagine med forfriskende granateple og mynte.
Restauranten og ysteriet Winther på Aker Brygge samarbeider med Grøndalen Gård og produserer mozzarella, burrata og stracciatella til sine retter og butikken. Vibeke Klemetsen tok turen for å sjekke ut nyheten.
Andrea Brändström baker herlige kanelboller med vaniljekrem, eplefyll og smuldredeig.
Andrea Brändström baker Lemon Ginger Pie med sitron og ingefærcurd med sveitsisk mareng.
Andrea Brändström baker pavlova med blåbærscurd og hvit sjokolade.
Jamie lager en enkel grønn pasta til familien med mat han har stående i kjøkken-, kjøle- og fryseskap. Han deler også oppskriften på to av sine mest populære klassikere.
Snap Shows kan sees på Snapchat og er små programmer på 5 minutter, med ulike matoppskrifter fra kjente og kjære.
Bytt ut den tradisjonelle fredagstacoen med denne spicy veggis-varianten. Adam Bjerck og Richard Nystad viser hvordan den skal lages.
Adam Bjerck og Richard Nystad byr på spennende Gado-Gado, som er en indonesisk veganrett med spicy peanøttsaus.
Prøv Adam Bjerck sin aromatiske og fruktige thai-curry. Er du glad i asiatisk mat, vil denne grønnsaksretten falle i smak.
Adam Bjerck og Richard Nystad frister med nok en deilig vegetarrett. Ved hjelp av byggryn får du en sunnere variant av risottoen.
Richard Nystad og Adam Bjerck viser hvordan du lager spicy tagine med forfriskende granateple og mynte.
Restauranten og ysteriet Winther på Aker Brygge samarbeider med Grøndalen Gård og produserer mozzarella, burrata og stracciatella til sine retter og butikken. Vibeke Klemetsen tok turen for å sjekke ut nyheten.
Andrea Brändström baker herlige kanelboller med vaniljekrem, eplefyll og smuldredeig.
Andrea Brändström baker Lemon Ginger Pie med sitron og ingefærcurd med sveitsisk mareng.
Andrea Brändström baker pavlova med blåbærscurd og hvit sjokolade.
Jamie lager en enkel grønn pasta til familien med mat han har stående i kjøkken-, kjøle- og fryseskap. Han deler også oppskriften på to av sine mest populære klassikere.
Snap Shows kan sees på Snapchat og er små programmer på 5 minutter, med ulike matoppskrifter fra kjente og kjære.
Bytt ut den tradisjonelle fredagstacoen med denne spicy veggis-varianten. Adam Bjerck og Richard Nystad viser hvordan den skal lages.
Adam Bjerck og Richard Nystad byr på spennende Gado-Gado, som er en indonesisk veganrett med spicy peanøttsaus.
Prøv Adam Bjerck sin aromatiske og fruktige thai-curry. Er du glad i asiatisk mat, vil denne grønnsaksretten falle i smak.
Adam Bjerck og Richard Nystad frister med nok en deilig vegetarrett. Ved hjelp av byggryn får du en sunnere variant av risottoen.
Richard Nystad og Adam Bjerck viser hvordan du lager spicy tagine med forfriskende granateple og mynte.
Restauranten og ysteriet Winther på Aker Brygge samarbeider med Grøndalen Gård og produserer mozzarella, burrata og stracciatella til sine retter og butikken. Vibeke Klemetsen tok turen for å sjekke ut nyheten.
Andrea Brändström baker herlige kanelboller med vaniljekrem, eplefyll og smuldredeig.
Andrea Brändström baker Lemon Ginger Pie med sitron og ingefærcurd med sveitsisk mareng.
Andrea Brändström baker pavlova med blåbærscurd og hvit sjokolade.
Jamie lager en enkel grønn pasta til familien med mat han har stående i kjøkken-, kjøle- og fryseskap. Han deler også oppskriften på to av sine mest populære klassikere.