Reisen gjennom Bangkoks gater fortsetter, og Luke jakter blant annet på byens beste Tom Yum-suppe. Han besøker også en ikonisk matbod som har ligget midt i trafikken i over 70 år.
Malin Ekstrøm lager fem nye fristende, fargerike og plantebaserte retter som kan spises hjemme, nytes på farten eller serveres til gjester.
Vi blir med på en Taste of Svalbard-reise i Longyearbyen. Vi blir kjent med matkulturen på Svalbard og øyas spennende historie. Vi møter blant annet Svalbards eneste sjokolademaker og ølbrygger.
Kennie og Sune utepå det bølgene blå. Etter en surfetur byr de på matlaging med fantastiske grønnsaker i kombinasjon med unik honning.
Sammen med de kjente Sydney-kokkene Paul Carmichael og Martin Boetz ser Palisa nærmere på hvordan elementer fra ulike deler av verden kombineres for å skape nye og spennende retter.
Reisen gjennom Bangkoks gater fortsetter, og Luke jakter blant annet på byens beste Tom Yum-suppe. Han besøker også en ikonisk matbod som har ligget midt i trafikken i over 70 år.
Malin Ekstrøm lager fem nye fristende, fargerike og plantebaserte retter som kan spises hjemme, nytes på farten eller serveres til gjester.
Vi blir med på en Taste of Svalbard-reise i Longyearbyen. Vi blir kjent med matkulturen på Svalbard og øyas spennende historie. Vi møter blant annet Svalbards eneste sjokolademaker og ølbrygger.
Kennie og Sune utepå det bølgene blå. Etter en surfetur byr de på matlaging med fantastiske grønnsaker i kombinasjon med unik honning.
Sammen med de kjente Sydney-kokkene Paul Carmichael og Martin Boetz ser Palisa nærmere på hvordan elementer fra ulike deler av verden kombineres for å skape nye og spennende retter.
Reisen gjennom Bangkoks gater fortsetter, og Luke jakter blant annet på byens beste Tom Yum-suppe. Han besøker også en ikonisk matbod som har ligget midt i trafikken i over 70 år.
Malin Ekstrøm lager fem nye fristende, fargerike og plantebaserte retter som kan spises hjemme, nytes på farten eller serveres til gjester.
Vi blir med på en Taste of Svalbard-reise i Longyearbyen. Vi blir kjent med matkulturen på Svalbard og øyas spennende historie. Vi møter blant annet Svalbards eneste sjokolademaker og ølbrygger.
Kennie og Sune utepå det bølgene blå. Etter en surfetur byr de på matlaging med fantastiske grønnsaker i kombinasjon med unik honning.
Sammen med de kjente Sydney-kokkene Paul Carmichael og Martin Boetz ser Palisa nærmere på hvordan elementer fra ulike deler av verden kombineres for å skape nye og spennende retter.
Reisen gjennom Bangkoks gater fortsetter, og Luke jakter blant annet på byens beste Tom Yum-suppe. Han besøker også en ikonisk matbod som har ligget midt i trafikken i over 70 år.
Malin Ekstrøm lager fem nye fristende, fargerike og plantebaserte retter som kan spises hjemme, nytes på farten eller serveres til gjester.
Vi blir med på en Taste of Svalbard-reise i Longyearbyen. Vi blir kjent med matkulturen på Svalbard og øyas spennende historie. Vi møter blant annet Svalbards eneste sjokolademaker og ølbrygger.
Kennie og Sune utepå det bølgene blå. Etter en surfetur byr de på matlaging med fantastiske grønnsaker i kombinasjon med unik honning.
Sammen med de kjente Sydney-kokkene Paul Carmichael og Martin Boetz ser Palisa nærmere på hvordan elementer fra ulike deler av verden kombineres for å skape nye og spennende retter.
Reisen gjennom Bangkoks gater fortsetter, og Luke jakter blant annet på byens beste Tom Yum-suppe. Han besøker også en ikonisk matbod som har ligget midt i trafikken i over 70 år.
Malin Ekstrøm lager fem nye fristende, fargerike og plantebaserte retter som kan spises hjemme, nytes på farten eller serveres til gjester.
Vi blir med på en Taste of Svalbard-reise i Longyearbyen. Vi blir kjent med matkulturen på Svalbard og øyas spennende historie. Vi møter blant annet Svalbards eneste sjokolademaker og ølbrygger.
Kennie og Sune utepå det bølgene blå. Etter en surfetur byr de på matlaging med fantastiske grønnsaker i kombinasjon med unik honning.
Palisa besøker kokkene Ben Devlin og Jason Saxby. Sammen ser de på ulike måter å bruke lokale råvarer for å lage nye vrier på kjente klassiskere. To varianter av kengurutartar står også på menyen.
Pierre tar en nærmere titt på nudler. Han begynner med en klassisk Phở Bo hos Nois Café & Deli. Deretter prøver han en Kimchi Ramen på Pink Head Noodle Bar, før han tar en tur innom den vietnamesiske gastrokongen Quê for å spise friterte nudler.
Pierre utforsker Malmøs melboller. Han besøker først den kantonesiske restauranten LU for å spise sprø Wo Tip-melboller, før han går videre til Malmøs eget melbollehus, Dubbel Dubbel. Til slutt prøver han prisvinnende wontons på Saikō.
Ingvill Måkestad Bovim tar turen til Preikestolen, 604 meter rett over Lysefjorden.
Preikestolen har mer enn utsikt å by på. Ingvill Måkestad Bovim prøver basecampen og møter kokk i verdensklasse.
I denne episoden er John Kaare og Finn-Erik dommere når Norges beste, flytende epler i ulike kategorier skal kåres.
Matthew Goode og Jame Purefoy er på jakt etter en vin å ha sammen med forretten i sin store seks-retters lunsj. I tillegg reiser Joe Fattorini til Japan for å lære om sake.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Palisa besøker kokkene Ben Devlin og Jason Saxby. Sammen ser de på ulike måter å bruke lokale råvarer for å lage nye vrier på kjente klassiskere. To varianter av kengurutartar står også på menyen.
Pierre tar en nærmere titt på nudler. Han begynner med en klassisk Phở Bo hos Nois Café & Deli. Deretter prøver han en Kimchi Ramen på Pink Head Noodle Bar, før han tar en tur innom den vietnamesiske gastrokongen Quê for å spise friterte nudler.
Pierre utforsker Malmøs melboller. Han besøker først den kantonesiske restauranten LU for å spise sprø Wo Tip-melboller, før han går videre til Malmøs eget melbollehus, Dubbel Dubbel. Til slutt prøver han prisvinnende wontons på Saikō.
Ingvill Måkestad Bovim tar turen til Preikestolen, 604 meter rett over Lysefjorden.
Preikestolen har mer enn utsikt å by på. Ingvill Måkestad Bovim prøver basecampen og møter kokk i verdensklasse.
I denne episoden er John Kaare og Finn-Erik dommere når Norges beste, flytende epler i ulike kategorier skal kåres.
Matthew Goode og Jame Purefoy er på jakt etter en vin å ha sammen med forretten i sin store seks-retters lunsj. I tillegg reiser Joe Fattorini til Japan for å lære om sake.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Palisa besøker kokkene Ben Devlin og Jason Saxby. Sammen ser de på ulike måter å bruke lokale råvarer for å lage nye vrier på kjente klassiskere. To varianter av kengurutartar står også på menyen.
Pierre tar en nærmere titt på nudler. Han begynner med en klassisk Phở Bo hos Nois Café & Deli. Deretter prøver han en Kimchi Ramen på Pink Head Noodle Bar, før han tar en tur innom den vietnamesiske gastrokongen Quê for å spise friterte nudler.
Pierre utforsker Malmøs melboller. Han besøker først den kantonesiske restauranten LU for å spise sprø Wo Tip-melboller, før han går videre til Malmøs eget melbollehus, Dubbel Dubbel. Til slutt prøver han prisvinnende wontons på Saikō.
Ingvill Måkestad Bovim tar turen til Preikestolen, 604 meter rett over Lysefjorden.
Preikestolen har mer enn utsikt å by på. Ingvill Måkestad Bovim prøver basecampen og møter kokk i verdensklasse.
I denne episoden er John Kaare og Finn-Erik dommere når Norges beste, flytende epler i ulike kategorier skal kåres.
Matthew Goode og Jame Purefoy er på jakt etter en vin å ha sammen med forretten i sin store seks-retters lunsj. I tillegg reiser Joe Fattorini til Japan for å lære om sake.
Lær å lage mat med Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Emilie Nereng, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere matprofiler.
Palisa besøker kokkene Ben Devlin og Jason Saxby. Sammen ser de på ulike måter å bruke lokale råvarer for å lage nye vrier på kjente klassiskere. To varianter av kengurutartar står også på menyen.
Pierre tar en nærmere titt på nudler. Han begynner med en klassisk Phở Bo hos Nois Café & Deli. Deretter prøver han en Kimchi Ramen på Pink Head Noodle Bar, før han tar en tur innom den vietnamesiske gastrokongen Quê for å spise friterte nudler.
Pierre utforsker Malmøs melboller. Han besøker først den kantonesiske restauranten LU for å spise sprø Wo Tip-melboller, før han går videre til Malmøs eget melbollehus, Dubbel Dubbel. Til slutt prøver han prisvinnende wontons på Saikō.
Ingvill Måkestad Bovim tar turen til Preikestolen, 604 meter rett over Lysefjorden.
Preikestolen har mer enn utsikt å by på. Ingvill Måkestad Bovim prøver basecampen og møter kokk i verdensklasse.
I denne episoden er John Kaare og Finn-Erik dommere når Norges beste, flytende epler i ulike kategorier skal kåres.
Matthew Goode og Jame Purefoy er på jakt etter en vin å ha sammen med forretten i sin store seks-retters lunsj. I tillegg reiser Joe Fattorini til Japan for å lære om sake.