Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
Jannecke Weeden ønsker å lære mer om de ulike ostefamiliene. Sammen med osteekspert Katharina Sandberg Lund skal de finne den beste kvalitetsosten.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Kristin lager en superrask og smakfull soppasta som er helt vegansk. Perfekt i en travel hverdag.
Kristin viser hvordan du smeller sammen tre kjappe desserter. Disse kan også veganere nyte.
Influenceren og matelskeren Kristin Gjelsvik deler sine beste triks for å gjøre en vegansk lasagne uimotståelig god.
En innhøsting av blant annet legesteinkløver, nyper og viergrener.
Markiz Tainton disker opp med smakfulle oppskrifter. Han inviterer deg med på en smakrik reise der ulike matkulturer møtes på tallerken.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
Jannecke Weeden ønsker å lære mer om de ulike ostefamiliene. Sammen med osteekspert Katharina Sandberg Lund skal de finne den beste kvalitetsosten.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Kristin lager en superrask og smakfull soppasta som er helt vegansk. Perfekt i en travel hverdag.
Kristin viser hvordan du smeller sammen tre kjappe desserter. Disse kan også veganere nyte.
Influenceren og matelskeren Kristin Gjelsvik deler sine beste triks for å gjøre en vegansk lasagne uimotståelig god.
En innhøsting av blant annet legesteinkløver, nyper og viergrener.
Markiz Tainton disker opp med smakfulle oppskrifter. Han inviterer deg med på en smakrik reise der ulike matkulturer møtes på tallerken.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
Jannecke Weeden ønsker å lære mer om de ulike ostefamiliene. Sammen med osteekspert Katharina Sandberg Lund skal de finne den beste kvalitetsosten.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Kristin lager en superrask og smakfull soppasta som er helt vegansk. Perfekt i en travel hverdag.
Kristin viser hvordan du smeller sammen tre kjappe desserter. Disse kan også veganere nyte.
Influenceren og matelskeren Kristin Gjelsvik deler sine beste triks for å gjøre en vegansk lasagne uimotståelig god.
En innhøsting av blant annet legesteinkløver, nyper og viergrener.
Markiz Tainton disker opp med smakfulle oppskrifter. Han inviterer deg med på en smakrik reise der ulike matkulturer møtes på tallerken.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
Jannecke Weeden ønsker å lære mer om de ulike ostefamiliene. Sammen med osteekspert Katharina Sandberg Lund skal de finne den beste kvalitetsosten.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Kristin lager en superrask og smakfull soppasta som er helt vegansk. Perfekt i en travel hverdag.
Kristin viser hvordan du smeller sammen tre kjappe desserter. Disse kan også veganere nyte.
Influenceren og matelskeren Kristin Gjelsvik deler sine beste triks for å gjøre en vegansk lasagne uimotståelig god.
En innhøsting av blant annet legesteinkløver, nyper og viergrener.
Markiz Tainton disker opp med smakfulle oppskrifter. Han inviterer deg med på en smakrik reise der ulike matkulturer møtes på tallerken.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
Jannecke Weeden ønsker å lære mer om de ulike ostefamiliene. Sammen med osteekspert Katharina Sandberg Lund skal de finne den beste kvalitetsosten.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Nisha Katona tar turen til Sulmona i Arbuzzo for å avsløre byens lokale spesialiteter. Blant annet blir the pasta alla chitarra med tomatsaus og lokal kaffe.
Line Verndal tar oss med på en unik reise inn i kaffens verden for å utforske smak, aroma, historie og kultur, og oppleve menneskene og lidenskapen bak god kaffe.
Jacob Leung tilbereder bhajji basert på rødløk med yoghurtdipp, mens Sarah Todd deler sin oppskrift for sprøe reker. Diana lager tadka dal, som er en linsebasert rett.
Michel Roux Jnr. begir seg ut for å utforske hemmelighetene i sjokoladeverdenen. Fra råe kakao-bønnene til de raffinerte produktene, og viser oss noen av de mest raffinerte og uvanlige kreasjonene verden har sett.
I dag reiser vi til fantastiske Utstein Kloster og Klostergarden. Gunnar lager lammecarrè av årets Klosterlam med garnityrer fra hagen til Inger Lises svigermor.
Ainsley tilbereder sjømatspyd med en mynteomelett samt en villsvingryte. I tillegg besøker han et fransk bakeri.
Nisha Katona tar turen til Sulmona i Arbuzzo for å avsløre byens lokale spesialiteter. Blant annet blir the pasta alla chitarra med tomatsaus og lokal kaffe.
Line Verndal tar oss med på en unik reise inn i kaffens verden for å utforske smak, aroma, historie og kultur, og oppleve menneskene og lidenskapen bak god kaffe.
Jacob Leung tilbereder bhajji basert på rødløk med yoghurtdipp, mens Sarah Todd deler sin oppskrift for sprøe reker. Diana lager tadka dal, som er en linsebasert rett.
Michel Roux Jnr. begir seg ut for å utforske hemmelighetene i sjokoladeverdenen. Fra råe kakao-bønnene til de raffinerte produktene, og viser oss noen av de mest raffinerte og uvanlige kreasjonene verden har sett.
I dag reiser vi til fantastiske Utstein Kloster og Klostergarden. Gunnar lager lammecarrè av årets Klosterlam med garnityrer fra hagen til Inger Lises svigermor.
Ainsley tilbereder sjømatspyd med en mynteomelett samt en villsvingryte. I tillegg besøker han et fransk bakeri.
Nisha Katona tar turen til Sulmona i Arbuzzo for å avsløre byens lokale spesialiteter. Blant annet blir the pasta alla chitarra med tomatsaus og lokal kaffe.
Line Verndal tar oss med på en unik reise inn i kaffens verden for å utforske smak, aroma, historie og kultur, og oppleve menneskene og lidenskapen bak god kaffe.
Jacob Leung tilbereder bhajji basert på rødløk med yoghurtdipp, mens Sarah Todd deler sin oppskrift for sprøe reker. Diana lager tadka dal, som er en linsebasert rett.