Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Markiz Tainton disker opp med smakfulle oppskrifter. Han inviterer deg med på en smakrik reise der ulike matkulturer møtes på tallerken.
Rachel lærer om skalldyr-fiske og hvordan det blir servert på den svenske måten. Hun bestemmer seg for å invitere venner til en ekte skalldyrfest og avslutter det hele med en tradisjonell svensk ostekake med multer.
En nærmere titt på silkeurt-planten og dens brokkoli-lignende grønnsak.
Luke reiser til solskinnskysten for å møte lokale produsenter og lære mer om ulike asiatiske kjøkken. Her blir det både krabbefangst og masse god matlaging.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Markiz Tainton disker opp med smakfulle oppskrifter. Han inviterer deg med på en smakrik reise der ulike matkulturer møtes på tallerken.
Rachel lærer om skalldyr-fiske og hvordan det blir servert på den svenske måten. Hun bestemmer seg for å invitere venner til en ekte skalldyrfest og avslutter det hele med en tradisjonell svensk ostekake med multer.
En nærmere titt på silkeurt-planten og dens brokkoli-lignende grønnsak.
Luke reiser til solskinnskysten for å møte lokale produsenter og lære mer om ulike asiatiske kjøkken. Her blir det både krabbefangst og masse god matlaging.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Markiz Tainton disker opp med smakfulle oppskrifter. Han inviterer deg med på en smakrik reise der ulike matkulturer møtes på tallerken.
Rachel lærer om skalldyr-fiske og hvordan det blir servert på den svenske måten. Hun bestemmer seg for å invitere venner til en ekte skalldyrfest og avslutter det hele med en tradisjonell svensk ostekake med multer.
En nærmere titt på silkeurt-planten og dens brokkoli-lignende grønnsak.
Luke reiser til solskinnskysten for å møte lokale produsenter og lære mer om ulike asiatiske kjøkken. Her blir det både krabbefangst og masse god matlaging.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Markiz Tainton disker opp med smakfulle oppskrifter. Han inviterer deg med på en smakrik reise der ulike matkulturer møtes på tallerken.
Rachel lærer om skalldyr-fiske og hvordan det blir servert på den svenske måten. Hun bestemmer seg for å invitere venner til en ekte skalldyrfest og avslutter det hele med en tradisjonell svensk ostekake med multer.
En nærmere titt på silkeurt-planten og dens brokkoli-lignende grønnsak.
Luke reiser til solskinnskysten for å møte lokale produsenter og lære mer om ulike asiatiske kjøkken. Her blir det både krabbefangst og masse god matlaging.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Markiz Tainton disker opp med smakfulle oppskrifter. Han inviterer deg med på en smakrik reise der ulike matkulturer møtes på tallerken.
Rachel lærer om skalldyr-fiske og hvordan det blir servert på den svenske måten. Hun bestemmer seg for å invitere venner til en ekte skalldyrfest og avslutter det hele med en tradisjonell svensk ostekake med multer.
En nærmere titt på silkeurt-planten og dens brokkoli-lignende grønnsak.
Luke reiser til solskinnskysten for å møte lokale produsenter og lære mer om ulike asiatiske kjøkken. Her blir det både krabbefangst og masse god matlaging.
Her kan du lære deg å lage mat med våre fantastiske kokker på Matkanalens eget Snapchat show. Vi får lære fra dyktige kokker som Sonia Huanca Vold, Tom Victor Gausdal, Malin Ekstrøm, Adam Bjerck, Richard Nystad og mange flere.
Hanne-Lene Dahlgren lærer bort sine beste triks for å lage enkel - men skikkelig digg - vegetarmat fra sin kokebok, til hele familien.
Magnus viser hvordan man kan lage to typer toast til brunsjen, som avokadotoast med eggerøre og toast med røkelaks og potetsalat.
Vær med Arne Hjeltnes på jakten etter den ekte nordnorske maten i fire episoder.
Snap Shows kan sees på Snapchat og er små programmer på 5 minutter, med ulike matoppskrifter fra kjente og kjære.
Hanne-Lene Dahlgren lærer bort sine beste triks for å lage enkel - men skikkelig digg - vegetarmat fra sin kokebok, til hele familien.
Magnus viser hvordan man kan lage to typer toast til brunsjen, som avokadotoast med eggerøre og toast med røkelaks og potetsalat.
Vær med Arne Hjeltnes på jakten etter den ekte nordnorske maten i fire episoder.
Snap Shows kan sees på Snapchat og er små programmer på 5 minutter, med ulike matoppskrifter fra kjente og kjære.
Hanne-Lene Dahlgren lærer bort sine beste triks for å lage enkel - men skikkelig digg - vegetarmat fra sin kokebok, til hele familien.
Magnus viser hvordan man kan lage to typer toast til brunsjen, som avokadotoast med eggerøre og toast med røkelaks og potetsalat.
Vær med Arne Hjeltnes på jakten etter den ekte nordnorske maten i fire episoder.
Snap Shows kan sees på Snapchat og er små programmer på 5 minutter, med ulike matoppskrifter fra kjente og kjære.
Hanne-Lene Dahlgren lærer bort sine beste triks for å lage enkel - men skikkelig digg - vegetarmat fra sin kokebok, til hele familien.
Magnus viser hvordan man kan lage to typer toast til brunsjen, som avokadotoast med eggerøre og toast med røkelaks og potetsalat.
Vær med Arne Hjeltnes på jakten etter den ekte nordnorske maten i fire episoder.
Snap Shows kan sees på Snapchat og er små programmer på 5 minutter, med ulike matoppskrifter fra kjente og kjære.
Hanne-Lene Dahlgren lærer bort sine beste triks for å lage enkel - men skikkelig digg - vegetarmat fra sin kokebok, til hele familien.
Magnus viser hvordan man kan lage to typer toast til brunsjen, som avokadotoast med eggerøre og toast med røkelaks og potetsalat.
Vær med Arne Hjeltnes på jakten etter den ekte nordnorske maten i fire episoder.