Farmen Kjendis

Farmen Kjendis

Reality, Underholdning • Norge • Sesong 3, Episode 11

Man 11. feb 21:40 - 22:45TV2
Kjendisene har kommet halvveis i Farmen-eventyret, og en ny storbonde skal lede dem videre. Etter to godkjente ukesoppdrag er det store sko som skal fylles. Den nye storbonden kjenner presset, og satser på en sjarmerende lederstil.
0
0

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 3
 • Episode 1
  Reality, Underholdning, S3:E1

  Deltakerne ankommer gården! To av dem trakter etter storbondetittelen, og valget blir jevnt mellom kandidatene. Det blir dårlig stemning når en spøk blir dradd litt for langt, og en av kjendisene gjør en drastisk livsstilsendring. Mentor kommer med et omfattende ukesoppdrag som stresser storbonde...

 • Episode 2
  Reality, Underholdning, S3:E2

  Deltakerne fortsetter jobben med det omfattende ukesoppdraget og det bekymrer storbonden at guttene sliter voldsomt med sin del. Må det en ung kvinne til for å finne løsningen på hvordan det kompliserte byggverket skal reises? En opplevelse på gården gjør at to av damene blir klar over hvor ulikt...

 • Episode 3
  Reality, Underholdning, S3:E3

  I mange hundre år har skogen vært en viktig ressurs for Hedmark, men det å være skogsarbeider i dag, er noe helt annet enn det var for 100 år siden. Gaute får prøve seg som skogsarbeider med en topp moderne skogsmaskin.

 • Episode 4
  Reality, Underholdning, S3:E4

  Det er en ny dag med nye muligheter på Li gård, og en av deltakerne har bestemt seg for å endre på en dårlig vane. Mens alle venter på mentor og mentors kone, sjekker storbonden at alle deler av ukesoppdraget er bra nok, og en deltakers evner settes i tvil. Vil oppdraget bli godkjent eller skinne...

 • Episode 5
  Reality, Underholdning, S3:E5

  Det er klart for årets første tvekamp, og vi får vite hvem som blir den første som må forlate Farmen kjendis?

 • Episode 6
  Reality, Underholdning, S3:E6

  Valg av ny storbonde overrasker stort, og det blir lovet en dramatisk endring i lederstil. Men klarer den forrige storbonden å gi slipp? Det nye ukesoppdraget utløser sterke følelser hos flere av deltakerne, men dette blir ikke møtt med forståelse fra alle hold. Ute på åkeren er historien en anne...

 • Episode 7
  Reality, Underholdning, S3:E7

  Det er fortsatt mye hard jobbing igjen på ukesoppdraget. Ikke alle er enig i at arbeidsmoralen er på topp, og det fører til en heftig diskusjon rundt middagsbordet. Er det for mye fokus på å slappe av, eller er det nødvendig i varmen? Noen av kjendisene får en opptur når reiser på det lokale bond...

 • Episode 8
  Reality, Underholdning, S3:E8

  Å utnytte naturens matressurser har man gjort til alle tider. I dag har mye gått i glemmeboka, men veldig mange vekster rett utenfor husdøren din, er spiselige, smaker godt og er nyttige! Gaute drar på tur i skogen for å lage mat av det han finner på veien.

 • Episode 9
  Reality, Underholdning, S3:E9

  De siste forberedelsene gjøres før Mentor og Mentors kone kommer for å inspisere ukesoppdraget. Matlageret er lavt etter en uke uten begrensninger, og de trenger penger til markedet, men er usikre på om alt står til Mentors høye forventninger. Førstekjempen skal velge en motstander, og så tidlig ...

 • Episode 10
  Reality, Underholdning, S3:E10

  Kjempene psyker seg opp til sesongens andre tvekamp, og hvem som må reise hjem, avgjøres i en jevn duell.

 • Episode 11
  Reality, Underholdning, S3:E11

  Kjendisene har kommet halvveis i Farmen-eventyret, og en ny storbonde skal lede dem videre. Etter to godkjente ukesoppdrag er det store sko som skal fylles. Den nye storbonden kjenner presset, og satser på en sjarmerende lederstil.

 • Episode 12
  Reality, Underholdning, S3:E12

  Ukesoppdraget går sin gang på Li gård selv om ikke alle jobber like bra sammen. Irritasjonen bygger seg opp, og til slutt eksploderer det rundt middagsbordet. Tre deltakere må vise seg fra sin beste side når de skal servere på ærverdige Skibladner.

 • Episode 13
  Reality, Underholdning, S3:E13

  Gaute får lære mer om historien til det vakre skipet Skiblader. Deltakerne blir opprørt når en ulykke inntreffer, de heiser det røde flagget og krysser fingrene for at alt ordner seg.

 • Episode 14
  Reality, Underholdning, S3:E14

  Ukesoppdraget skal snart inspiseres av Mentor, og deltakerne setter siste krone på verket. Storbonden føler på presset, men mest av alt er det nok søtsuget som er drivkraften for å få penger til markedet.

 • Episode 15
  Reality, Underholdning, S3:E15

  Førstekjempen er sikker på valget sitt av andrekjempe, og selv om den utvalgte tar det med fatning, oppleves det ikke som et rettferdig valg. Det hele avgjøres i en intens tvekamp foran et følelsesladet publikum.

 • Episode 16
  Reality, Underholdning, S3:E16

  Vi går inn i en ny uke på Li gård og alle er spente på hvem den nye storbonden blir. Ukesoppdraget er omfattende, og etter fire uker begynner deltakerne å kjenne oppholdet på kroppen.

 • Episode 17
  Reality, Underholdning, S3:E17

  To av jentene vil få opp stemningen på gården og planlegger tidenes spøk. Storbonden skal velge førstekjempe. Blir tanken på hevn tanken viktigere enn å få ut en sterk konkurrent?

 • Episode 18
  Reality, Underholdning, S3:E18

  For tusen år siden oppfattet man gjæring av brød som litt av en trolldom. I dag vet vi at baking er mer kjemi, men det finns mange forskjellige gjærtyper som hjelper deg med å skape ekte bakemagi. Vi blir med Gaute på en liten bakeskole.

 • Episode 19
  Reality, Underholdning, S3:E19

  Deltakeren står i fare for å mislykkes med flere av oppgavene i ukesoppdraget. Vil storbonden få en etterlengtet finalekniv, eller vil ikke oppdraget bli godkjent? På markedet er prisene høye og forhandlinger er nytteløse, men storbonden har en plan.

 • Episode 20
  Reality, Underholdning, S3:E20

  Det er klart for tvekamp. Kjempene er begge veldig motiverte for å komme tilbake på gården, men bare en kan gå seirende ut av den fjerde tvekampen på Farmen kjendis.

 • Episode 21 - Uke 5: Mandag
  Reality, Underholdning, S3:E21

  Den siste storbonden på Farmen kjendis 2019 skal utnevnes, og med tittelen får man ikke bare muligheten til å sikre seg en finalekniv, men også en plass i selve finaleuken. Mentor kommer med det siste ukesoppdraget.

 • Episode 22 - Uke 5: Onsdag - del 1
  Reality, Underholdning, S3:E22

  Det er en ny dag på Li gård, men for noen begynner den med en ordentlig drittoppgave. Tre jenter tapte nemlig loddtrekkingen og må tømme utedoen, men en av dem overrasker stort når det viser seg at hun tåler mer dritt en de andre.

 • Episode 23 - Uke 5: Onsdag - del 2
  Reality, Underholdning, S3:E23

  Ting var bedre før er ett ordtak som ofte kan stemme, men når det kommer til tannhelse så stemmer det nok ikke så veldig godt. Gaute drar på en tidsreise gjennom tannhelsens historie, og får prøve seg som pasient, slik det var i gamle dager.

 • Episode 24 - Uke 5: Søndag - del 1
  Reality, Underholdning, S3:E24

  På Li gård er det mye nerver før Mentor skal komme å bedømme det aller siste ukesoppdraget. En essensiell del er ikke så godt innøvd som man skulle ønske, så her gjelder det å skru på sjarmen.

 • Episode 25 - Uke 5: Søndag - del 2
  Reality, Underholdning, S3:E25

  Førstekjempen skal velge sin motstander og de mulige kandidatene krysser fingrene for at de slipper unna årets siste tvekamp. Kjempene lover en bra kamp, men hvem har styrken til å kjempe seg tilbake og bli med på finaleuken?

 • Episode 26 - Uke 6: Mandag
  Reality, Underholdning, S3:E26

  Vi går inn i finaleuken på Farmen kjendis 2019, og etter å ha blitt testet i presisjon og kunnskap blir antall deltagere raskt redusert fra ni til seks. Den første semifinalisten blir klar etter en intens konkurranse.

 • Episode 27 - Uke 6: Onsdag - del 1
  Reality, Underholdning, S3:E27

  De gjenværende deltakerne kjemper videre i finaleuken av Farmen kjendis, og for de fem som fortsatt ikke er klare for semifinalen, starter nå kampen for tilværelsen for alvor.

 • Episode 28 - Uke 6: Onsdag - del 2
  Reality, Underholdning, S3:E28

  De gjenværende deltakerne kjemper videre i finaleuken av Farmen kjendis, og for de fem som fortsatt ikke er klare for semifinalen, starter nå kampen for tilværelsen for alvor. De skal konkurrere mot hverandre om de to siste semifinalebillettene.

 • Episode 29 - Uke 6: Søndag - del 1
  Reality, Underholdning, S3:E29

  Tre semifinalister skal bli til to finalister. Gjennom oppholdet på Farmen kjendis har deltakerne fått muligheten til å tilegne seg mye kunnskap og erfaring. I dagens episode blir de gjenværende deltakerne testet i hvor mye de har lært.

 • Episode 30
  Reality, Underholdning, S3:E30

  Tre semifinalister skal bli til to finalister. Gjennom oppholdet på Farmen kjendis har deltakerne fått muligheten til å tilegne seg mye kunnskap og erfaring. I dagens episode blir de gjenværende deltakerne testet i hvor mye de har lært.