Robinsonekspedisjonen Danmark

Robinsonekspedisjonen Danmark

TV3, Tor 11. juli 20:30 - 22:30

Reality, Danmark, Sesong 20, Episode 6

Etter mange nederlag trenger Skurke-laget sårt en seier for å få tilbake kampviljen. Hos Heltene er det fortsatt ren harmoni, men plutselig blir den overskygget av en spesiell hendelse.

Sesonger og episoder

Sesong 20
 • Sesong 20
 • Episode 1 - Robinson Ekspeditionen S20E01
  Reality

  27 modige dansker kaster seg ut i sitt livs eventyr. Jakob Kjeldbjerg har alliert seg med tre av historiens største Robinson-legender, og de har en avgjørende rolle i spillet når lagene skal deles.

 • Episode 2 - Robinson Ekspeditionen S20E02
  Reality

  Hos Heltene er det bare alt bare rolig og harmonisk, mens stemningen hos Skurkene koker. Og en ubehagelig konflikt mellom Martin og Sasha ender opp med at en hemmelighet blir avslørt.

 • Episode 3 - Robinson Ekspeditionen S20E03
  Reality

  Sulten begynner for alvor å merkes for de 22 gjenværende overlevende i årets ekspedisjon. Samtidig blir stemningen mellom Heltene og Skurkene mer og mer anspent, mens Jokerene ikke har klart å lage bål ennå.

 • Episode 4 - Robinson Ekspeditionen S20E04
  Reality

  Det ser mørkt ut for Joker-laget, som ikke gjør noe annet enn å tape konkurranser og dødskamper. Så de går inn i sitt 12. døgn i ekspedisjonen med ryggen mot veggen. Samtidig hos Skurkene føler Dorthe seg isolert fra resten av gruppen.

 • Episode 5 - Robinson Ekspeditionen S20E05
  Reality

  Ekspedisjonen begynner å tære på lagene, og to av deltakerne har fått sine drømmer knust. Nå henger enda en deltaker i en tynn tråd på grunn av sykdom.

 • Episode 6
  Reality

  Etter mange nederlag trenger Skurke-laget sårt en seier for å få tilbake kampviljen. Hos Heltene er det fortsatt ren harmoni, men plutselig blir den overskygget av en spesiell hendelse.

 • Episode 8
  Reality

  Team Nord har kommet best ut fra start, mens team Sør henger etter, noe som fører til store spenninger mellom lagene. Medlemmene i team Sør blir veldig provosert av holdningen til team Nord.

 • Episode 10
  Reality

  Det er endelig blevet tid til sammenlægningen og alles kamp mod alle. Den første individuelle styrkeprøve trækker tænder ud, og medfører et delikat dilemma for vinderen - og en stor skuffelse hos taberen.

 • Episode 11
  Reality

  Det ser sort ud for Melis og Karina, efter sidste uges øråd, og de føler sig som rent slagtekvæg. I Kappestriden bryder både gamle og nye konflikter ud i lys lue, da der for første gang i årets ekspedition er nyt hjemmefra.

 • Episode 12
  Reality

  Med kun 7 dage tilbage af ekspeditionen er de 7 sidste overlevere gået ind i den afgørende fase. De kan så småt ane både trofæ og den halve million lige om hjørnet, Og derfor er alle på stikkerne, da der bliver placeret en skjult talismand på øen.

 • Episode 13
  Reality

  De startede 27, nu er de 5 tilbage. Årets sejeste overlevere har klaret sig 42 dage på en øde ø og udraderet deres modstandere én for én. Nu venter en sej finalefase med ekspeditionens hårdeste finale. Hvem kan til slut hæve trofået?

 • Episode 7 - Robinson Ekspeditionen S20E07
  Reality

  Halvveis inn i årets ekspedisjon venter det en overraskelse for ekspedisjonens 13 gjenværende overlevende, da det er tid for å lage nye lag.