Sommerhytta

Sommerhytta

TV2, Tor 16. mai 19:00 - 20:00

Oppussing, Reality, Norge, Sesong 3, Episode 36

Det er tid for ukesfinale, og i dag skal den tiende og siste ordinære gullhammeren deles ut før vi går inn i den avgjørende finaleuken. Nå gjelder det å få på plass de siste detaljene før tiden renner ut.

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 3
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Episode 1 - Episode 1
  Oppussing, Reality

  Fire spente deltagerpar ankommer vakre Røsneskilen utenfor Halden. Vi blir kjent med tre kjærestepar i forskjellig alder og en far og datter som alle skal kjempe for å oppnå sin hyttedrøm ved sjøen.

 • Episode 2 - Episode 2
  Oppussing, Reality

  Alle parene har nå valgt hver sin hytte med tilhørende farge som de skal pusse opp og gjøre til sine. Nå er de ordentlig i gang med ukesprosjektet, og deltagerne har svært ulike tanker om hvordan dette skal gjøres.

 • Episode 3 - Episode 3
  Oppussing, Reality

  Utekjøkkenet begynner å ta form hos noen av parene, mens andre fortsatt har mye igjen. Har noen tatt seg vann over hodet? Samarbeidsevnene settes på prøve. Snart skal den første ukesvinneren kåres.

 • Episode 4 - Episode 4
  Oppussing, Reality

  Det er siste innspurt på ukesprosjektet, og den viktige gullhammeren skal deles ut. Alle detaljer må være på plass før både naboer og vår egen eksperttrio vurderer arbeidet som er gjort. Hvem stikker av med seieren den første uken på Sommerhytta?

 • Episode 5 - Episode 5
  Oppussing, Reality

  Hvilke stilvalg skal man ta, og hvordan får man utnyttet plassen best mulig? Denne uken skal soverommet i hytta pusses opp, innredes og styles.

 • Episode 6 - Episode 6
  Oppussing, Reality

  De fleste av parene har nå fått soveromsveggene på plass, men ikke alle disponerer tiden like bra. Da blir det desto viktigere å vinne dagens konkurranse, for å kunne få litt ekstra hjelp.

 • Episode 7 - Episode 7
  Oppussing, Reality

  Deltagerne er over halvveis i uken med prosjekt soverom, men klarer de å bli ferdige i tide? Det oppstår uventede utfordringer, og tidspresset blir stadig større for flere av parene.

 • Episode 8 - Episode 8
  Oppussing, Reality

  Den andre uken på Sommerhytta har vært tøff for flere av deltakerne, og flere sliter med å bli ferdige før tiden er ute. Ekspertene våre avgjør hvilket av de fire parene som har den beste, mest kreative og smarteste løsningen på soverommet.

 • Episode 9 - Episode 9
  Oppussing, Reality

  En ny tøff uke venter parene på Sommerhytta, når fasadene skal ferdigstilles og vinduer monteres. Hyttene må males, og hagen rammes inn. I tillegg skal det legges nytt tak, så det er bare å håpe på litt hjelp utenfra.

 • Episode 10 - Episode 10
  Oppussing, Reality

  Det skjer store forandringer på Sommerhytta denne uken. Fasadene skal ferdigstilles og hyttene får sine nye farger. Til tross for hjelp med å legge taket, viser det seg at flere kommer til å slite med å bli ferdige med alt som skal gjøres.

 • Episode 11 - Episode 11
  Oppussing, Reality

  Nok en lang dag med hardt utendørsarbeid venter parene på Sommerhytta. Klarer deltagerne å få panelet på plass, og får de hagen til å bli den hyggelige uteplassen de drømmer om?

 • Episode 12 - Episode 12
  Oppussing, Reality

  Det er ukesfinale på Sommerhytta og siste innspurt på ukesoppdraget. Deltagerne har stått på som helter, og spenningen rundt om de kommer helt i mål før tiden renner ut er til å ta og føle på.

 • Episode 13 - Episode 13
  Oppussing, Reality

  En ny og tøff uke venter deltagerne på Sommerhytta, og denne gangen er det intet mindre enn kjøkkenet som står i fokus. I tillegg skal de lage et veksthus i hagen. Mange timer hardt arbeid må legges ned om drømmekjøkkenet skal bli en realitet.

 • Episode 14 - Episode 14
  Oppussing, Reality

  Denne uken er det fullt fokus på selve hjertet i hyttene ved Røsneskilen, nemlig kjøkkenet. Flere av deltagerne får raskt merke at å montere kjøkken krever større arbeidsinnsats og er mer krevende enn de kanskje hadde trodd.

 • Episode 15 - Episode 15
  Oppussing, Reality

  Våre par ved Røsneskilen utenfor Halden får virkelig testet egne ferdigheter når hyttenes kjøkken skal på plass. Tålmodigheten til deltagerne settes virkelig på prøve og det ligger an til en kamp mot klokken.

 • Episode 16 - Episode 16
  Oppussing, Reality

  På Sommerhytta er det nå siste innspurt med å få på plass drømmekjøkkenet og veksthuset i hagen. I dag skal alt stå klart og være fagmessig utført. Blir deltagerne ferdige, og kommer ekspertene til å like resultatene?

 • Episode 17 - Episode 17
  Oppussing, Reality

  Denne uken skal deltaker-parene bygge terrasser og inngangsparti. Hvilket par klarer å få inne- og uterom til å smelte sammen, både praktisk og estetisk? Og hvilket par klarer å skape det mest innbydende inngangspartiet?

 • Episode 18 - Episode 18
  Oppussing, Reality

  På Sommerhytta er alle parene i gang med å bygge terrasser for sene sommerkvelder med masse kos og hygge. Det er tøffe tak og mye hardt arbeid for deltagerne denne uken, for parene skal også konkurrere i snekring.

 • Episode 19 - Episode 19
  Oppussing, Reality

  Våre fire deltakerpar drømmer om en deilig uteplass i solen. Men vil drømmene gå i oppfyllelse til slutt, og blir terrassene ferdige i tide med kreative og smarte løsninger? En seier i dagens kunnskapskonkurranse kan gi parene verdifull hjelp på veien.

 • Episode 20 - Episode 20
  Oppussing, Reality

  Denne uken har deltakerparene jobbet med inngangspartiet og terrassen. Alt må se bra ut, samt være praktisk og funksjonelt. Nå er det ukesfinale og det er opp til ekspertene å avgjøre hvilket lag som er best og stikker av med den femte gullhammeren.

 • Episode 21 - Episode 21
  Oppussing, Reality

  Det er den sjette uka på Sommerhytta og deltakerne begynner å merke at konkurransen tilspisser seg. Stikkord for uteprosjektet er vann i hagen, og nå er det viktigere enn noen gang at arbeidet gjøres korrekt og i riktig rekkefølge.

 • Episode 22 - Episode 22
  Oppussing, Reality

  Endelig skal det bli litt luksus på hyttene når parene bygger nye baderom. Deltagerne er godt i gang med arbeidet, men blir det riktig utført? Dagens konkurranse kan gi verdifull hjelp på veien mot å vinne gullhammeren i slutten av uken.

 • Episode 23 - Episode 23
  Oppussing, Reality

  Å bygge et bad tar tid, og fortsatt er det mye som gjenstår. Det arbeides tidlig og sent, men vil deltagerne rekke å bli helt ferdige? Og er jobben gjort riktig? Fortsatt vanker premiehjelp til paret som vinner dagens håndverkerkonkurranse.

 • Episode 24 - Episode 24
  Oppussing, Reality

  Uken har vært kjempetøff for våre deltagerpar, som har jobbet med badet i hyttene. Alt må se bra ut, og være riktig utført. I dagens ukesfinale er det opp til våre eksperter å avgjøre hvilket lag som fortjener å få den sjette gullhammeren.

 • Episode 25 - Episode 25
  Oppussing, Reality

  Det er uke sju på Sommerhytta ved idylliske Røsneskilen, og nå er det entréen og gangen parene skal gå løs på. Men hvordan er det med motivasjonen? Denne uken er det ekstra viktig å utnytte plassen best mulig.

 • Episode 26 - Episode 26
  Oppussing, Reality

  Parene begynner å merke at konkurransen tilspisser seg. Klarer de å ta i bruk snekkererfaringene fra tildligere uker, når entréen og gangen skal pusses opp? Dagens konkurranse kan gi et kjærkomment bidrag til arbeidet med ukesprosjektet.

 • Episode 27 - Episode 27
  Oppussing, Reality

  Å bygge entré og gang er ingen enkel oppgave. Hos de fleste begynner ukesprosjektet å ta form, men fortsatt mye gjenstår.

 • Episode 28 - Episode 28
  Oppussing, Reality

  Det har vært nok en tøff uke for deltagerparene våre. Hvilket lag har kommet opp med de beste og mest praktiske løsningene for entréen og gangen, og hva mener ekspertene om lagenes redesign av bildeler?

 • Episode 29 - Episode 29
  Oppussing, Reality

  I den åttende uken på Sommerhytta ved Røsneskilen, er det soverom 2, eller gjesterommet, som står for tur. I tillegg skal boden tas, men her har ekspertene lagt inn en liten vri...

 • Episode 30 - Episode 30
  Oppussing, Reality

  Deltagerne er godt i gang med ukesprosjektet, og denne uken kan ekspertene se frem til helt ulike løsninger, for parene lar kreativiteten blomstre. Alle har store planer for soverom 2, og noen ønsker også å gjøre det lille ekstra i boden.

 • Episode 31 - Episode 31
  Oppussing, Reality

  Soverom 2 begynner å ta form hos alle parene, og enkelte av deltagerne tar virkelig i bruk sine kunstneriske evner. Men hvordan går det med bodene? Blir de sånn som parene ønsker og har behov for?

 • Episode 32 - Episode 32
  Oppussing, Reality

  Mange er slitne etter hard jobbing og lange arbeidsdager i åtte uker. Nå gjelder det å få det siste som gjenstår på plass, for straks er tiden ute. Har soverom 2 blitt slik parene ønsket?

 • Episode 33 - Episode 33
  Oppussing, Reality

  Parene går inn i den siste vanlige uken på Sommerhytta og det er kun ett rom som gjenstår, nemlig stuen. Deltagerne begynner å merke åtte uker med oppussing, så nå gjelder det å klare å stå løpet helt ut.

 • Episode 34 - Episode 34
  Oppussing, Reality

  Det er fire tydelig spente og slitne par som kjemper sin niende uke om en egen sommerhytte ved Røsneskilen. Det er mye som står på spill, og en seier i dagens konkurranse kan bli avgjørende i kampen om den siste ordinære gullhammeren.

 • Episode 35 - Episode 35
  Oppussing, Reality

  Denne uken er det stua som skal forvandles fra et tomt skall til et hyggelig oppholdsrom, med stilige og praktiske løsninger. Det er mange avgjørende valg parene må ta når de kjemper for å bli helt ferdige med selve hjertet i hyttene.

 • Episode 36 - Episode 36
  Oppussing, Reality

  Det er tid for ukesfinale, og i dag skal den tiende og siste ordinære gullhammeren deles ut før vi går inn i den avgjørende finaleuken. Nå gjelder det å få på plass de siste detaljene før tiden renner ut.

 • Episode 37 - Episode 37
  Oppussing, Reality

  Det er selveste finaleuken på Sommerhytta! I ni uker har fire par bygget og pusset opp hver sin hyttedrøm. Når vi går inn i uke ti, står det veldig likt mellom flere av deltagerparene.

 • Episode 38 - Episode 38
  Oppussing, Reality

  Finaleuken er i gang på Sommerhytta. Det paret som til slutt har flest gullhammere, vinner sin egen drømmehytte. I dag får parene bryne seg i en konkurranse de kjenner til fra før.

 • Episode 39 - Episode 39
  Oppussing, Reality

  Snart er 10 uker med blodslit i Røsneskilen over for deltagerparene. I dag skal parene opp til eksamen, så hvem har tilegnet seg mest kunnskap og stikker av med dagens gullhammer?

 • Episode 40 - Episode 40 - Finale
  Oppussing, Reality

  Ti uker med beinhard oppussing er snart over for Miriam & Aleksander, Anette & Thor-Erling, Emma & Jostein og Knut & Kjartan. Kun ett av parene får beholde sin hytte, og nå skal de fire siste gullhammerene deles ut.