Korrespondentene

Korrespondentene

TV2, Tor 16. mai 23:10 - 00:10, reprise

Dokumentar, Offentlig administrasjon, Norge, Sesong 1, Episode 2

TV 2s reporter Sonja Skeistrand Sunde og fotograf Ole Enes Ebbesen klarer å komme seg inn i krigsherjede Jemen og opplever folkets frykt og lidelser på nært hold. De rapporterer fra verdens verste humanitære katastrofe før det blir det så farlig at de må komme seg ut så fort som mulig. Korrespondent Bent Skjærstad debuterer som hoffreporter i England og øyner et håp om å få prins Harry i tale.
0
0

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Dokumentar, Offentlig administrasjon

  Vi møter TV 2s erfarne reporter Pål T. Jørgensen og fotograf Halkawt Mustafa. De drar til fronten i Irak for å rapportere fra kampen mot IS. Samtidig kjører en trailer inn i et julemarked i Berlin.

 • Episode 2
  Dokumentar, Offentlig administrasjon

  TV 2s reporter Sonja Skeistrand Sunde og fotograf Ole Enes Ebbesen klarer å komme seg inn i krigsherjede Jemen og opplever folkets frykt og lidelser på nært hold. De rapporterer fra verdens verste humanitære katastrofe før det blir det så farlig at de må komme seg ut så fort som mulig. Korrespond...

 • Episode 3 - Skjelvet
  Dokumentar, Offentlig administrasjon

  Korrespondent Øystein Bogen og fotograf Geir Huneide må kaste seg på første fly til Italia. Over 300 mennesker mister livet i et jordskjelv. Men det finnes fremdeles håp om å finne overlevende i ruinene. TV 2s team rapporterer fra letingen og kampen mot klokken. Plutselig finner redningsmannskape...

 • Episode 4 - De som tror
  Dokumentar, Offentlig administrasjon

  Konflikten mellom Israel og Palestina har pågått i tiår. Det er igjen store uroligheter og mange tusen palestinere på Gaza-stripen planlegger å bryte seg igjennom grensegjerdet til Israel. TV 2 journalist Pål T. Jørgensen drar til Gaza.

 • Episode 5 - Med åpne øyne
  Dokumentar, Offentlig administrasjon

  For to år siden møtte reporter Bent Skjærstad en hardt brannskadet jente, Wafaa, i den krigsherjede byen Aleppo i Syria. Etter reportasjene ble sendt ble det et stort engasjement i hele Norge for å hjelpe den lille jenta.