Hvordan stopper vi madspildet?

Hvordan stopper vi madspildet?

Dokumentar • Sverige • Sesong 1, Episode 2

Ons 28. aug 14:55 - 15:55DR2
Anne og Paul tager imod en udfordring. Kan man lære skolebørn at spise en helt ny ret lavet af mad, der ellers ville være gået til spilde? Anne og Paul spørger også, hvornår madens udseende begyndte at spille så stor en rolle.
0
0

Sesonger og episoder

Sesong 1
  • Sesong 1
  • Episode 1
    Dokumentar, S1:E1

    Om natten følger Anna med en søppeldykker på jakt etter spiselig matavfall fra butikker, mens Paul får en ide om å lage et helt nytt produkt av gulrotavfall.

  • Episode 2
    Dokumentar, S1:E2

    Anne og Paul får en ny utfordring: Kan man få skolebarn til å spise en helt ny rett, laget av mat som ellers ville blitt kastet? Og hvorfor spiller matens utseende så stor rolle når vi velger hva vil spise?

  • Episode 3
    Dokumentar, S1:E3

    Hvorfor kaster vi massevis av mat, direkte fra kjøleskapet? Anna tester hvordan det er å spise gammel mat. I Sverige kan man ikke forestille seg å spise geit, men Paul synes det er synd at kjøttet går til spille, så han lager geiteleverpai.

  • Episode 4
    Dokumentar, S1:E4

    Det blir ren science fiction når Paul forbereder grønnsakspålegg med kryofryseteknikk, og vi undersøker om pølser i flytende form er veien å gå for fremtiden.