Tore på sporet

Tore på sporet

NRK2, Man 26. aug 10:35 - 11:15, reprise

Underholdning, Norge

Da Britt Gustavsen fra Sandefjord var ung, ringte det en mann fra Sverige og spurte etter hennes far. Hun fikk beskjed av sin mor om å avvise ham. Senere fortalte mora at dette var en sønn faren fikk i Sverige under krigen. Britt ville gjerne finne ham, men han ringte aldri mer.
0
0

Sesonger og episoder

Sesong 0
 • Sesong 0
 • Episode 1
  Underholdning

  Tore Strømøy drar til India sammen med Siri Bhagyashree Eldor fra Sandnes, i håp om å finne hennes biologiske mor. Siri får ikke hun får ro før hun finner henne, i et land med 1.4 milliarder mennesker.

 • Episode 2
  Underholdning

  Tore Strømøy reiser til Canada sammen med Tanja Haugen Neefjes fra Fjerdingby ved Lillestrøm. Tanja er vokst opp i Norge. I papirene hennes står det at hennes mor bare var 13 da hun fødte henne i Canada.

 • Episode 3 - Elias' to pappaer
  Underholdning

  Tore Strømøy reiser til Cape Town i Sør-Afrika sammen med 11 år gamle Elias Sandvik fra Lyngen og Bømlo for å finne hans afrikanske far Philip. Elias har også en pappa i Norge, og det er pappa David som sterkest ønsker at Elias og Philip skal møtes.

 • Episode 4 - Marthas mysterium
  Underholdning

  Tore Strømøy er på Valentinlyst i Trondheim. Der bor 84 år gamle Martha Remen som har lett etter sin lillesøster siden 1958. For da mora døde lå det igjen papirer som fortalte at hun hadde født en datter under krigen.

 • Episode 5 - Ellens siste brikke
  Underholdning

  Tore Strømøy møter Ellen Svetlana Grønlund fra Tromsø. Ellen ble født i Russland med leppe- og ganespalte og andre fysiske problemer, og etterlatt av foreldrene på fødestua. Etter flere tøffe år på barnehjem ble Ellen adoptert av et norsk par.