Hvordan stopper vi madspildet?

Hvordan stopper vi madspildet?

Dokumentar • Sverige • Sesong 1, Episode 1

Man 26. aug 17:30 - 18:30DR2
Anne Lundberg tager med på en natlig jagt efter spiselig mad, som butikkerne har smidt ud. Paul Svensson har fået en idé til et helt ny produkt lavet af gulerodsaffald.
0
0

Sesonger og episoder

Sesong 1
  • Sesong 1
  • Episode 1
    Dokumentar, S1:E1

    Om natten følger Anna med en søppeldykker på jakt etter spiselig matavfall fra butikker, mens Paul får en ide om å lage et helt nytt produkt av gulrotavfall.

  • Episode 2
    Dokumentar, S1:E2

    Anne og Paul får en ny utfordring: Kan man få skolebarn til å spise en helt ny rett, laget av mat som ellers ville blitt kastet? Og hvorfor spiller matens utseende så stor rolle når vi velger hva vil spise?

  • Episode 3
    Dokumentar, S1:E3

    Hvorfor kaster vi massevis av mat, direkte fra kjøleskapet? Anna tester hvordan det er å spise gammel mat. I Sverige kan man ikke forestille seg å spise geit, men Paul synes det er synd at kjøttet går til spille, så han lager geiteleverpai.

  • Episode 4
    Dokumentar, S1:E4

    Det blir ren science fiction når Paul forbereder grønnsakspålegg med kryofryseteknikk, og vi undersøker om pølser i flytende form er veien å gå for fremtiden.