Jægerne

Jægerne

DR2, Ons 28. aug 20:00 - 21:30

7.3 IMDb, Thriller, Sverige

Erik Bäckström er stoppet som politimand og har trukket sig tilbage til sin hjemstavn i Nordsverige. Da mineentreprenøren Markus udsættes for et attentatforsøg, beder han Erik om hjælp til at finde gerningsmanden.
0
0

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Thriller

  Når gruveentreprenøren Markus blir utsatt for et attentat av det man tror er en miljøaktivist, ber han den tidligere politimannen Erik om å finne gjerningsmannen. Eriks nevø, politiaspiranten Peter, deltar også i etterforskningen.

 • Episode 2
  Thriller

  Når liket av Johannes blir funnet, tror politiet det er en ulykke, men Peter går til Erik med andre mistanker. Erik ser at det kan dreie seg om mord, men før han rekker å sikre noen spor, blir bevisene ødelagt i en eksplosjon.

 • Episode 3
  Thriller

  Erik våkner opp på sykehuset, men kort tid etter blir han med Markus og de sørafrikanske gjestene på bjørnejakt. Når de blir angrepet av Benjamin i jakthytta, innser Erik at Benjamin kan bevise Markus' innblanding i mordet.

 • Episode 4
  Thriller

  Erik gjør innbrudd for å få tak i Benjamins datamaskin, men blir overrasket av Karl, som er narkotikapåvirket og aggressiv. Det hele ender med at Erik slår Karl bevisstløs, og Peter ber onkelen om å melde seg selv til politiet.

 • Episode 5
  Thriller

  Undersøkelsen av Benjamins datamaskin viser at det var Markus' bil som drepte Johannes. Markus legger skylden på broren, men Karl dør innen han kan avhøres. Da overtaler Peter politisjefen til å høre på Eriks vitneforklaring.

 • Episode 6
  Thriller

  Peter innser at Erik ikke har flyktet frivillig, og tar med seg Eriks hund Bella for å spore ham opp. Samtidig starter et voldsomt oppgjør i skogen, der Erik kjemper for sitt eget liv.