Værdal'n karsk & BASE

Værdal'n karsk & BASE

Actionsport, Eventyr • Norge

Tor 12. des 03:10 - 04:05TVNorge
Gjengen i Værdal´n karsk & BASE er i Oslo for hoppe fra en 70 meter høy lift utenfor Operaen. Senere går turen til Kjærag hvor det er Heliboogie med BASE-hoppere fra hele verden.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Actionsport, Eventyr, S1:E1

  Vi møter Værdal´n Karsk & BASE (VKB); en gjeng norske basehoppere og vingedraktflyvere som i de siste 20 åra har vært pionerer i en svært risikofylt sport. 30 år gamle Henrik vil bli basehopper og hans største drøm er å fly wingsuit fra fjell. Han får opplæring av formann i VKB, Ingar «Karsk» Str...

  Dplay
 • Episode 2 - Episode 2
  Actionsport, Eventyr, S1:E2

  Formann i VKB, Ingar, har ei alvorlig ulykke under et lavhopp. Benet hans blir knust i fjellveggen, og han er nær ved å dø. Hvor går veien videre? Samtidig tropper VKB-veteranene Hans og Richard opp på en høytidelig åpning av en ny fjellgondol i Loen. Men lurvete basehoppere er ikke alltid like v...

  Dplay
 • Episode 3 - Episode 3
  Actionsport, Eventyr, S1:E3

  Formann i VKB, Ingar, er fortsatt ute av spill etter den dramatiske BASE-hoppulykken. Han jobber stadig for å komme tilbake som BASE-hopper, men må overvinne mentale barrierer. Vil han noensinne klare å hoppe igjen?

  Dplay
 • Episode 4 - Episode 4
  Actionsport, Eventyr, S1:E4

  En ny vindtunnel for vingedressflyving har åpnet i Stockholm. Hvem i VKB er førstemann til å fly uten sikkerhetssele? Britiske Amber, som ikke har erfaring med norske fjell, blir med kjæresten Espen for å hoppe BASE. Vil hun klare å hoppe som planlagt?

  Dplay
 • Episode 5 - Episode 5
  Actionsport, Eventyr, S1:E5

  Drømmen om å fly har drevet karene i Værdal´n Karsk & BASE til å utvikle seg i 20 år, og de kommer stadig tilbake til fjellene for å komme seg ett skritt videre. Helikopter gjør det mulig for dem å prøve seg på et nytt, men ekstremt utsprangssted; Romsdalshorn.

  Dplay
 • Episode 6 - Episode 6
  Actionsport, Eventyr, S1:E6

  En hverdag uten BASE-hopp kan være kjedelig. Ingar jobber på kontor, og Henrik jobber flere uker av gangen på sjøen, men flyving fra fjell er alltid med dem i tankene. Kameraten Stig Valstad har det på samme måte, men han har ikke fått hoppet på 15 år. Nå vil han tilbake i gjengen. Har han det so...

  Dplay
 • Episode 7 - Episode 7
  Actionsport, Eventyr, S1:E7

  Gjengen i Værdal´n karsk & BASE er i Oslo for hoppe fra en 70 meter høy lift utenfor Operaen. Senere går turen til Kjærag hvor det er Heliboogie med BASE-hoppere fra hele verden.

  Dplay