Truls a la Hellstrøm

Matlaging, Reise • Norge • Sesong 1, Episode 4

Fre 26. jun 17:00 - 18:00 • repriseTV2
Truls og Eyvind drar til Mexico på jakt etter den perfekte taco. Reisen går fra mayaindianernes eldgamle mattradisjoner, via verdens beste restaurant, før Truls selv må åpne en taco truck for lokale meksikanere.

Sesonger og episoder

Sesong 1
  • Sesong 1
  • Sesong 2
  • Sesong 3
  • Episode 1
    Matlaging, Reise, S1:E1

    Truls Svendsen elsker god mat og nå skal Eyvind Hellstrøm lære ham å bli mester på kjøkkenet.

  • Episode 2 - Barcelona
    Matlaging, Reise, S1:E2

    Eyvind tar med seg Truls til Barcelona for å lære av spansk matlaging. De lærer å lage spanske spesialiteter fra mesterkokken Carlota, drar på vinsmaking, fisketur i høy sjø, og Truls tar med Eyvind på surfebrett-yoga.

  • Episode 3 - Paris
    Matlaging, Reise, S1:E3

    Truls blir med til Paris, byen der Eyvinds karriere som mesterkokk startet. Her møter de kokker og besøker restauranter på jakt etter den perfekte biff. I tillegg blir det trøffelsanking og en biltur gjennom Paris.

  • Episode 4 - Mexico
    Matlaging, Reise, S1:E4

    Truls og Eyvind drar til Mexico på jakt etter den perfekte taco. Reisen går fra mayaindianernes eldgamle mattradisjoner, via verdens beste restaurant, før Truls selv må åpne en taco truck for lokale meksikanere.

  • Episode 5
    Matlaging, Reise, S1:E5

    Truls og Eyvind reiser til Napoli for å lage verdens beste pizza. På jakt etter Italias beste råvarer, kokker og restauranter, må Truls lære mest mulig før han selv skal servere pizza til en vaskeekte Don og han famillia.

  • Episode 6
    Matlaging, Reise, S1:E6

    Truls og Eyvind reiser til Lofoten på jakt etter Norges beste sjømat, og Truls må lage en eksklusiv bacalaomiddag for godt betalende turister på Skrova Fyr. I tillegg må Eyvind fortelle grovisvitser for lokale nordlendinger.

  • Episode 7 - Bresse
    Matlaging, Reise, S1:E7

    Eyvind tar med seg Truls til Frankrike for å oppleve verdens beste kylling. De drar på en missekonkurranse for kyllinger, besøker den franske gastronomiens hellige gral, og Truls lærer unike måter å tilberede fjærkre på.

  • Episode 8 - Rogaland
    Matlaging, Reise, S1:E8

    Truls og Eyvind drar til Rogaland, som har råvarer i verdensklasse og en unik matkultur. De legger ut på villmarkstur med telt og fiskestang, deltar på sauesanking, og Truls forsøker å senke Eyvinds stressnivå på kjøkkenet.