Bisarre retter: Smakfulle reisemål

Matlaging, Reise • USA • Sesong 1, Episode 13

Søn 12. jul 05:15 - 05:35MAX
Hong Kongs sju millioner innbyggere stimler daglig til byens mange restauranter, matvogner og nudelhus. Fra dim sum og congee til grillet gås - Andrew Zimmern finner ut hva som gjør destinasjonen så nydelig.

Sesonger og episoder

Sesong 1
  • Sesong 1
  • Sesong 2
  • Sesong 3
  • Sesong 4
  • Sesong 5
  • Sesong 6
  • Sesong 7
  • Sesong 8
  • Episode 1 - Athens
    Matlaging, Reise, S1:E1

    Andrew utforsker Athen, opprinnelsessted for mange kulinariske tradisjoner. Han smaker på alt fra fylte drueblader og spinatpai, til moussaka og ekte gresk yoghurt, og samler oppskrifter som er mange generasjoner gamle.

  • Episode 2 - Paris
    Matlaging, Reise, S1:E2

    I kjærlighetens by utforsker Andrew Zimmern Paris' deilige delikatesser, fra biff-frites og croque monsieur, til croissanter, baguetter, søte makroner og velsmakende pannekaker.

  • Episode 3 - London
    Matlaging, Reise, S1:E3

    London er multikulturell smeltedigel og Andrew Zimmern utforsker rettene som har bestått gjennom tidene. Fra tradisjonell søndagsstek og Yorkshire pudding, til klassikerne pies 'n' mash og fish 'n' chips.

  • Episode 4 - New York City
    Matlaging, Reise, S1:E4

    Andrew utforsker New Yorks ikoniske mat, som skyhøye pastrami-sandwicher, laksebagles, pizzastykker og amerikansk hamburger.

  • Episode 5 - Florence
    Matlaging, Reise, S1:E5

    Firenze har et kunstnerisk rykte, til og med innen mat. Andrew Zimmern utforsker klassikerne, som den sjeldne florentinske biffen, tykk ribollitasuppe, den originale cappuccinoen og den verdenskjente frosne desserten, gelato.

  • Episode 6 - Boston
    Matlaging, Reise, S1:E6

    Andrew Zimmern utforsker amerikansk mathistorie i Boston, fra en legendarisk muslingsuppe til hotellet der Boston cream pie og Parker House rolls ble oppfunnet.

  • Episode 7 - Barcelona
    Matlaging, Reise, S1:E7

    Andrew tar oss til Barcelona, en kystby som har hentet matinspirasjon fra fjellene og havet. Fra tapas til crema Catalana - Middelhavsbyen reflekterer historie og kultur i hver bit.

  • Episode 8 - NOLA
    Matlaging, Reise, S1:E8

    New Orleans er en levende, eklektisk by og kjøkkenet er preget av stor kulinarisk påvirkning. Andrew Zimmern utforsker de klassiske rettene po' boys, gumbo, østers Rockefeller og bananas Foster.

  • Episode 9 - Tokyo
    Matlaging, Reise, S1:E9

    Tokyo er i forkant med alt fra teknologi til mat og drikke. Andrew besøker byen, og han utforsker klassikere som sushi og tempura.

  • Episode 10 - Munich
    Matlaging, Reise, S1:E10

    München har bygget et kjøkken rundt retter som schnitzel, spätzle, knödel og kake. Andrew Zimmern avdekker Münchens festival av mat.

  • Episode 11 - St. Louis
    Matlaging, Reise, S1:E11

    St. Louis har bygget et rykte for hjemmedyrket godhet med slit fra dens hardtarbeidende folk. Andrew Zimmern utforsker spiselige ikoner som BBQ St. Louis-stil, frityrstekt ravioli og gooey butter cake.

  • Episode 12 - Zurich
    Matlaging, Reise, S1:E12

    Andrew Zimmern drar til Zurich, opprinnelsessted for Sveits' mest ikoniske mat. Fra fondue til sveitsisk sjokolade med en moderne vri - byen er hjem for noe av den beste kosematen i verden.

  • Episode 13 - Hong Kong
    Matlaging, Reise, S1:E13

    Hong Kongs sju millioner innbyggere stimler daglig til byens mange restauranter, matvogner og nudelhus. Fra dim sum og congee til grillet gås - Andrew Zimmern finner ut hva som gjør destinasjonen så nydelig.