Monchhichi

Monchhichi

2018 • Animert, Barneprogram • USA

Man 23. mar 15:55 - 16:05 • repriseNRK Super
Monchhichiene er ape-lignende skapninger som bor i skogsområdet Monchia. Stammelederen er en magisk veiviser som heter Wizzar, som kan trylle for å beseire fienden, Horrg og de onde Grumplins of Grumplor.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 22 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E22

  Fransk animasjonsserie. Det merkelige frøet. Willow tar med seg et gigantisk frø til Drømmetreet etter en ekspedisjon til Gigantbilledalen. Men frøet viser seg å være noe helt annet enn Willow trodde, og nå har han plutselig en diger og skrubbsulten babybille å passe på.

  NRK TV
 • Episode 23 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E23

  Fransk animasjonsserie. Stopp tyven! Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene.

  NRK TV
 • Episode 24 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E24

  Fransk animasjonsserie. Sylvus ser rødt. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene.

  NRK TV
 • Episode 25 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E25

  Fransk animasjonsserie. En magisk opptreden. Alle gleder seg til årets store Monchhiforestilling! Willow og Hanae skal opptre sammen, men de begynner å krangle og ender opp med å delta hver for seg. Willow finner et hemmelig trylletriks, men setter samtidig Drømmetreet i stor fare.

  NRK TV
 • Episode 26 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E26

  Fransk animasjonsserie. Monchhikrypet Kauri. Aikor har en ny forbannelse som kan forvandle monchhichi til steinstatuer! Alt går ikke som det skal, og Kauri blir forvandlet til et digert monchhikryp.

  NRK TV
 • Episode 27 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E27

  Fransk animasjonsserie. Monchhikrypsteinen. De glødende fruktene er i ferd med å miste gløden, og fordi Sylvus lever i takt med treet mister han synet. Fruktene kan bare få tilbake gløden med en magisk monchhikrypstein, men den blir rappet av vemlingene.

  NRK TV
 • Episode 28 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E28

  Fransk animasjonsserie. En ny Capix. Capix blir plutselig usedvanlig lystig når han puster inn pollen fra en sjelden blomst. Willow må ta over pliktene hans som vokter av treet mens de andre forsøker å finne en kur. Dessverre passer ikke Willow så godt til oppgaven.

  NRK TV
 • Episode 29 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E29

  Fransk animasjonsserie. De usynlige tyvene. Aikor har laget en ny usynlighetsforbannelse som lar Glitz og Blitz snike seg opp i Drømmetreet for å stjele glødende frukter. Da Hanae oppdager at fruktene "svever", skjønner hun at det kanskje er Vemlingene som står bak!

  NRK TV
 • Episode 30 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E30

  Fransk animasjonsserie. Den lange reisen - Del 1. Monchhikrypene har lagt egg, og alle mødrene skal ut på en lang reise til Lotusdalen slik at eggene kan klekkes der. Monchhikrypbabyene må nemlig drikke nektar fra Lotusblomsten for å kunne lære å fly. Trioen følger med på reisen.

  NRK TV
 • Episode 31 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E31

  Fransk animasjonsserie. Den lange reisen - Del 2. Etter en lang og farefull reise må vennene våre skynde seg mot Lotusdalen. Blitz og Glitz er like bak dem og kommer stadig nærmere for å stjele monchhikrypeggene. Det er ingen tid å miste, for snart klekkes eggene!

  NRK TV
 • Episode 32 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E32

  Fransk animasjonsserie. Den store Monchhichi. Kvelden er kommet for Den store monchhichi-seremonien, og en stor statue er reist til hans ære. Aikor lurer Twig til å tro at statuen snakker til henne, og gir henne i oppdrag å hente noen glødende frukter til ham.

  NRK TV
 • Episode 37 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E37

  Fransk animasjonsserie. En truet drøm - Del 1. Aikor bruker kreftene sine til å lage en gigant-tsuru og flyr til Drømmetreet for å stjele glødende frukter. Heldigvis er trioen raskt på plass, men drømmen inni den forheksede tsuruen er mørk og skremmende!

  NRK TV
 • Episode 38 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E38

  Fransk animasjonsserie. Søvnig søtmat. Bess plukker monchhiroser for å lage en deilig gelé. Men Aikor forhekser rosene og får alle som spiser geléen til å sovne! De eneste som slipper unna er de tre chhichivennene. Nå må de redde dagen igjen!

  NRK TV