Monchhichi

Monchhichi

2018 • Animert, Barneprogram • USA

Man 30. mar 15:55 - 16:05 • repriseNRK Super
Monchhichiene er ape-lignende skapninger som bor i skogsområdet Monchia. Stammelederen er en magisk veiviser som heter Wizzar, som kan trylle for å beseire fienden, Horrg og de onde Grumplins of Grumplor.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 14 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E14

  Fransk animasjonsserie. Alt for Artus. Artus har skadet hånden og må hvile seg. Nå må jobben hans gjøres av noen andre. Det går ikke så bra helt til Willow finner opp en maskin som bretter tsuruer raskere enn Artus.

  NRK TV
 • Episode 15 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E15

  Fransk animasjonsserie. Hanae blir svimmel. Hanae faller oppå Kauri så han forstuer ankelen. Det passer dårlig rett før kveldens konsert! Hanae tar seg godt av Kauri selv om hun er svimmel, men da angriper Aikor Drømmetreet.

  NRK TV
 • Episode 16 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E16

  Fransk animasjonsserie. Den store Monchhi-skattejakten. Snart begynner den store Monchhi-skattejakten, men Willow roter bort alle gavene! Kauri og Hanae hjelper ham med å finne dem, men de er ikke alene.

  NRK TV
 • Episode 17 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E17

  Fransk animasjonsserie. En Vemling i treet. Aikor og Glitz later som Glitz har blitt utstøtt fra Det svarte tornekrattet. Vemlingen spiller godt og prøver å få Monchhichiene til å ta ham med til Drømmetreet.

  NRK TV
 • Episode 18 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E18

  Fransk animasjonsserie. Willow er en helt. Bess forteller de andre om oppskriften til en fantastisk kake som lages av stripete monchhiveps-honning. Dessverre er det fryktelig farlig å høste denne honningen.

  NRK TV
 • Episode 19 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E19

  Fransk animasjonsserie. Pollinia mister hørselen. Pollinia mister hørselen ved et uhell, og nå kan hun ikke høre klangen fra de modne glødende fruktene! Det betyr at innhøstingen må vente, og da er det ikke sikkert barna får sine søte drømmer.

  NRK TV
 • Episode 20 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E20

  Fransk animasjonsserie. Hvor ble det av Willow? Hanae vil ta med seg de to vennene sine på en klatretur opp Svimletoppen, men Willow må passe på eliksiren mens Leafy er syk. Han vil så gjerne bli med at han finner opp en automatisk eliksirmaskin, men den løper løpsk og setter alle i fare.

  NRK TV
 • Episode 21 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E21

  Fransk animasjonsserie. Spøkekonkurransen. Hanae og Willow er helt rå på å lure hverandre med rampestreker. Når det er spøkekonkurranse i Drømmetreet, tar de helt av. De andre får til slutt mer enn nok, og bestemmer seg for å la de to smake sin egen medisin.

  NRK TV
 • Episode 22 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E22

  Fransk animasjonsserie. Det merkelige frøet. Willow tar med seg et gigantisk frø til Drømmetreet etter en ekspedisjon til Gigantbilledalen. Men frøet viser seg å være noe helt annet enn Willow trodde, og nå har han plutselig en diger og skrubbsulten babybille å passe på.

  NRK TV
 • Episode 23 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E23

  Fransk animasjonsserie. Stopp tyven! Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene.

  NRK TV
 • Episode 24 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E24

  Fransk animasjonsserie. Sylvus ser rødt. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene.

  NRK TV
 • Episode 25 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E25

  Fransk animasjonsserie. En magisk opptreden. Alle gleder seg til årets store Monchhiforestilling! Willow og Hanae skal opptre sammen, men de begynner å krangle og ender opp med å delta hver for seg. Willow finner et hemmelig trylletriks, men setter samtidig Drømmetreet i stor fare.

  NRK TV
 • Episode 38 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E38

  Fransk animasjonsserie. Søvnig søtmat. Bess plukker monchhiroser for å lage en deilig gelé. Men Aikor forhekser rosene og får alle som spiser geléen til å sovne! De eneste som slipper unna er de tre chhichivennene. Nå må de redde dagen igjen!

  NRK TV
 • Episode 39 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E39

  Fransk animasjonsserie. De gnistrende monchhikrypene. Willow er nede på Gressletta da han ser et gnistrende monchhikryp for første gang i sitt liv! Men hvorfor er krypet så langt unna den forbudte labyrinten der det bor? De tre vennene må finne ut hva som er galt.

  NRK TV
 • Episode 44 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E44

  Fransk animasjonsserie. Den magiske passasjen. Kauri faller ned i en plante og blir fraktet gjennom en magisk passasje rett til Aikors hule! Den slemme trollmannen har brukt trolldom for å lage seg en hemmelig vei inn til Drømmetreet. Nå kan han forsyne seg med glødende frukter!

  NRK TV
 • Episode 45 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E45

  Fransk animasjonsserie. Uimotståelige Twig. Twig sprayer seg med en parfyme hun har laget selv, men hun vet ikke hvordan den bedårende essensen hun brukte virker. Alle som lukter på parfymen blir fortryllet til å gjøre alt Twig vil, og forslagene hennes kommer helt ut av kontroll.

  NRK TV
 • Episode 46 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E46

  Fransk animasjonsserie. Kong Willow. Aikor mister det magiske septeret sitt på Gressletta, og Willow finner det. Sylvus forklarer at Willow må kvitte seg med det med en gang, men Willow klarer ikke la være å bli fascinert. Snart er han ikke til å kjenne igjen.

  NRK TV
 • Episode 47 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E47

  Fransk animasjonsserie. Sønnen til Drømmetreet. En liten spire viser seg å være Drømmetreets sønn. En sjelden seremoni skal omplante det lille treet et annet sted, og Leafy får ansvaret. Dessverre legger Aikor onde planer for å utnytte treets magiske krefter.

  NRK TV
 • Episode 48 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E48

  Fransk animasjonsserie. Stikkiroo-invasjonen. Da Stampy plukker noen nydelige lilla blomster og tar dem med til Drømmetreet, vet hun ikke at blomstene er angrepet av hissige stikkirooer. De grusomme krypene stikker alle og jager monchhichiene ut av Drømmetreet.

  NRK TV
 • Episode 49 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E49

  Fransk animasjonsserie. Den kloke øglen. Willow vil vite alt i hele verden, men da han skal kikke i Den store monchhiboka søler han litt for mye drømmeeliksir på den. Boka flyr ut av vinduet med kursen mot Aikor og vemlingene. Tenk om all kunnskapen havner i feil hode!

  NRK TV
 • Episode 50 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E50

  Fransk animasjonsserie. Operasjon kaktus. Aikor forvandler tre monchhichi til kaktuser! Nå må de andre feste en lapp med navn, fargen på fødselsstjernen og lykkeplanten på tornene for å få dem tilbake til seg selv igjen. Stampy blir dagens helt når hun redder Artus.

  NRK TV
 • Episode 51 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E51

  Fransk animasjonsserie. Spionidoos yndlingsfarge. Da et eksperiment går galt ender Willow opp med lilla hår! Han synes det er helt grusomt, men Spionidoo forelsker seg hodestups. Da blir Aikor fryktelig sjalu og gjør alt han kan for å få billen sin tilbake.

  NRK TV