Field Trip With Curtis Stone

Field Trip With Curtis Stone

Matlaging, Reise • Sesong 1, Episode 6

Tor 02. apr 05:45 - 06:15Matkanalen
Curtis og vennene hans fra Maude reiser til de spanske fjellene. Her melker de geiter, høster sopp med en Michelin-kokk og smaker 60 år gammel rødvin lagd på grenache druer.

Medvirkende

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Margaret River, Australia
  Matlaging, Reise, S1:E1

  Michelin-kokken Curtis Stone søker etter inspirasjon på vingårder, på landsbygda og langs elvebredden av Margaret River. Han besøker en ranch, fisker ferskvannskreps, besøker en biodynamisk vinprodusent og plukker urter langs kysten.

 • Episode 2 - Lombardy, Italia
  Matlaging, Reise, S1:E2

  Curtis reiser til Lombardia, et område i Italia som grenser til de sveitsiske alpene, blant annet for å oppdage en lokal ost. Han blir fraktet i helikopter til Franciacorta vingård for å finne en sprudlende vin som passer til kaviar som produseres i samme område.

 • Episode 3 - Central Coast, California
  Matlaging, Reise, S1:E3

  Curtis tar for seg perlene langs California-kysten, og besøker et par som sluttet i tech-bransjen for å produsere ost. I Santa Barbara dykker han etter kråkeboller, før han lar seg inspirere av en sjøgress- og skjell-farm i Monterey.

 • Episode 4 - Umbria, Italia
  Matlaging, Reise, S1:E4

  Blant middelalderbyer, tette skoger og svingete brosteinsgater slår Curtis følge med firbente venner på jakt etter sorte trøfler. Han lærer å lage porchetta, italiensk ribberull, av en italiensk mester og samt hvordan forberede en en due.

 • Episode 5 - The Kimberley, Australia
  Matlaging, Reise, S1:E5

  På sitt besøk i de nordlige områdene av Vest-Australia får Curtis opplæring i en eldgammel fiskemetode av en av de eldre i urbefolkningen. Han blir med å gjete dyr på beite med en kvinnelig femtegenerasjons rancher, og han høster østers med perler i.

 • Episode 6 - Rioja, Spania
  Matlaging, Reise, S1:E6

  Curtis og vennene hans fra Maude reiser til de spanske fjellene. Her melker de geiter, høster sopp med en Michelin-kokk og smaker 60 år gammel rødvin lagd på grenache druer.