I Chicago tester Guy ut alt fra pasta til svin. Først ut er en italiensk restaurant, hvor han får smake på en lekker raviolirett. Senere drar Guy innom en Hong Kong-inspirert restaurant for å prøve autentisk grillmat.
Guy Fieri retter søkelyset mot smørbrød og retter fra sørstatene. I Spokane besøker han en foodtruck som serverer røkt grillmat. I Ashland stopper Guy innom et meksikansk matsted som har sin egen versjon av den klassiske retten tamales.
Guy Fieri besøker et lite bryggeri i Little Rock i Arkansas som serverer fantastisk snacks. Senere får han muligheten til å smake på en uimotståelig paella.
Guy Fieri er på utkikk etter hamburgere og italienske retter. Han tester ulike retter og øl i Arkansas samt hjemmelaget lasagne og smørbrød i California.
Guy Fieri besøker en bensinstasjon i Little Rock som serverer en spesiell burrito. I tillegg tar han en tur innom et vietnamesisk sted i Santa Rosa, og i Sonoma får han servert en stor burger.
I Little Rock i Arkansas får Guy Fieri smake på en cheeseburger med chili. I Napa besøker han en asiatisk restaurant som serverer stekt ris med kimchi og flesk.
Guy Fieri besøker et sted i San Antanio som byr på en ny type kjøttopplevelse. I tillegg tar han seg en tur innom en restaurant i Sebastopol i California.
Guy Fieri besøker forskjellige steder som serverer retter fra forskjellige regioner. Han får blant annet smake på røkt kjøtt.
Guy Fieri besøker en café i Salt Lake City som har servert skandinaviske retter siden 1950-tallet. I tillegg besøker han et sted i New Orleans som serverer en miks av kinesiske og amerikanske retter.
Guy Fieri besøker et sted som legger til øl i burgerne de serverer. Senere drar han til Atlanta hvor han får servert taco.
Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.
Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.
Guy Fieri begir seg på å en reise for å smake på noen fantastiske smørbrød. I Austin får han blant annet besøke en rock'n roll-inspirert restaurant.
Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.
Guy Fieri får smake på retter fra sørstatenes kjøkken. Her viser det seg at mange av statenes retter er inspirert og hentet fra Sør-Amerika.
Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.
I Atlanta får Guy Fieri smake på kylling og ribbe fra et asiatisk spisested. I Washington besøker han en pub som serverer hjemmelagde pølser.
I byen Chico i California prøver innbyggerne å komme seg etter noen voldsomme branner. Guy besøker byen og smaker på godbitene man kan få servert her.
I Vancouver besøker Guy Fieri en butikk som lager forskjellige typer paier. I Chico besøker han et populært sted som serverer massevis av arme riddere hver morgen.
I Chico i California besøker Guy Fieri et sted som serverer fantastisk ramen. Restauranten er kjent for å blande tradisjoner fra Asia og Hawaii.