Dokumentar

Generasjon Z

Norge • Sesong 2, Episode 15

Lør 28. nov 08:20 - 08:50 • repriseTV2
Ylva oppdager en helt ny side ved Petter når hun drar for å besøke ham i Malmø. Herman og broren blir fortalt en hittil ukjent og rystende historie av faren sin. Camilla har offentliggjort at hun stiller til ledervervet i Norges Røde Kors Ungdom.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Episode 1 - I wanna move on
  Dokumentar, S2:E1

  Emma blir tildelt et gullvagina-smykke av Tusvik og Tønne som et tegn på at hun er en god kvinnelig rollemodell. Aiba er på innspilling i Groruddalen med NRK-serien 18, og Ylva ser frem til å opptre på russetreff i Stavanger med Unge Ferrari.

  TV2 Sumo
 • Episode 2 - Jeg har skutt gullfuglen
  Dokumentar, S2:E2

  Anders har alltid sagt at han ikke skal ha kjæreste så lenge han holder på med boksing, men så møter han ei han ikke kan motstå. Herman har startet i førsteklasse på medielinja og får endelig lov til å gjøre det han elsker.

  TV2 Sumo
 • Episode 3 - Jeg vil ikke være flink for å være 18
  Dokumentar, S2:E3

  Emma har bestemt seg for å ta litt flere tatoveringer enn hun har fått lov til av mamma og pappa. Dette prøver hun derfor å skjule så godt hun kan. Aiba skal opptre med artistvennene sine på en sommerfestival, og det blir god stemning.

  TV2 Sumo
 • Episode 4 - Han er den nærmeste jeg har
  Dokumentar, S2:E4

  Ylva skal på fotoshoot for sin nye singel. Hun har fått hjelp av sin nye manager til å finne en ny stil på veien mot en artistkarriere. Anders drar på sin første kjærestetur til Italia.

  TV2 Sumo
 • Episode 5 - Du ser meg i studio
  Dokumentar, S2:E5

  Anders er på kjærestetur i Roma og jogger seg gjennom byen på sightseeing. Emma og tvillingbroren Truls skal på God sommer Norge for å snakke om barndommen, men Truls gruer seg og angrer på at han sa ja.

  TV2 Sumo
 • Episode 6 - Venner betyr alt
  Dokumentar, S2:E6

  Emma tar med venninnegjengen til familiens husbåt, noe som byr på store utfordringer og spørsmål. Aiba skal opptre på danskebåten og tar med seg hele vennegjengen. Herman lar arbeidet ligge,og nyter sommerdagen med å spille tennis med gutta.

  TV2 Sumo
 • Episode 7 - Jeg føler meg klar for å komme ut i de voksnes verden
  Dokumentar, S2:E7

  Aiba er på NRK for å ta bilder til serien 18. Det blir god stemning med resten av gutta, og de drar på førpremiere til serien. Ylva tar med seg venninna på øvelseskjøring med far. Han blir nervøs fordi hun er litt hard på gassen.

  TV2 Sumo
 • Episode 8 - Man skal få være den man vil
  Dokumentar, S2:E8

  Det er Pride, og Herman skal gå i tog for å feire kjærligheten. Først skal han kle seg ut som drag og lurer på om han tør å gå alene. Emma er på Rikshospitalet og har siste samtale på barneavdelingen.

  TV2 Sumo
 • Episode 9 - Føles som man kveles
  Dokumentar, S2:E9

  Camilla teller ned timene til siste eksamen skal leveres. Sommerferien er innen rekkevidde og kan ikke komme fort nok. Anders trapper opp treningen før sin forestående 5.

  TV2 Sumo
 • Episode 11 - Det her går bra
  Dokumentar, S2:E11

  Ylva skal ha konsert på parkteateret i Oslo. Drømmen er å opptre med et stort band, men nå må hun stå alene på scenen. Anders har fått svar på hvorfor han har problemer med pusten.

  TV2 Sumo
 • Episode 12 - Jeg er den jeg er
  Dokumentar, S2:E12

  Etter å ha vært kjærester i 20 år, skal foreldrene til Ylva nå gifte seg. Det blir et bryllup helt utenom det vanlige, og Ylva får store problemer når hun skal synge under vielsen.

  TV2 Sumo
 • Episode 13 - Jeg har vært redo siden dag én
  Dokumentar, S2:E13

  Aiba er takknemlig for støtten han får fra artistene og managementet i Nora-kollektivet. Camilla er klar for Arendalsuka, årets høydepunkt, og Emma gleder seg til å være med på å designe sitt eget smykke.

  TV2 Sumo
 • Episode 14 - Jeg bare liker å ha det som jeg har det nå
  Dokumentar, S2:E14

  Emma skal intervjues på et seminar for influensere, men får store problemer med å komme seg dit. Dagen blir ikke mindre minneverdig når en stor familienyhet avsløres. Ylva drømmer forsatt om å flytte, men gruer seg til å forlate familie og venner.

  TV2 Sumo
 • Episode 15 - Kødder du med meg?
  Dokumentar, S2:E15

  Ylva oppdager en helt ny side ved Petter når hun drar for å besøke ham i Malmø. Herman og broren blir fortalt en hittil ukjent og rystende historie av faren sin. Camilla har offentliggjort at hun stiller til ledervervet i Norges Røde Kors Ungdom.

  TV2 Sumo
 • Episode 16 - Det eneste jeg gleder meg til, er operasjonen
  Dokumentar, S2:E16

  Aiba feirer platekontrakt og plateutgivelse sammen med kompisgjengen på en av Oslos flotteste restauranter. Emmas storfamilie samles for å feire at Emma og tvillingbroren Truls har fylt 18 år. Camilla har en sjelden og etterlengtet kveld på byen.

  TV2 Sumo
 • Episode 17 - Alvorets time
  Dokumentar, S2:E17

  Herman reiser til fjells med familien, og Ylva drar med seg både Petter og kompisene hans for at de skal være med i hennes nye musikkvideo. Det er også tid for valg i Røde Kors Ungdom, og Camilla stiller som lederkandidat.

  TV2 Sumo
 • Episode 18 - Han kommer ikke
  Dokumentar, S2:E18

  Herman er på Hafjell og får seg en stor overraskelse når han drar på markedet sammen med familien. Emma er på Senkveld og blir utfordret på ting hun ikke kan. Anders gjør seg klar for en tøff kamp, men så kommer mamma Tonje med skuffende nyheter.

  TV2 Sumo
 • Episode 19 - Den store kampdagen
  Dokumentar, S2:E19

  Det er duket for boksekamp og Anders kjenner på nervene før han skal i ringen og møte en tøff motstander. Det blir en følelsesladd kveld for kjæresten og resten av familien, som er redde for at noe skal gå galt under kampen.

  TV2 Sumo
 • Episode 20 - Jeg har lasta ned tinder
  Dokumentar, S2:E20

  Emma feirer 18-årsdagen med storfamilien og innrømmer at hun bruker Tinder for å se etter en kjæreste. Aiba har debutert med ny låt og får komme på radiointervju for første gang som soloartist.

  TV2 Sumo
 • Episode 10 - Sommerferie
  Dokumentar, S2:E10

  Herman nyter sommerfri i Australia med nye venner, eksotiske dyr, dykking og fallskjermhopp. Samtidig begynner det å koke på nettet i Norge. Camilla nyter å endelig ha sommerferie sammen med sin kjæreste, men i bakhodet kverner tankene på om hun snart blir nødt til å flytte fra ham. Ylva feirer s...

  TV2 Sumo