Rachel disker opp med mattrender fra London på kjøkkenet sitt. Hun beviser at det handler mer om kreativitet enn pris når det kommer til å få maten til å smake godt.
Rachel lager noen enkle og fargerike kanapeer som passer perfekt til en fest. I tillegg disker hun opp med gelé til voksne.
London får Rachel til å tenke på sin barndom, så hun besøker et iskrem-laboratorium i North London. I tillegg lager hun familiefavoritten strudel.
Rachel utforsker hurtigmat-verdenen i London. Hun tilbereder bærterter dekket med kremost og osteburgere med blomkål.
Rachel tilbereder sin favorittmat som passer perfekt til en lat dag, sykler ved en kanal og besøker sin venn Toms urbane hage.
Rachel feirer Londons kjærlighet til østen når hun tilbereder kylling med malaysisk salat og boller.
Rachel feirer Londons kjærlighet for tradisjoner nå hun lager sin egen vri på en tradisjonell rett.
Rachel besøker et sted som sererer mat med blant annet pølse til drosjesjåfører.
Rachel besøker et sted inspirert av norsk laks og en butikk hvor hyllene er fulle av hjemmelaget syltetøy.
Rachel drar på et teselskap med champagne i Mayfair samt disker opp med ribs.