Ferie, Matlaging

20 år med Matprat

2020 • Sesong 1, Episode 4

Tir 01. des 01:15 - 01:30Matkanalen
I stedet for den tradisjonelle riskremen lager Sverre Sætre en nydelig kake med mandelbunn, riskrem, vaniljekrem og hvit sjokoladeglassur.

Sesonger og episoder

Sesong 1
  • Sesong 1
  • Episode 1 - Pepperglasert pinnekjøtt
    Ferie, Matlaging, S1:E1

    I anledning Matprat.no sitt 20 års jubileum har vi samlet Norges aller beste kokker til å dele en juleoppskrift med oss. Gjennom 5 episoder vil de lage tradisjonelle og nye retter med de beste norske råvarene. Atli Mar Yngvsasson og Even Ramsvik lager szechuan-pepperglasert pinnekjøtt med sursøt ...

  • Episode 2 - Ribberester
    Ferie, Matlaging, S1:E2

    Christopher Haatuft og Kaja Rambæk lager fire spennende og enkle oppskrifter av restene fra ribbemiddagen. Lag vietnamesiske vårruller, phô, ribbesandwich og pytt i panne når du er lei av ribberestene.

  • Episode 3 - Hummer og biff
    Ferie, Matlaging, S1:E3

    Kokkene Reneé Fagerhøi og Mette Evensen har en litt spesiell juletradisjon. Deres julemiddag består av surf and turf med hummer på tre ulike vis.

  • Episode 4 - Riskremkake
    Ferie, Matlaging, S1:E4

    I stedet for den tradisjonelle riskremen lager Sverre Sætre en nydelig kake med mandelbunn, riskrem, vaniljekrem og hvit sjokoladeglassur.

  • Episode 5 - Nyttårskalkun
    Ferie, Matlaging, S1:E5

    Nyttårskalkunen har vært en viktig tradisjon for Vinay Tangens norske og amerikanske familie. Hans oppskrift blander det beste fra to verdener, saftig kalkun med stuffing og masse deilig tilbehør av norske grønnsaker.