Dokudrama, Krim

Mysteriet Marianne

2020 • Norge

Ons 16. sep 21:45 - 22:50TV2
Fredag 28. august 1981 forsvinner seks år gamle Marianne etter en tur på butikken. I dag blir Mariannesaken omtalt som en av Norges største forsvinningsgåter, men ble virkelig alle steiner snudd den gangen? Kan man finne svar nesten 40 år senere?

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Hun har bare gått seg vill
  Dokudrama, Krim, S1:E1

  Midt på dagen fredag 28. august 1981 gikk seks år gamle Marianne til butikken for å kjøpe is og godteri. Hun kom aldri hjem igjen. I dag omtales Mariannesaken som en av Norges største forsvinningsgåter.

 • Episode 2 - Når natta har gått
  Dokudrama, Krim, S1:E2

  I fire døgn har det lokale politiet ledet en storstilt leteaksjon uten resultat. Hele Risør leter etter lille Marianne og panikken brer seg i den vesle sørlandsbyen. En dame i lokalmiljøet blir tidlig utpekt som det siste vitnet som så Marianne.

 • Episode 3 - Den perfekte mistenkte
  Dokudrama, Krim, S1:E3

  Høsten 1981 er Kripos overbevist om at de har fakket gjerningspersonen, men etter 8 måneder i varetekt, slippes mannen fri. Flere år senere dukker det opp nye tips i saken, og etterforsker Ola Thune ser på bevismaterialet på nytt.

 • Episode 4 - Jag har dödad din dotter
  Dokudrama, Krim, S1:E4

  Redaksjonen mottar to uavhengige tips om en mann som skal ha tilstått å ha drept Marianne. Flere år tidligere tilstod også den selvutnevnte seriemorderen Thomas Quick drapet. Forsiktig begynner man å nøste i forklaringene vitnene gir.

 • Episode 5 - Hår på bunnen
  Dokudrama, Krim, S1:E5

  En mann er ute og fisker i Holletjenna ved Grimstad en maidag i 1990. Kroken treffer bunn, og drar med seg en geleaktig klump og mørke hårstrå. Politiet mistenker at det kan ligge et lik på bunnen, og den eneste savnede i området er Marianne.