Dokumentar, Reality

Isabel

2020 • Norge • Sesong 1, Episode 12

Tor 21. jan 16:00 - 16:30 • repriseTV2 Livsstil
Isabel og Golnaz skal på en sponset tur til Sri Lanka. Isabels møte med backpacking-paradiset Ahangama blir pinlig i det hun ankommer stedet med en enorm trillekoffert og Gucci-veske, og ser at alle andre reiser lett med en liten ryggsekk.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Dokumentar, Reality, S1:E1

  Isabel ønsker å ta et oppgjør med både seg selv og TV-profilen Mads Hansen, hennes største motstander. Hun skal derfor besøke Mads og Rasmus Vold i deres podcast Topp 3. Isabel har også kjøpt seg ny leilighet, og må hente flyttelasset sitt hos moren.

  TV2 Sumo
 • Episode 2 - Episode 2
  Dokumentar, Reality, S1:E2

  Innflyttingen i den nye leiligheten viser seg å bli vanskeligere enn forventet, så Isabel drar til IKEA sammen med moren sin for å handle inn det mest nødvendige. Det viser seg imidlertid at de to ikke har samme oppfatning av hva som egentlig trengs.

  TV2 Sumo
 • Episode 3 - Episode 3
  Dokumentar, Reality, S1:E3

  Isabel møter venninnene Golnaz og Newa for første gang på lenge. Hun vil gjerne vise dem prøvene til den nye kleskolleksjonen sin, og forventningene er store idet pakken fra fabrikken i Italia skal åpnes for første gang.

  TV2 Sumo
 • Episode 4 - Episode 4
  Dokumentar, Reality, S1:E4

  Isabel blir invitert til NRK og Debatten med Fredrik Solvang for å snakke om kroppspress. Isabel har tidligere promotert plastiske operasjoner, men tar nå kraftig avstand fra dette. Nå er hun klar til å si hva hun egentlig mener om saken.

  TV2 Sumo
 • Episode 5 - Episode 5
  Dokumentar, Reality, S1:E5

  Dagen etter Debatten på NRK fortsetter meldingene å tikke inn, og media ønsker en lengre uttalelse rundt Isabels nye standpunkt i kroppspressdebatten. Isabel og Golnaz drar også til en sportsbutikk for å kjøpe klær til en sponset tur til Åre.

  TV2 Sumo
 • Episode 6 - Episode 6
  Dokumentar, Reality, S1:E6

  Isabel og Golnaz reiser til Åre i Sverige for å feste og stå på ski. De drar av gårde med stort pågangsmot, men iveren stilner fort idet Isabel skjønner at alle de andre influenserne har fått betalt for å være med på turen.

  TV2 Sumo
 • Episode 7 - Episode 7
  Dokumentar, Reality, S1:E7

  Isabel tar et oppgjør med sjefen for firmaet som arrangerte turen til Åre og kjemper for å få betalt for jobben. Etterpå prøver hun å få Golnaz, som aldri har stått på ski før, ut i bakken, noe som blir lettere sagt enn gjort.

  TV2 Sumo
 • Episode 8 - Episode 8
  Dokumentar, Reality, S1:E8

  På turen til Stavanger og Randaberg spør Isabel og Jasmine Mamma Raad hvorfor hun ikke klarte å ta vare på barna sine da de var små, og hva som gjorde at de begge rømte hjemmefra. De besøker også stedet der Isabel fikk sin fosterfamilie.

  TV2 Sumo
 • Episode 9 - Episode 9
  Dokumentar, Reality, S1:E9

  Isabel er invitert til podkasten til Ida Fladen, Ida med hjerte i hånden, og får selv lyst til å starte podkast. Hun oppsøker Guri Solberg, som gir henne tips og råd om hva som er viktig å tenke på.

  TV2 Sumo
 • Episode 10 - Episode 10
  Dokumentar, Reality, S1:E10

  Isabel holder podkastaudition med Golnaz og Mamma Raad. Mathias er også invitert, men dukker ikke opp. Isabel ønsker også å flytte klesproduksjonen fra Italia til Portugal, og ber Golnaz om å ta kontakt med fabrikkene der.

  TV2 Sumo
 • Episode 11 - Episode 11
  Dokumentar, Reality, S1:E11

  Isabel har vært kresen i matveien helt siden hun var liten. Hun er nå lei av å kun spise brød på fine restauranter på dater med gutter som kanskje kan bli kjæresten hennes, og bestemmer seg for å oppsøke profesjonell hjelp.

  TV2 Sumo
 • Episode 12 - Episode 12
  Dokumentar, Reality, S1:E12

  Isabel og Golnaz skal på en sponset tur til Sri Lanka. Isabels møte med backpacking-paradiset Ahangama blir pinlig i det hun ankommer stedet med en enorm trillekoffert og Gucci-veske, og ser at alle andre reiser lett med en liten ryggsekk.

  TV2 Sumo
 • Episode 13 - Episode 13
  Dokumentar, Reality, S1:E13

  På Sri Lanka har Isabel, Golnaz og de svenske vennene bestemt seg for å dra på safari. Til Golnaz store fortvilelse er Isabel mer opptatt av å ta bilder av seg selv enn å se på dyr.

  TV2 Sumo
 • Episode 14 - Episode 14
  Dokumentar, Reality, S1:E14

  Dagen da Norge stengte ned på grunn av korona, er Isabel og Golnaz fortsatt på Sri Lanka. Golnaz ønsker å komme seg hjem så fort som mulig, før landet stenger helt. Isabel tar det rolig, men kommer seg likevel trygt hjem noen dager senere.

  TV2 Sumo
 • Episode 15 - Episode 15
  Dokumentar, Reality, S1:E15

  Mathias kom ikke på podkastaudition, og Isabel bestemmer seg for at sin venninne Newa må få sjansen. Newa imponerer og det blir vanskelig for Isabel når hun skal samle gjengen for å fortelle hvem som blir hennes makker i podkasten.

  TV2 Sumo