Dokudrama, Krim

Forbrytelsene som rystet Norge

Norge • Sesong 1, Episode 8

Forrige tirsdag 21:30 - 22:30TVNorge
Da et eldre søskenpar blir funnet brutalt knivdrept i sveitservillaen sin i 1991, går det et sjokk gjennom Tistedal, like ved Halden. Et år senere blir Halden Sparebank filial på Låby ranet for en stor pengesum, og en pensjonist, kjent for å ha mye penger, forsvinner. Lille julaften året etter ble Quick-bestyrer Karl Johan Hagevik funnet skutt med avsagt hagle i bilen sin utenfor butikken. Det blir klart for politiet at de har å gjøre med en seriekriminell med vinningsmotiv. Når politiet spille.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Jenta som forsvant
  Dokudrama, Krim, S1:E1

  I den stille bygdekommunen Lesja blir livet aldri det samme etter 1987. 13 år gamle Ingrid Marie Skotte forsvinner på mystisk vis, på vei til kjæresten sin.

 • Episode 2 - Den norske seriemorderen
  Dokudrama, Krim, S1:E2

  18. oktober 1974 forsvant tolv år gamle Bodil Brungot fra Ørsta på veien hjem. Lite visste Kripos-betjentene om at de snart skulle stå overfor et trippeldrap og en av Norges verste seriemordere.

 • Episode 3 - Gutten som drepte
  Dokudrama, Krim, S1:E3

  Drapet på Inger Johanne Apenes i 1978 skal bli starten på en langvarig og omfattende etterforskning. Hendelsene i Fredrikstad, den skjebnesvangre mai-natten, skulle utvikle seg til å bli en av landets aller største kriminalgåter.

 • Episode 4 - Millionsvindelen
  Dokudrama, Krim, S1:E4

  Høsten 2005 får Aftenpostens journalister et tips som til slutt skal avdekke en av Norgeshistoriens aller største korrupsjonsskandaler i offentlig sektor noensinne.

 • Episode 5 - Fallet
  Dokudrama, Krim, S1:E5

  Den 3. august 2013 får politiet inn melding om at en kvinne er funnet død i vannkanten ved Sandøya. Etterforskningen antar i en tidlig fase at de står ovenfor et selvmord, men så endrer etterforskningen karakter.

 • Episode 6 - Drapet på Sjøvegan
  Dokudrama, Krim, S1:E6

  Et brennende hus på Sjøvegan i Troms skal bli starten på en vanskelig etterforskning. Det som først anses som en ordinær husbrann, skal raskt endre karakter og avdekke en kalkulert og iskald gjerningsperson.

 • Episode 7 - Dødsspriten
  Dokudrama, Krim, S1:E7

  Høsten 2002 ble flere tusen liter metanolholdig sprit smuglet inn til Norge. Det tar ikke lang tid før folk begynner å dø. Politiet kjemper mot klokka og mot kyniske bakmenn for å spore opp spriten og redde liv.

 • Episode 8 - Rovmordene i Tistedal
  Dokudrama, Krim, S1:E8

  Da et eldre søskenpar blir funnet brutalt knivdrept i sveitservillaen sin i 1991, går det et sjokk gjennom Tistedal, like ved Halden. Et år senere blir Halden Sparebank filial på Låby ranet for en stor pengesum, og en pensjonist, kjent for å ha mye penger, forsvinner. Lille julaften året etter bl...

 • Episode 9 - Kunstkuppet
  Dokudrama, Krim, S1:E9

  En vinternatt i 2009 bryter tyver seg inn Larvik kirke, og målrettet stjeler de med seg ett enkelt maleri. Men hvorfor akkurat dette bildet? Senere kommer det sjokkerende svaret.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer