Animert, Barneprogram

Monchhichi

2018 • USA

Søn 16. mai 09:38 - 09:49 • repriseNRK Super
Monchhichiene er ape-lignende skapninger som bor i skogsområdet Monchia. Stammelederen er en magisk veiviser som heter Wizzar, som kan trylle for å beseire fienden, Horrg og de onde Grumplins of Grumplor.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 41 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E41

  Fransk animasjonsserie. Den magiske malingen. Artus maler et nydelig bilde av monchhichi, men han er ikke klar over at Aikor har forhekset malingen! Alle på bildet stivner som statuer og kan ikke røre seg. Det er bare Hanae, Artus og Kauri som slapp unna, og vemlingene er på vei!

  NRK TV
 • Episode 44 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E44

  Fransk animasjonsserie. Den magiske passasjen. Kauri faller ned i en plante og blir fraktet gjennom en magisk passasje rett til Aikors hule! Den slemme trollmannen har brukt trolldom for å lage seg en hemmelig vei inn til Drømmetreet. Nå kan han forsyne seg med glødende frukter!

  NRK TV
 • Episode 45 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E45

  Fransk animasjonsserie. Uimotståelige Twig. Twig sprayer seg med en parfyme hun har laget selv, men hun vet ikke hvordan den bedårende essensen hun brukte virker. Alle som lukter på parfymen blir fortryllet til å gjøre alt Twig vil, og forslagene hennes kommer helt ut av kontroll.

  NRK TV
 • Episode 46 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E46

  Fransk animasjonsserie. Kong Willow. Aikor mister det magiske septeret sitt på Gressletta, og Willow finner det. Sylvus forklarer at Willow må kvitte seg med det med en gang, men Willow klarer ikke la være å bli fascinert. Snart er han ikke til å kjenne igjen.

  NRK TV
 • Episode 47 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E47

  Fransk animasjonsserie. Sønnen til Drømmetreet. En liten spire viser seg å være Drømmetreets sønn. En sjelden seremoni skal omplante det lille treet et annet sted, og Leafy får ansvaret. Dessverre legger Aikor onde planer for å utnytte treets magiske krefter.

  NRK TV
 • Episode 50 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E50

  Fransk animasjonsserie. Operasjon kaktus. Aikor forvandler tre monchhichi til kaktuser! Nå må de andre feste en lapp med navn, fargen på fødselsstjernen og lykkeplanten på tornene for å få dem tilbake til seg selv igjen. Stampy blir dagens helt når hun redder Artus.

  NRK TV
 • Episode 51 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E51

  Fransk animasjonsserie. Spionidoos yndlingsfarge. Da et eksperiment går galt ender Willow opp med lilla hår! Han synes det er helt grusomt, men Spionidoo forelsker seg hodestups. Da blir Aikor fryktelig sjalu og gjør alt han kan for å få billen sin tilbake.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer