Dokumentar, Reality

Aussie Pickers

Australia • Sesong 1, Episode 2

Tir 16. feb 14:00 - 15:00Viasat 4
Lucas oppdager et par uvanlige barstoler på kjøkkenet på motellet de overnatter på. Senere drar skattejegerne til Murray River for å møte samleren Mingo, som spesialiserer seg på FJ Holden og vintage Indian- og Harley Davidson-motorsykler.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 1
 • Episode 1 - Furphy Man
  Dokumentar, Reality, S1:E1

  Første besøk går til Jim Crocker, samler og skraphandler som spesialiserer seg på vannbeholdere som tidligere ble brukt til å transportere vann rundt til gårder. Så møter vi Chris Whyte i Magpie's Nest Restaurant i Wagga Wagga.

 • Episode 2 - Mingo's
  Dokumentar, Reality, S1:E2

  Lucas oppdager et par uvanlige barstoler på kjøkkenet på motellet de overnatter på. Senere drar skattejegerne til Murray River for å møte samleren Mingo, som spesialiserer seg på FJ Holden og vintage Indian- og Harley Davidson-motorsykler.

 • Episode 3 - Surprise Pick
  Dokumentar, Reality, S1:E3

  Første stop denne gangen er Toowoomba Swap Meet, et tredagersarrangement med tusenvis av samlere fra hele Australia. Senere møter skattejegerne Eddie og Thelma på en enorm eiendom utenfor byen med en samling av gamle biler og maskiner.

 • Episode 4 - Mad Dog
  Dokumentar, Reality, S1:E4

  Skattejegerne er litt engstelige da de leter etter en fyr som kaller seg Mad Dog. Neste stopp er Warwick og Gwenda, som har samlet på alt mulig rart helt siden bryllupsreisen for 49 år siden.

 • Episode 5 - The Uber-Collector
  Dokumentar, Reality, S1:E5

  I Wagga møter skattejegerne Brian, som er kåret til den beste samleren i Australia. De besøker også en skraphandler i utkanten av Sydney, og får se Sue og Garys private samling som blant annet inneholder gamle verdifulle bensinpumper.

 • Episode 6 - Pickers Take on Tassie
  Dokumentar, Reality, S1:E6

  Lucas og Adam drar til Tasmania der de sjekker ut Ians store samling. Ian sender dem videre til vennen Steve, en skattejeger som beskriver samlingen sin som organisert kaos. Neste stopp er togfanatikeren Harold, som skaper sin egen jernbaneverden.

 • Episode 7 - Steptoe's Shed
  Dokumentar, Reality, S1:E7

  Skattejegerne møter auksjonarius Bruce, og det blir kamp mellom Bruce og Adam. Så bærer det videre til de gamle rockerne Pod og Pam, som har forvandlet bakgården til en 1950-talls American Diner, komplett med juke box.

 • Episode 8 - Military Madness
  Dokumentar, Reality, S1:E8

  I utkanten av Melbourne møter Lucas og Adam Sandy og Brian, som bruker fritida si på å samle på saker. Hos John og sønnen Bill kommer Lucas og Adam over en utrolig militærsamling. Og hjemme hos Precis kommer Lucas over en mengde kvalitetsmøbler.