Forskeren og forfatteren Victoria Bignet skal sammen med den prisbelønte kokken Tom Victor Gausdal vise hvordan man spiser både sunt og bærekraftig.
Forsker Victoria Voss skal sammen med stjernekokk Tom Victor Gausdal se nærmere på hva man bør gjøre for å kaste mindre mat.
Blir du forvirret av alle merkeordninger som finnes? Forsker Victoria Voss og stjernekokk Tom Victor Gausdal ser nærmere på noen av dem, og lager en økologisk rett du kan spise med god samvittighet.
Forsker Victoria Voss gir oss svaret på hvorfor man bør spise lokale råvarer i sesong, og stjernekokk Tom Victor Gausdal lager en rett til inspirasjon.
Forsker Victoria Voss og stjernekokk Tom Victor Gausdal ser nærmere på matemballasjer, og disker opp en bærekraftig rett til inspirasjon.
Forsker Victoria Voss og stjernekokk Tom Victor Gausdal tar en nærmere på fisken i et bærekraftig perspektiv.
Kan man spise kjøtt og samtidig være miljøvennlig? Forsker Victoria Voss og stjernekokk Tom Victor Gaudal ser nærmere på problemstillingen.
Bruken av vann i matproduksjon er en klimaversting. Forsker Victoria Voss og stjernekokk Tom Victor Gausdal viser hva du bør tenke på ved valg av matvarer.