Diana Chan tar oss med på en reise i det asiatiske kjøkkenet, og viser oss en rekke deilige retter med asiatiske smaker for inspirasjon, samt setter en moderne vri på tradisjonelle retter.
Diana Chan tar oss med på en reise i det asiatiske kjøkkenet, og viser oss en rekke deilige retter med asiatiske smaker for inspirasjon, samt setter en moderne vri på tradisjonelle retter.
Diana henter inspirasjon fra hennes malaysiske røtter og utforsker tradisjonelle smaker. Hennes fetter hjelper også til med å tilberede en rett.
Diana Chan disker opp med en indonesisk gatefavoritt: perkedel jagung. Mike Reid deler en oppskrift for sate babi.
Adam D'Sylva tilbereder røkt ørretsalat med kokosnøttsambol og pomelo. Diana disker opp med watalappan, som er en vaniljesaus basert på kokosnøtt.
Diana viser hvordan man tilbereder sesamboller fylt med røde bønner, og Karlie Verkerk deler sin oppskrift for san bei ji. Jacob Leung og Diana disker også opp med krydret and.
Diana utforsker smakene til tradisjonell laotisk mat med å lage en av sine gatematfavoritter, khao jee. Jerry Mai blir med Diana på kjøkkenet for å tilberede grillet fisk.
Jacob Leung tilbereder bhajji basert på rødløk med yoghurtdipp, mens Sarah Todd deler sin oppskrift for sprøe reker. Diana lager tadka dal, som er en linsebasert rett.
Diana utforsker matrettene i Thailand, blant annet massaman curry. Jacob Leung tilbereder en salat med kjøtt kjent som nam tok.
Diana får hjelp av Khang Ong til å lage cha gio re, en rett som ligner på vårruller. Jerry Mai blir med Diana på å tilberede nudler av ris.