Første vert ut er tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen, og hun inviterer programleder Gaute Grøtta Grav, næringslivsleder Anita Krohn Traaseth og programleder Jon Martin Henriksen på middag.
Programleder Gaute Grøtta Grav inviterer gjestene hjem til huset sitt i Horten. Her får de servert hvalfangerens drøm til forrett, hest til hovedrett og fjelldronningkake til dessert. Gjestene blir også utfordret i Gautes hjemmesnekrede hinderløype.
Næringslivsleder Anita Krohn Traaseth inviterer til sin flotte bolig i Sandefjord. Gjestene får servert kremet jordskokksuppe og brosme med ertekrem til forrett, chili og bakt blomkål til hovedrett og blåbærpai med smuldretopping til dessert.
Ukas siste vert er programleder Jon Martin Henriksen, som inviterer gjestene hjem på Frogner. Her får gjestene servert carpaccio til forrett, sjøkrepspasta til hovedrett og la Crema della nonna til dessert.
Forfatter Elin Ørjasæter inviterer politiker Bård Hoksrud, artist Tomine Harket og lege Kaveh Rashidi til hytta i Nevlunghavn. Det blir skagensalat til forrett, crispy duck til hovedrett og Colonel med mandelbløtkake til dessert.
Artist Tomine Harket inviterer sine gjester til middag i venninnens bolig i Holmenkollen. Det blir regnbuegulrøtter med rødbetpuré og chevre og honning til forrett, fylt ovnsbakt aubergine til hovedrett og glasert banan med vaniljeis til dessert.
Ukens siste vert er lege og skribent Kaveh Rashidi som inviterer sine gjester hjem til Bjølsen. Kaveh serverer aubergine- og valnøttdip med brytebrød til forrett, grillspyd og persisk ris til hovedrett, og safranis med pistasj til dessert.
Olaug Bollestad inviterer Wanda Mashadi, Arve Juritzen og Ingar-Helge Gimle til leiligheten i Oslo. Gjestene blir servert røkelaks-carpaccio til forrett, lammeskank med rotgrønnsaker til hovedrett og nasjonal matskatt fra Røros til dessert.
TV-personlighet Wanda Mashadi inviterer gjestene på Mexicansk aften og sombrero. Det blir kamskjell-carpaccio til forrett, taco med Wandas favoritter til hovedrett og churros med sjokoladesaus til dessert.
Journalist og TV-profil Arve Juritzen inviterer sine gjester hjem til Ullern. Dagens treretters består av laksetartar til forrett, indrefilet av reinsdyr til hovedrett og sitronterte med vaniljeis til dessert.
Ukens siste vert, skuespiller Ingar Helge Gimle, inviterer til hytta si på Konglungøya. Her får gjestene servert jordskokksuppe med bacon til forrett, fisk på høstens rotgrønnsaker til hovedrett og marinerte multer med mascarponekrem til dessert.
Skuespiller Cengiz Al inviterer snowboarder Silje Norendal, tech-gründer Isabelle Ringnes og motekonge Ørnulf Høyer hjem til bakgården sin på Grünerløkka. Det blir linsesuppe til forrett, auberginekebab til hovedrett og isbar á la Cengiz til dessert.
Det er hjemme på Ormøya at tech-gründer Isabelle Ringnes inviterer sine celebre gjester. Etter litt aktiviteter på brygga byr Isabelle på nydelig østers til forrett, ceviche til hovedrett og pavlova til dessert.
Ukens siste vert er motekongen Ørnulf Høyer. Han inviterer hjem til sin bolig på Ris i Oslo. Ørnulf serverer 80-talls klassikeren rekecocktail til forrett, sprengt torsk til hovedrett og vaniljeis med sjokoladesaus til dessert.
Gründer Linda Johansen inviterer hjem til Kolbotn, og kveldens gjester er tidligere cheerleader Kine Olsen Vedelden, TV-profil og oppfinner Erik Alfred Tesaker og fotballekspert og tidligere fotballspiller Ole Martin Årst.
Tidligere cheerleader Kine Olsen Vedelden inviterer til en liten asiatisk aften hjemme hos seg selv på Ullern. Her blir det servert Asia-salat til forrett, laks med saus som smaker Asia til hovedrett og blåbærpai med vaniljeis til dessert.
TV-profil og oppfinner Erik Alfred Tesaker inviterer gjestene sine til sitt flotte hjem i Gylland. Her får de servert lefserull med spekeskinke til forrett, kjøttkaker med kantarellsaus til hovedrett, og pannekaker til dessert.
Ukens siste vert er fotballekspert og tidligere fotballspiller Ole Martin Årst, som inviterer til sitt hjem i Kristiansand. Det blir prinsessetartar med chevre til forrett, breiflabb til hovedrett og Dronning Mauds pudding til dessert.
Ukens første vert er tidligere blogger Emilie Nereng. Det blir en kjøttfri aften med sashiminachos til forrett, søtpotet bønnanza til hovedrett og nice cream til dessert.
Tidligere sandvolleyballspiller Iver Horrem inviterer gjestene hjem til seg på Skøyen. Her serverer han kamskjell til forrett, kongekrabbe med gressløk og granateple til hovedrett, og affogato til dessert.
Else-Marthe Sørlie Lybekk inviterer sine gjester hjem til Smestad. Her blir det servering av reke- og fiskesuppe til forrett, kylling med mangosjy og honningbakte gulrøtter til hovedrett, og iskake med marengs og bringebær til dessert.
Radiovert Michael Andreassen er ukens siste vert. Det blir servert kamskjell med gressløk og majones til forrett, pannestekt torskeloin med potetkrem til hovedrett og sjokoladefondant med bringebærsorbet til dessert.
Idrettsutøver og TV-personlighet Birgit Skarstein er første vert ut. Hun serverer kamskjell med champagnesaus og avokadokrem til forrett, skrei med søtpotetpuré til hovedrett og sjokolade til dessert.
Tidligere fotballspiller Hege Riise inviterer gjestene til sitt hjem i Lillestrøm. Her disker hun opp med en treretters meny bestående av carpaccio til forrett, elgburger til hovedrett og hjemmelaget is til dessert.
Realityprofil Aleksander Sæterstøl har lånt leiligheten til svigerfar på Årvoll i Oslo. Her har han valgt å kjøre bensinstasjonstema, og serverer wienerpølse til forrett, burger til hovedrett og softis til dessert.
Politiker Bård Hoksrud inviterer sine gjester til pendlerboligen i Oslo, på selveste takterrassen. Gjestene får servert asparges med skinke til forrett, lammegryte og dampet spinat til hovedrett og sabayonnesaus med bær til dessert, for ikke å glemme Pepsi max. Det blir sang og litt tårer i kveld...
Snowboarder Silje Norendal inviterer gjestene sine hjem til sin flotte leilighet på Majorstuen. Det blir servert mozzarellasalat og focaccia til forrett, spaghetti med tomat og hvitløk og fløte til hovedrett og panna cotta med passion til dessert. Gjestene går inn i karakter i det de holder bryll...