Eventyr, Matlaging

På eventyr med Gordon Ramsay

USA • Sesong 2, Episode 4

Søn 07. mar 19:00 - 20:00 • repriseNational Geographic
Gordon Ramsay vil lære mer om verdens mest spennende matkunst, og på den indonesiske øya Sumatra setter han sikkerheten til side for å få tak i ingrediensene han trenger. Han melker blant annet bøfler, og prøver seg som dekksgutt på åpent hav.

Sesonger og episoder

Sesong 2
  • Sesong 1
  • Sesong 2
Sesong 2
  • Episode 2 - Ville Sør-Afrika
    Eventyr, Matlaging, S2:E2

    Gordon Ramsay er i villmarken i KwaZulu-Natal i Sør-Afrika. Her lærer han blant annet hemmeligheten bak den tradisjonelle matkunsten til zulu-krigerne, sanker muslinger på farlige klipper og lager mat til en kjent zulu-høvding.

  • Episode 3 - Louisiana's Bayou Cuisine
    Eventyr, Matlaging, S2:E3

    Gordon Ramsay reiser til Louisiana for å lære seg Cajun-matlagingens hemmeligheter. Der treffer han Eric Cook, en tidligere marinesoldaten som nå er kokk. Han sender Ramsay ut i villmarken for å sanke inn ingredienser.

  • Episode 4
    Eventyr, Matlaging, S2:E4

    Gordon Ramsay vil lære mer om verdens mest spennende matkunst, og på den indonesiske øya Sumatra setter han sikkerheten til side for å få tak i ingrediensene han trenger. Han melker blant annet bøfler, og prøver seg som dekksgutt på åpent hav.

  • Se trailer
    Episode 5 - Guyana's Wild Jungles
    Eventyr, Matlaging, S2:E5

    Gordon Ramsay reiser til regnskogen i Sør-Amerika for å utforske Guyanas kulinariske røtter. Her jakter han på kaimaner med bare nevene, fisker etter pirajaer med bambusspyd og lager en bue for å skyte ferskvannsfisk.

  • Episode 6 - India's Spice Capital
    Eventyr, Matlaging, S2:E6

    Gordon Ramsay reiser gjennom alt fra kyst til fjell for å utforske matkultur og smakfulle retter i Sør-India, krydderets fødested.

  • Se trailer
    Episode 7 - Norges vikingarv
    Eventyr, Matlaging, S2:E7

    Gordon Ramsay finner fram sin indre viking når han drar til kalde Norge i desember. Her dykker han etter skalldyr i iskaldt fjordvann, lager fermentert fisk og spiser smalahove. Til slutt disker han opp med en storslått julemiddag.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer