Animert, Barneprogram

Monchhichi

2018 • USA

Tir 09. mar 08:45 - 08:55 • repriseNRK Super
Monchhichiene er ape-lignende skapninger som bor i skogsområdet Monchia. Stammelederen er en magisk veiviser som heter Wizzar, som kan trylle for å beseire fienden, Horrg og de onde Grumplins of Grumplor.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 34 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E34

  Fransk animasjonsserie. En truet drøm - del 2. De tre vennene våre må redde et barns drøm ved å kurere Sylvus fra "skummel drømitis". De drar av sted til Slangedalen for å finne floralysplanten, men tiden begynner å renne ut.

  NRK TV
 • Episode 35 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E35

  Fransk animasjonsserie. Min beste venn Aikor. Aikor lager en venneforbannelse og forhekser Willow til å tro at Aikor er hans beste venn! Deretter får han Willow til å lage en maskin som kan stjele glødende frukter, men Willows ekte bestevenner ødelegger den onde planen.

  NRK TV
 • Episode 36 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E36

  Fransk animasjonsserie. Ligg unna monchhibilen! Hanae redder Bella fra et tornete monchhipæretre, men så havner hun i fare selv. Hun har lånt monchhibilen til Willow uten lov, og nå raser den av sted ute av kontroll! Kauri og Willow må skynde seg før det går riktig galt.

  NRK TV
 • Episode 44 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E44

  Fransk animasjonsserie. Den magiske passasjen. Kauri faller ned i en plante og blir fraktet gjennom en magisk passasje rett til Aikors hule! Den slemme trollmannen har brukt trolldom for å lage seg en hemmelig vei inn til Drømmetreet. Nå kan han forsyne seg med glødende frukter!

  NRK TV
 • Episode 46 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E46

  Fransk animasjonsserie. Kong Willow. Aikor mister det magiske septeret sitt på Gressletta, og Willow finner det. Sylvus forklarer at Willow må kvitte seg med det med en gang, men Willow klarer ikke la være å bli fascinert. Snart er han ikke til å kjenne igjen.

  NRK TV
 • Episode 47 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E47

  Fransk animasjonsserie. Sønnen til Drømmetreet. En liten spire viser seg å være Drømmetreets sønn. En sjelden seremoni skal omplante det lille treet et annet sted, og Leafy får ansvaret. Dessverre legger Aikor onde planer for å utnytte treets magiske krefter.

  NRK TV
 • Episode 48 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E48

  Fransk animasjonsserie. Stikkiroo-invasjonen. Da Stampy plukker noen nydelige lilla blomster og tar dem med til Drømmetreet, vet hun ikke at blomstene er angrepet av hissige stikkirooer. De grusomme krypene stikker alle og jager monchhichiene ut av Drømmetreet.

  NRK TV
 • Episode 50 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E50

  Fransk animasjonsserie. Operasjon kaktus. Aikor forvandler tre monchhichi til kaktuser! Nå må de andre feste en lapp med navn, fargen på fødselsstjernen og lykkeplanten på tornene for å få dem tilbake til seg selv igjen. Stampy blir dagens helt når hun redder Artus.

  NRK TV
 • Episode 51 - Monchhichi
  Animert, Barneprogram, S1:E51

  Fransk animasjonsserie. Spionidoos yndlingsfarge. Da et eksperiment går galt ender Willow opp med lilla hår! Han synes det er helt grusomt, men Spionidoo forelsker seg hodestups. Da blir Aikor fryktelig sjalu og gjør alt han kan for å få billen sin tilbake.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer