Andrew Zimmern utforsker internasjonale smaker i en av Amerikas mest blandede nabolag, the Bronx i New York. Han finner blant annet Italia-inspirerte matretter og krydrede bakverk fra Jamaica.
Andrew Zimmern utforsker Harlem, et livlig nabolag i New York med stor blanding av kulturer. Han besøker fargerike restauranter og smaker på karibiske klassikere. I tillegg får han smake på Senegals nasjonalrett.
Andrew Zimmern tar turen til Chicago for å utforske det kulinariske nabolaget. Han får blant annet smake på håndlagede burgere og gate-taco.
Andrew Zimmern utforsker kjøkkenet på Sitka i Alaska, hvor tilberedning av blant annet laks og vilt er utviklet til en finesse.
Andrew utforsker Charlotte i Nord-Carolina, der store banksamlinger møter arbeidertradisjoner. Byen leverer et stort utvalg av fantastisk mat.
Andrew besøker paradis for de som elsker sjømat: Nord-Carolinas Outer Banks-region. Den unike beliggenheten kan tilby herligheter fra havet som får tennene til å løpe i vann.
Andrew besøker Calabria, en robust region på Italias skotupp. Området bruker et utall forskjellige ingredienser i sine signaturretter.
Andrew besøker Glasgow i Skottland, hvor det kulinariske utvalget er like mangfoldig som byens omgivelser. Her smaker han blant annet på macaronipai.