Underholdning

Sofa

Norge • Sesong 1, Episode 3

Lør 24. jul 19:00 - 20:00 • repriseTV2
Niklas og Benjamin får sjokk når selveste Shaman Durek dukker opp i en ny Netflix-serie. Det er filmkveld hos Adam med bestevennen Jorun på besøk. Men Adam har valgt å sette på den sjangeren Jorun hater aller mest; skrekkfilm.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Babygeit, valper og rørende musikkmøte
  Underholdning, S1:E1

  Det blir både gøyalt og høylytt når deltagerne engasjerer seg i det de ser på tv, noe som får fram hele følelsesregisteret fra jubel, flauhet, frustrasjon, latterkrampe og tårer. I noen av hjemmene er til og med barna i familien med i sofaen.

 • Episode 2 - Nesefløyte og bondeklining
  Underholdning, S1:E2

  Martine og Aleks har inntatt sengen for en kosekveld med tv, siden Aleks snart skal hjem til Bergen, Jorun har bursdag og bestekompisen Adam overrasker med kake og det blir mimrefest i sofaene når dukkefilmen Karius og Baktus står på tv-menyen.

 • Episode 3 - Stygo, Durek og glitterfis
  Underholdning, S1:E3

  Niklas og Benjamin får sjokk når selveste Shaman Durek dukker opp i en ny Netflix-serie. Det er filmkveld hos Adam med bestevennen Jorun på besøk. Men Adam har valgt å sette på den sjangeren Jorun hater aller mest; skrekkfilm.

 • Episode 4 - Nakendating og fyrstekake
  Underholdning, S1:E4

  Carl og Eli er ikke alene om å få sjokk når de ramler innom nakendating-programmet Naked Attraction, og Bernt har tatt med favoritten fyrstekake når han besøker kompisen Marius for en tradisjonsrik kveld med Norge Rundt.

 • Episode 5
  Underholdning, S1:E5

  Vendela røper til Petter at hun har fotfetisj og vil derfor se på et program om fotutfordringer, men hun angrer snart på valget. Den tidligere fotballspilleren Bernt har alltid hatt lyst til å delta på Mesternes Mester, men da han og bestevennen Marius ser på innspurten av årets sesong innser han...

 • Episode 6 - MGP-fest, Farmen-kjekkas og kjendisrot
  Underholdning, S1:E6

  Niklas blir sjalu når kjæresten Benjamin holder med muskuløse Lasse i finalen på Farmen Kjendis, og Petter gleder seg til å vise favorittprogrammet sitt Storage Wars til Vendela, men forloveden blir ikke helt overbevist.

 • Episode 7 - Ex'er på fjellet, gammal moro og fake orgasme
  Underholdning, S1:E7

  Martine gleder seg til å se en ny sesong av Ex on the Beach, men Bernt og Marius er usikre på om dette er noe for deres aldersgruppe. Annette og Ingeborg er lykkelig over at de gamle Fleksnes-episodene er kommet ut igjen, men hjemme hos Niklas sliter samboer Benjamin med å forstå humoren. Og Vend...

 • Episode 8 - Stafettkrøll, fugledans og brevbombe
  Underholdning, S1:E8

  Fra et naturprogram blir Benjamin inspirert av fuglenes paringsdans, men Niklas tror han hadde vært en høylytt nøtteskrike. Bernt har invitert venninnen Linnéa til VM-kos med napoleonskake, men blir sjokkert over hennes manglende kunnskap om langrennssport. Vendela ser på filmklassikeren The Body...

 • Episode 9 - Kompanistart, kroppsfiksing og strikkepinne i øret
  Underholdning, S1:E9

  Olaug er uenig med Jan Frode om lederstil og gir ektemannen en skikkelig lårhøne. Martine forteller at hun er blitt utsatt for nakenbildedeling, og sier hun hatet tiden på videregående.Carl doserer for Eli om hvordan man blir rik på aksjer.

 • Episode 10 - Erna, Huskestue og Mamma Mia
  Underholdning, S1:E10

  Jenny synes Statsminister Erna Solberg har fått for mye korona-kjeft, men datteren Tilje synes statsministeren må ta seg sammen. På Huskestue spørres det etter hovedstaden i Australia, men Aleksander er usikker på om Australia er et land. Ingeborg hater Mamma Mia, men lar seg lokke av venninnen A...

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer