DramaFantasi

Charmed

4.7IMDbUSASesong 1, Episode 4

Lør 23. okt 13:15 - 13:55 • repriseC More Series
Søstrene venter på at noen skal komme og hjelpe dem håndtere demon situasjonen. Men tiden går, og når Charity endelig dukker opp er Mel ikke så innstilt på å avlyde ordere lengre.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Pilot
  Drama, Fantasi, S1:E1

  Søstrene Mel og Maggie tar det svært tungt når moren deres mister livet i en tragisk ulykke. Mystiske evner dukker opp når nok en søster, Macy, inntar livet deres, og det viser seg snart at de er hekser.

 • Episode 2 - Let This Mother Out
  Drama, Fantasi, S1:E2

  Søstrene får et mystisk budskap om at Harry egentlig er ute etter å skade dem, så de legger en plan for å finne ut mer. Men meget snart viser det seg at søstrene er på veldig tynn is. Hvem kan redde dem nå?

 • Episode 3 - Sweet Tooth
  Drama, Fantasi, S1:E3

  Mel, Maggie og Macy får undervisning i magi hos Harry, slik at de skal lære å bruke de nye kreftene sine riktig. Men når Macy får høre om et mystisk dødsfall i laboratoriet, samler hun søstrene sine, og sammen går de til angrep på demonen.

 • Episode 4 - Exorcise Your Demons
  Drama, Fantasi, S1:E4

  Søstrene venter på at noen skal komme og hjelpe dem håndtere demon situasjonen. Men tiden går, og når Charity endelig dukker opp er Mel ikke så innstilt på å avlyde ordere lengre.

 • Episode 5 - Other Women
  Drama, Fantasi, S1:E5

  Mel er bekymret for Nikos sikkerhet. Sammen med Harry legger hun en plan for å beskytte henne, men hun trenger søstrenes hjelp. Samtidig trenger Maggies venninne hjelp, men Maggie er redd for at hun skal oppdage sannheten.

 • Episode 6 - Kappa Spirit
  Drama, Fantasi, S1:E6

  Macy aner at det er noe galt med Galvin, og inviterer seg selv på bursdagsfesten hans for å undersøke saken. Maggie prøver å ordne opp med Lucy, og Macy får et kryptisk budskap om fortiden sin.

 • Episode 7 - Out of Scythe
  Drama, Fantasi, S1:E7

  Harry forteller søstrene at Hilltowne er en portal til helvete. Macy får en spennende mulighet på jobben som kommer med noen uventede komplikasjoner. Maggie sliter med forholdet til Parker.

 • Episode 8 - Bug a Boo
  Drama, Fantasi, S1:E8

  I den intense jakten på Jada finner Mel Skyggenes bok. Kan boken gi dem ledetråder om hvordan de skal fange demonen? I tillegg oppdager de at nok en demon er på rømmen, og at en av søstrene er i stor fare.

 • Episode 9 - Jingle Hell
  Drama, Fantasi, S1:E9

  Julen står for døren, men freden har ennå ikke senket seg. Mel har oppdaget noe som får henne til å tvile på alt hun har lært om livet. Macy er fast bestemt på at ingenting skal stå i veien for forholdet hennes til Galvin.

 • Episode 10 - Keep Calm and Harry On
  Drama, Fantasi, S1:E10

  Søstrene ber de eldre om råd, men Mel er lei av reglene deres og ber Jada om hjelp, uten å fortelle det til søstrene. Like om hjørnet lurer en ny fare, og Maggie må våge å bruke de uutforskede krefter inni seg.

 • Episode 11 - Witch Perfect
  Drama, Fantasi, S1:E11

  Macy har funnet ut noe hun vil fortelle søstrene, men blir skuffet over reaksjonen deres. Maggie begynner å synge i kor, men det er noe som ikke stemmer.

 • Episode 12 - You're Dead to Me
  Drama, Fantasi, S1:E12

  Macy trosser Harrys råd, og kontakter en åndemaner, noe som putter hun selv og Maggie i livsfare. Samtidig prøver Mel å hjelpe Harry med sine gjenvunnede minner.

 • Episode 13 - Manic Pixie Nightmare
  Drama, Fantasi, S1:E13

  Hverdagen begynner som smått å vende tilbake for de tre heksene. Men da Parker forteller Maggie om et mystisk dødsfall på skoleområdet, bestemmer de seg for å finne ut hvem som står bak.

 • Episode 14 - Touched by a Demon
  Drama, Fantasi, S1:E14

  Macy prøver å håndtere demon-situasjonen ved å se på favorittseriene sine, men det gjør saken verre. Mel og Jada søker Mikos hjelp i håp om å finne ut hvem det er som er ute etter Jada. Mels krefter blir stadig sterkere.

 • Episode 15 - Switches & Stones
  Drama, Fantasi, S1:E15

  Et mystisk rom på herregården Vera Manor viser seg å være livsfarlig for søstrene. Macy ber de eldre om hjelp med sin indre demon, noe som blir en vekker for henne og Maggie får vite Mels hemmelighet.

 • Episode 16 - Memento Mori
  Drama, Fantasi, S1:E16

  På grunn av hull i hukommelsen stoler ikke Macy på seg selv, så hun ber Harry og Charity om hjelp, og snart er hun sterkere enn hun trodde var mulig. Mel og Maggie er bekymret for søsteren, og får støtte fra uventet hold.

 • Episode 17 - Surrender
  Drama, Fantasi, S1:E17

  Niko ber Mel om hjelp, men kommer i skade for å slippe løs en demon. Maggie prøver å infiltrere en sekt for å tilintetgjøre demonen, men når hun forsvinner må Macy og Mel finne henne før det er for sent.

 • Episode 18 - The Replacement
  Drama, Fantasi, S1:E18

  Harry forsvinner på mystisk vis og erstattes av en vikar. Macy vet at hun må fortelle Galvin om beslutningen hun har tatt om sin indre demon, spørsmålet er bare hvordan. Maggie lurer på hvordan hun skal få råd til college.

 • Episode 19 - Source Material
  Drama, Fantasi, S1:E19

  Harry er fortsatt forsvunnet, og søstrene legger en plan for å finne ut hvor han er, men de trenger Tessas hjelp. Parker er i ferd med å beseire sin indre demon. Dessverre går det ikke etter planen, og han trenger Maggies hjelp.

 • Episode 20 - Ambush
  Drama, Fantasi, S1:E20

  The Elders tror at de fortsatt er i livsfare. Derfor prøver søstrene og Harry å stoppe ondskapen som kommer stadig nærmere. Maggie og Mel blir bekymret når Macys demoniske side begynner å ta over.

 • Episode 21 - Red Rain
  Drama, Fantasi, S1:E21

  Galvin oppdager at det skjer noe rart med pasientene som kommer til sykehuset. Maggie får en ledetråd om hvordan de skal stoppe kilden, mens Macy og Galvin gjør noe uventet.

 • Episode 22 - The Source Awakens
  Drama, Fantasi, S1:E22

  Maggie, Mel og Harry bekymrer seg over Macys nyoppdagede og ukjente krefter. Samtidig prøver Macy å skape og omskape ulike virkeligheter, men blir ikke fornøyd. Mel og Maggie lurer på hvordan livet vil bli.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer