Reality

Camp kulinaris

NorgeSesong 4, Episode 19

Tir 26. okt 16:30 - 17:30TV3
Det er serveringsdag på Camp kulinaris, og restaurantsjef Fetisha har store bekymringer rundt om de vil lykkes i dag. Som meddommer på serveringen har Kjartan med seg landbruks- og matminister Olaug Bollestad.

Sesonger og episoder

Sesong 4
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 3
 • Sesong 4
Sesong 4
 • Episode 1 - Camp kulinaris S04E01
  Reality, S4:E1

  Ti nye kjendiser flytter inn på Camp Kulinaris. Her skal de leve og bo sammen mens de drifter sin helt egne restaurant i regi av mesterkokk Kjartan Skjelde. Deltakerne får seg en real overraskelse med en gang de ankommer Portør.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 2 - Camp kulinaris S04E02
  Reality, S4:E2

  Kjartan kommer på årets første menysmaking og flere kjenner på nervene, Terje føler han har ekstra mye å bevise etter gårsdagen totalslakt og Tom ønsker fortsatt å lede gruppa.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 3 - Camp kulinaris S04E03
  Reality, S4:E3

  Det er serveringsdag på Camp Kulinaris og restauranten fylles for første gang opp med sultne gjester. Deltakerne skal servere en 6 retters satt meny med sjømat. Timing er stikkordet, noe som ikke viser seg helt ukomplisert.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 4 - Camp kulinaris S04E04
  Reality, S4:E4

  Det er konkurransedag på Camp kulinaris, og første deltaker må reise hjem. Mia står overfor et vanskelig valg når hun skal velge førstelærling. Alle deltakerne må kjempe om plassen sin i en lærlingkamp.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 5 - Camp kulinaris S04E05
  Reality, S4:E5

  Det er en ny uke på Camp kulinaris, noe som betyr ny meny og ny restaurantsjef. Gruppa blir sjokkert da de finner ut hvem som skal lede dem denne uken. Personen velger sin helt særegne lederstil til blandet mottakelse fra resten av gjengen.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 6 - Camp kulinaris S04E06
  Reality, S4:E6

  Restaurantsjef Lothe fortsetter sin tilbakelente lederstil og negative holdning til ukas meny. Fetisha må lede gruppa i Lothes fravær og mister fokus på sin egen rett. Det får konsekvenser når Kjartan kommer på ukas menysmaking.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 7 - Camp kulinaris S04E07
  Reality, S4:E7

  I dag er det servering på Camp kulinaris. Lothe har tatt det rolig hele uka, men bestemmer seg nå for å ta tak. Amalie utpekes som Lothes høyrehånd, men Tom vil også bestemme.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 8 - Camp kulinaris S04E08
  Reality, S4:E8

  Det er tid for valg og konkurranse på Camp kulinaris. Lothe skal velge førstelærling og det står mellom tre stykker. Han synes ikke det er et vanskelig valg. I dagens lærlingkamp blir deltakerens smaksløker satt på prøve.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 9 - Camp kulinaris S04E09
  Reality, S4:E9

  Det er ny uke og ny meny på Camp kulinaris. Det er knyttet stor spenning til hvem som skal lede gruppa. Uka blir annerledes når Kjartan har med en overraskelse. Det blir ikke bare enkelt og det oppstår fort konflikt når deltagerne skal sette i gang.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 10 - Camp kulinaris S04E10
  Reality, S4:E10

  Denne uka er deltakerne delt opp i to lag. Konfliktene fortsetter på det blå laget til restaurantsjef Fetishas store frustrasjon, og det røde laget, ledet av Amalie, støter på sine egne utfordringer.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 11 - Camp kulinaris S04E11
  Reality, S4:E11

  Det er serveringsdag på Camp kulinaris, og lagene serverer mat fra hver sin foodtruck i Portør. Maria og Richard har slitt med kommunikasjonen hele uka, denne dagen blir ikke noe unntak.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 12 - Camp kulinaris S04E12
  Reality, S4:E12

  Det er konkurransedag på Camp kulinaris og det tapende laget fra dagen før møtes til kamp. Små marginer blir til slutt avgjørende for hvem som må forlate Portør.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 13 - Camp kulinaris S04E13
  Reality, S4:E13

  Det er ny uke på Camp kulinaris. Denne uka har Kjartan med en ekstra krevende meny og en stor overraskelse på lur til gruppa.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 14 - Camp kulinaris S04E14
  Reality, S4:E14

  Det er menysmaking på Camp kulinaris. Lothe og Fetisha har passet et kjøttstykke på grillen hele natta. Ikke alle retter er like vellykkede og nykommerne får sitt første møte med Kjartans strenge standard.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 15 - Camp kulinaris S04E15
  Reality, S4:E15

  Det er serveringsdag på Camp kulinaris. I dag står det Amerikansk BBQ på menyen. Det blir en hektisk servering der ikke alt går helt etter planen for restaurantsjef Terje.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 16 - Camp kulinaris S04E16
  Reality, S4:E16

  Etter årets første underkjente servering i går, står det konkurranse på programmet i dag. I lærlingkampen står det en Camp kulinaris-klassiker på menyen.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 17 - Camp kulinaris S04E17
  Reality, S4:E17

  Ny uke og ny meny venter på gjengen, og nå skal det jobbes med mange nye og ukjente råvarer. Et nytt type protein vekker sterke følelser hos deltakerne.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 18 - Camp kulinaris S04E18
  Reality, S4:E18

  Det er menysmakingstid på Camp kulinaris. Fetisha har gitt Ole ansvaret for en hel rett alene og er usikker på det valget. En av rettene blir kritisert av Kjartan og en konflikt oppstår i kjølvannet.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 19 - Camp kulinaris S04E19
  Reality, S4:E19

  Det er serveringsdag på Camp kulinaris, og restaurantsjef Fetisha har store bekymringer rundt om de vil lykkes i dag. Som meddommer på serveringen har Kjartan med seg landbruks- og matminister Olaug Bollestad.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 20 - Camp kulinaris S04E20
  Reality, S4:E20

  Etter den vellykkede serveringen i går er det tid for valg og konkurranse. Fetisha vurderer tre kandidater som førstelærling. Spesielt Maria og Richard føler seg utsatt og er usikre før valget.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 21 - Camp kulinaris S04E21
  Reality, S4:E21

  Denne uka blir helt annerledes enn hva som tidligere er blitt gjort på Camp kulinaris. Kjartan kommer med flere store overraskelser som vekker delte følelser i gruppa.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 22 - Camp kulinaris S04E22
  Reality, S4:E22

  Deltakerne jobber to og to sammen på lag. På menysmakingen leverer flere langt under forventet, og dagen ender med stor dramatikk på kjøkkenet som får store konsekvenser for et av lagene.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 23 - Camp kulinaris S04E23
  Reality, S4:E23

  Det er serveringsdag på Camp Kulinaris. Benedicte er overlatt til seg selv, Fetisha er fortsatt bekymret for Hasse manglende fokus, Mia er sliten og Terje får merke hennes synkende humør.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 24 - Camp kulinaris S04E24
  Reality, S4:E24

  Det er konkurransedag på Camp Kulinaris. Etter gårsdagens seier er Fetisha og Hasse fredet mens resten må ut i lærlingkamp. I dag blir tempo og presisjon satt på prøve i dagens første konkurranse.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 25 - Camp kulinaris S04E25
  Reality, S4:E25

  Det er siste ordinære uke før finaleuke på Camp Kulinaris. Det gjør at flere frykter å måtte lede gruppa denne uka. Deltakerne får seg en rekke overraskelser i ukas Masterclass når Kjartan presenterer menyen.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 26 - Camp kulinaris S04E26
  Reality, S4:E26

  Det er tid for Menysmaking. Restaurantsjef Benedicte sin lederstil vekker stor irritasjon blant de andre deltakerne. Flere hendelser på slutten av dagen gjør at hele morgendagens servering står i fare.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 27 - Camp kulinaris S04E27
  Reality, S4:E27

  Det er serveringsdag på Camp Kulinaris. Ukas tema er helt vilt, en krevende meny med mye finesse og avanserte teknikker. Terje er fortsatt på sykehuset så restaurantsjef Benedicte er nervøs før kvelden.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 28 - Camp kulinaris S04E28
  Reality, S4:E28

  Siste dag før finaleuka setter i gang på Camp Kulinaris og i dag må en reise hjem. Etter gårsdagens mislykkede servering er restaurantsjef Benedicte automatisk førstelærling.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 29 - Camp kulinaris S04E29
  Reality, S4:E29

  Det er første dag i finaleuka på Camp Kulinaris. Mia, Terje, Fetisha Ole og Hasse skal I dag gjennom to konkurranser. Hvor allerede den første konkurransen blir viktig inn mot morgendagen.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 30 - Camp kulinaris S04E30
  Reality, S4:E30

  Det er dag to i finaleuka på Camp Kulinaris. Etter gårsdagens to konkurranser har deltakerne blitt rangert fra en til fem. Denne rangering blir viktig før dagens test, der taperen må reise hjem.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 31 - Camp kulinaris S04E31
  Reality, S4:E31

  Det er dag tre av finaleuka og fire deltakere gjenstår. To nye konkurranser venter, stikkord er kommunikasjon og smaksløker. Igjen ender dagen med at en deltaker til må reise hjem.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 32 - Camp kulinaris S04E32
  Reality, S4:E32

  Det er nest siste dag av årets Camp Kulinaris. Tre deltakere og to finalebilletter ligger i potten. I dagens første konkurranse skal nok en gang smaksløkene settes på prøve. Før det blir gjensyn med Kjartans favorittkonkurranse i dagens andre test.

  Viaplay
  Viafree
 • Episode 33 - Camp kulinaris S04E33
  Reality, S4:E33

  Det er finale på Camp Kulinaris. To deltakere kjemper mot hverandre om seieren i årets sesong. På kjøkken venter deres hittil største utfordring.

  Viaplay
  Viafree
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer