Se trailer

ActionKrimdrama

The Enemy Within

7.1IMDbUSASesong 1, Episode 1

Tir 26. okt 05:00 - 06:00 • repriseTV3
Den före detta CIA-agenten Erica Shepard blir utsläppt från ett federalt fängelse för att hjälpa till att stoppa några av USA:s farligaste spioner.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Se trailer
  Episode 1 - Pilot
  Action, Krimdrama, S1:E1

  Den tidligere CIA-agenten, Erica Shepherd, er den mest beryktede forræderen i moderne historie. Hun hentes ut av føderalt fengsel for å stoppe en av de farligste spionene som truer USA i dag.

 • Se trailer
  Episode 2 - Black Bear
  Action, Krimdrama, S1:E2

  Da en tidligere CIA-agent blir myrdet, ber Keaton Shepherd om hjelp til å gjenopprette verdifull informasjon som kan felle Tal en gang for alle. Men er Shepherd til å stole på?

 • Se trailer
  Episode 3 - The Ambassador's Wife
  Action, Krimdrama, S1:E3

  De oppdager at en amerikansk ambassadør selger klassifisert informasjon til et colombiansk kartell, så Shepherd legger en plan for å fange han. Men planen hennes tvinger Keaton til å tøye sine moralske grenser.

 • Se trailer
  Episode 4 - Confessions
  Action, Krimdrama, S1:E4

  Når informasjonen Sheperd skaffet i ADMAX fengslet blir koblet til et nært forestående angrep på amerikansk jord, begir Keaton og teamet seg ut på en menneskejakt for å stoppe den dødelige agenten.

 • Se trailer
  Episode 5 - Havana
  Action, Krimdrama, S1:E5

  Shepherd klarer å overbevise Keaton om at Anna Cruz er en muldvarp som faktisk jobber for Tal, så Keaton og teamet begynner å spionere på Anna i håp om at hun vil lede dem til Tal.

 • Se trailer
  Episode 6 - Eye of Horus
  Action, Krimdrama, S1:E6

  En bombe eksploderer i Jersey City, og teamet anholder nøkkelpersonen Sam Fathi. Men de klarer ikke å få noen informasjon, og det haster å få stoppet en ny bombe fra å gå av.

 • Se trailer
  Episode 7 - Decoded
  Action, Krimdrama, S1:E7

  FBI får tak i stjålet NSA-programvare som er beregnet for Tal, så Keaton øyner en mulighet til å gå på offensiven, og sender Shepherd for å overlevere teknologien til den tiltenkte mottakeren.

 • Se trailer
  Episode 8 - An Offer
  Action, Krimdrama, S1:E8

  I tilbakeblikk avsløres de skjebnesvangre hendelsene som førte til at Erica Shepherd forrådte sitt land, og den påfølgende etterforskningen som gjorde at hun røk uklar med med Will Keaton.

 • Se trailer
  Episode 9 - Homecoming
  Action, Krimdrama, S1:E9

  Etter at en viktig Tal-agent unnslipper CIAs varetekt, returnerer Shepherd til Langley for å spore opp rømlingen. Shepherd og Keaton oppdager at CIA tilbakeholder viktig informasjon om Tal.

 • Se trailer
  Episode 10 - Chigorin
  Action, Krimdrama, S1:E10

  Da en gruppe entreprenører som jobber for CIA blir drept ombord i flyet sitt, oppdager Keaton og hans team at det finnes hemmeligheter som CIA holder skjult for FBI når det gjelder Tal.

 • Se trailer
  Episode 11 - The Embassy
  Action, Krimdrama, S1:E11

  Keaton og teamet må gå undercover når en svært sofistikert Tal-agent klarer å kommer seg unna FBI og flykter til den sveitsiske ambassaden. Det som startet som en smidig operasjon utvikler seg rakst til en intens gisselsituasjon.

 • Episode 12 - Sequestered
  Action, Krimdrama, S1:E12

  Keaton og teamet får avgjørende informasjon fra en Tal-kontakt i fangenskap. Denne informasjonen gir dem muligheten til å gripe inn og stoppe drapet på en høyprofilert kongresskvinne.

 • Se trailer
  Episode 13 - Sierra Maestra
  Action, Krimdrama, S1:E13

  Erica Shepherd overbeviser Will Keaton om å la henne reise til Cuba for å forhindre Tal's angrep på Sierra Maestra, CIAs hemmelige fengsel.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer