OppussingUnderholdning

Folle og Almaas bygger hus

NorgeSesong 1, Episode 12

Søn 05. des 14:55 - 15:55 • repriseTVNorge
Synes du det har vært litt lite fokus på selve byggingen? Denne episoden tar for seg byggeprosessene uke for uke frem til overlevering av småbruket.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Oppussing, Underholdning, S1:E1

  Jon Almaas og Erik Follestad ble gode venner under 71° nord - Norges tøffeste kjendis i 2020. Nå trer de inn i rollen som byggeledere og skal restaurere et falleferdig småbruk på Elverum.

  Discovery+
 • Episode 2 - Episode 2
  Oppussing, Underholdning, S1:E2

  Jon og Erik er inne i sin andre uke på byggeplassen. De mangler fremdeles en god plan på renoveringen av småbruket, og Erik har gått til anskaffelse av en profesjonell arkitekt som ikke kommer til å bry seg om hva Jon mener.

  Discovery+
 • Episode 3 - Episode 3
  Oppussing, Underholdning, S1:E3

  Byggelederne Follestad og Almaas har gått til anskaffelse av noen høner til småbruket, men før de ankommer må de få bygget et skikkelig hønsehus. Det blir fort uenigheter om fremgangsmåte, og ting tar tid.

  Discovery+
 • Episode 4 - Episode 4
  Oppussing, Underholdning, S1:E4

  Det ble ampert forrige uke, så Jon og Erik må finne ut av hvordan de bedre skal jobbe sammen. Det er seks uker igjen til småbruket skal stå ferdig, og det er fremdeles mye som gjenstår. Da blir det viktig at samarbeidet mellom byggelederne fungerer.

  Discovery+
 • Episode 5 - Episode 5
  Oppussing, Underholdning, S1:E5

  Erik tar på seg ansvaret for å fikse uteområdet på småbruket. Han har store visjoner som krever tungt maskineri, så han har ringt etter hjelp. Jon er bekymret for at det blir mye leking med gravemaskin og traktor, og lite fremdrift.

  Discovery+
 • Episode 6 - Episode 6
  Oppussing, Underholdning, S1:E6

  Uteområdet må ferdigstilles denne uken, det har Jon sørget for ved å invitere alle snekkerne til grillfest. Erik må finne en ny løsning på nettopp grillen, siden Pernille og Ivar aldri har brukt gassgrill før.

  Discovery+
 • Episode 7 - Episode 7
  Oppussing, Underholdning, S1:E7

  Sommeren er kommet til småbruket, så Jon sørger for at Erik får seg et luftig og fint antrekk. Den mannevonde hanen får én siste sjanse til å bevise seg verdig sin plass på småbruket.

  Discovery+
 • Episode 8 - Episode 8
  Oppussing, Underholdning, S1:E8

  Bare tre små uker gjenstår før Pernille og Ivar skal flytte inn på småbruket. Nå må de store tingene på plass, kjøkken må monteres og badene må fikses. Erik får noen dager på småbruket uten Jon, som gir ham muligheten til et hemmelig prosjekt.

  Discovery+
 • Episode 9 - Episode 9
  Oppussing, Underholdning, S1:E9

  Utvendig er småbruket så og si ferdig men innvendig er det en helt annen historie. Jon må få ferdig et av Pernille og Ivar sine store ønsker og Erik må ordne senger til tre barn. Blir de ferdig?

  Discovery+
 • Episode 10 - Episode 10
  Oppussing, Underholdning, S1:E10

  Jon og Erik kaster inn møbler og innredning i siste liten og håper det vil falle i smak. Ti uker har gått siden Pernille og Ivar overlot ansvaret til Erik og Jon. Nå er alvorets time kommet. Tiden er ute!

  Discovery+
 • Episode 11 - Episode 11
  Oppussing, Underholdning, S1:E11

  Det blir en oppsummering av hvordan Jon og Erik klarte å forvandle det falleferdige småbruket på ti små uker. Vi får også høre hvordan Pernille og Ivar liker seg på småbruket et halvt år senere. Har de endret på noe?

  Discovery+
 • Episode 12 - Episode 12
  Oppussing, Underholdning, S1:E12

  Synes du det har vært litt lite fokus på selve byggingen? Denne episoden tar for seg byggeprosessene uke for uke frem til overlevering av småbruket.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer