Matlaging

Asia Unplated with Diana Chan

AustraliaSesong 1, Episode 3

Tir 07. des 23:45 - 00:20Matkanalen
Diana deler sin oppskrift på Okonomiyaki, en rett som kan lages av ingredienser du finner i kjøkken- og kjøleskap. Hun besøker også kokken og eieren av en restaurant i Melbourne hvor de har gjort en ny vri på tradisjonell japansk mat.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 1
 • Episode 1 - Vietnam
  Matlaging, S1:E1

  Diana Chang dykker hun inn i det sunne og smaksrike vietnamesiske kjøkkenet. Med hjelp av en god venn lager de både smaksfulle kjøttretter, pannekaker og desserter.

 • Episode 2 - Thailand
  Matlaging, S1:E2

  Vi blir med når Diana besøker sin mentor innen thailandsk mat, Gary Mehigan, som demonstrerer balansen mellom salt, søtt og surt. Diana prøver å gjenskape en rett hun smakte på reise - gul karri med krabbe og nudler.

 • Episode 3 - Japan
  Matlaging, S1:E3

  Diana deler sin oppskrift på Okonomiyaki, en rett som kan lages av ingredienser du finner i kjøkken- og kjøleskap. Hun besøker også kokken og eieren av en restaurant i Melbourne hvor de har gjort en ny vri på tradisjonell japansk mat.

 • Episode 4 - Nord-India
  Matlaging, S1:E4

  I India varierer matrettene i de ulike regionene, så Diana forkuserer på mat fra nord i India, og starter med å lage lam korma. Tonka og Coda lærer Diana å lage en bengalsk fiskecurry, før hun serverer søt rispudding kalt Kheer.

 • Episode 5 - Kina
  Matlaging, S1:E5

  Denne episoden starter på Flower Drum, en kanotonesisk restaurant i hjertet av Chinatown, Melbourne. Med hjelp av tidligere MasterChef deltager, Karli Verkerk, lager de Mango pudding og Pak Cham Kai som er en kyllinggryte med alle de gode smakene fra det kinesiske kjøkken.

 • Episode 6 - Singapore
  Matlaging, S1:E6

  Singapore er tydelig påvirket av de ulike etnisitetene som landet består av, og det samme gjelder maten. MasterChef vinner Sashi Cheliah deler sin indisk-inspirerte, enkle Briyani oppskrift og Fish head curry som er inspirert av både indisk og kinesisk kjøkken. Tilbake på sitt kjøkken lager Diana...

 • Episode 7 - Korea
  Matlaging, S1:E7

  Koreansk mat har etablert seg i det australske kjøkken, spesielt frityrstekt kylling og koreansk grill. Her får Diana en innføring i fermentering av kimchi før hun lager en smaksrik og sunn koreansk rett, vegetarisk Bibimbap.

 • Episode 8 - Indonesia
  Matlaging, S1:E8

  Indonesiske retter er utbredt i hele Asia, alt fra satay til rendang og nasi goreng. Diana viser oss sin favorittrett som er en sterk indonesisk Sambal Matah som serveres i bananblader sammen med helgrillet snapper.

 • Episode 9 - Sør-India
  Matlaging, S1:E9

  Sør-indisk mat er kjent for å bruke frukt og grønnsaker fra regionen. Sarah Todd kommer for å lage Vindaloo Pork Ribs for oss samt en vegetarisk rett med bakt blomkål. Diana står for desserten, som er fylt karamellisert banan kalt Sweet Appam.

 • Episode 10 - Malaysia
  Matlaging, S1:E10

  Diana søker inspirasjon fra sine malaysiske røtter, og inviterer to gjester til kjøkkenet sitt. Sammen lager de 3 ulike retter, blant annet fiskekaker, Laksa Jahor, og søtpotet churros.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer