Reality, Underholdning

Danskebåten

2018 • Norge • Sesong 2, Episode 48

Ons 08. sep 06:00 - 06:30 • repriseTVNorge
I sesongavslutningen når talentkonkurransen sitt høydepunkt. Det blir opptreden fra spillverten Olle som sjonglerer, gutta fra sjømannskoret synger, GT-Sara synger og spiller og Dj Donald forteller vitser.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Episode 1
  Reality, Underholdning, S2:E1

  Vi får være med på blinddate, når Øyvind og Line møtes for første gang utenfor terminalen. Gjesteverten Linda underholder. Kaptein Peter styrer skuta, og stamgjesten Britt gir oss en omvisning. Vi treffer også Line Viktoria, en dame med sterke meninger.

  Discovery+
 • Episode 2 - Episode 2
  Reality, Underholdning, S2:E2

  Blinddaten til Øyvind og Line fortsetter. Line Viktoria kommenterer dagens samfunn, mens stamgjesten DJ Donald synger karaoke på Riva bar. Oppe på brua sitter studenten Martin i kapteinstolen.

  Discovery+
 • Episode 3 - Episode 3
  Reality, Underholdning, S2:E3

  Det er dag to for blinddate-paret Øyvind og Line, og de er i godt humør. Båten forlater Frederikshavn, og kaptein Peter gjør en gjesteopptreden som grillkokk på soldekk. Stamgjesten Britt får det travelt med å nå lykkehjulet inne på C-view.

  Discovery+
 • Episode 4 - Episode 4
  Reality, Underholdning, S2:E4

  Vi blir kjent med Dag som manøvrerer en permobil gjennom båtens lugarganger. Stamgjesten Knut skal på tur, og vi får være med ham helt fra hjembyen Kongsvinger. Resepsjonisten Mia hjelper en uheldig mann med å lete etter vesken sin.

  Discovery+
 • Episode 5 - Episode 5
  Reality, Underholdning, S2:E5

  I denne episoden er gutta fra sjømannskoret tilbake, og vi er med dem hele veien hjemmefra til båten, hvor matrosen Roberto setter dem i arbeid. Vi blir kjent med stamgjesten Roger som liker å reise på dobbeltur i helgene.

  Discovery+
 • Episode 6 - Episode 6
  Reality, Underholdning, S2:E6

  Danskebåten ankommer Frederikshavn og gutta fra Sjømannskoret synger seg gjennom byens gater. Ekteparet Tom og Tordis går på gamle stier, mens stamgjesten Roger benytter tiden til å sosialisere og røyke pipe på båtens røykehjørne.

  Discovery+
 • Episode 7 - Episode 7
  Reality, Underholdning, S2:E7

  Det er pride-cruise på Danskebåten, som fylles opp av feststemte gjester. Vi blir kjent med Marius og Daniel, Bertina og Debrah, og Jonas og Sunday som alle er her for å feste i båtens regnbuefarger.

  Discovery+
 • Episode 8 - Episode 8
  Reality, Underholdning, S2:E8

  På Danskebåten fortsetter pride-cruiset. Bertina og Debrah og Jonas og Sunday er i strålende humør og i tillegg til festen er det klesskift som står i fokus. Kveldens store høydepunkt er drag-showet på C-view og gjestene gleder seg stort.

  Discovery+
 • Episode 9 - Episode 9
  Reality, Underholdning, S2:E9

  Båten legges til kai i Frederikshavn, og stamgjesten Knut tar en liten runde i byen. Etter et par øl, går ferden videre til butikken der han jakter på en billig baconpostei. Kaptein Peter forteller om da overstyrmann Anders reddet livet til en mann.

  Discovery+
 • Episode 10 - Episode 10
  Reality, Underholdning, S2:E10

  Båten ligger fortsatt til kai i Frederikshavn og etter en vellykket baconposteijakt rusler stamgjesten Knut enda litt mer rundt i byen. Jørgen, som til vanlig jobber i taxfreebutikken, kjører truck på kaia under stort tidspress.

  Discovery+
 • Episode 11 - Episode 11
  Reality, Underholdning, S2:E11

  Tottis-bandet skal spille på danskebåten i kveld og vokalisten Trygve begynner med å låse seg ute av lugaren sin. Vi blir bedre kjent med ekspeditøren Lisa, og skipselektriker Per Anders reparerer en gammel el-motor.

  Discovery+
 • Episode 12 - Episode 12
  Reality, Underholdning, S2:E12

  Tottis-bandet spiller opp til fest på danskebåten og etter konserten går Trygve for å ta seg en røyk: keyboardist Frode blir med og gutta mimrer om gamledager. Vi får et unikt innblikk i de ansattes liv mens gjestene sover.

  Discovery+
 • Episode 13 - Episode 13
  Reality, Underholdning, S2:E13

  Lothepus er trekkplasteret på danskebåten i kveld og spente gjester gleder seg til å se ham opptre. En av hans største fans er Andreas, som for anledningen har på seg hatt og frakk og stylet bart. Vi får være med hjem til stamgjesten Britt, som også skal på tur. Fram mot konserten sørger gjesteve...

  Discovery+
 • Episode 14 - Episode 14
  Reality, Underholdning, S2:E14

  Lothepus har hatt konsert på danskebåten, og gjestene er i ekstase. En av hans største fans, Andreas, ønsker mer enn noe annet en selfie med sitt store idol. Neste dag koser Britt og Elsa seg på soldekk, hvor de får et hyggelig besøk av Lothepus. Matrosene Roberto og Jan Åke er som knoll og tott ...

  Discovery+
 • Episode 15 - Episode 15
  Reality, Underholdning, S2:E15

  Det skal være 80-tallscruise på danskebåten. Gjester og ansatte i høyvannsbukser, ballgensere og kreppet hår er i strålende humør. Dj Donald skal være med, men først får vi se hvordan han har det hjemme hos seg selv. Av andre gjester møter vi et utdrikningslag, det energiske ekteparet Fransisco o...

  Discovery+
 • Episode 16 - Episode 16
  Reality, Underholdning, S2:E16

  80-tallscruiset fortsetter på Danskebåten, og nå begynner festen og ta av. Dj Donald er ikke lenger den eneste i sterke farger, og i møtet med Andreas, som også har på seg en fargesprakende dress, oppstår det umiddelbar kjemi. Jørgen skal sette ut et nytt snuskjøleskap på båtens taxfree, og selv ...

  Discovery+
 • Episode 17 - Episode 17
  Reality, Underholdning, S2:E17

  Etter to ukers oppussing av båten i dokk, er det duket for et nytt Stena Sagas venner-cruise. Stamgjestene Knut og Håkon har danskebåtabstinenser og gjesteverten Mia sørger for at de blir godt mottatt. Maskinisten Johan viser hva som er nytt på båten, og ekteparet Pia og HC blir statister.

  Discovery+
 • Episode 18 - Episode 18
  Reality, Underholdning, S2:E18

  Det er dag to av Stena Sagas venner-cruise og mens mange sover, bruker stamgjestene Britt og Elsa alle triks i boka på quizen på Riva bar. Ekteparet Pia og HC bestemmer seg for å tulle med taxfree-ekspeditøren, mens Olle viser fram en utrolig bamse.

  Discovery+
 • Episode 19 - Episode 19
  Reality, Underholdning, S2:E19

  I denne episoden av Danskebåten skal stamgjesten Britt på tur, men før avreise har hun et hyggelig kaffeslabberas med naboen sin. En annen stamgjest, Roger, skal på dobbelttur, og vi blir kjent med fire gode venner som er på båten for å kose seg.

  Discovery+
 • Episode 20 - Episode 20
  Reality, Underholdning, S2:E20

  I denne episoden går stamgjesten Roger gjennom sine vante rutiner med piperøyking og en øl på vei hjem fra Frederikshavn. Cruise Manager Linnea skal lage en infofilm, og har fått med seg spillverten Olle som filmstjerne.

  Discovery+
 • Episode 21 - Episode 21
  Reality, Underholdning, S2:E21

  Danskebåten er på vei mot Oslo og oppe på brua er det god stemning når en hjemmelaget limonade får hårene på de ansatte til å reise seg. Vi blir kjent med kjæresteparet Marthe og Anita som snart skal gifte seg.

  Discovery+
 • Episode 22 - Episode 22
  Reality, Underholdning, S2:E22

  Det er tidlig morgen når Danskebåten ankommer Frederikshavn hvor den skal ligge hele dagen. Stamgjesten Knut skal til puben Tordenskiold med blåbærlikør som styrkedrikk. Thomas kaster seg på el-sykkelen og reiser inn i landet. Marthe og Anita er på jakt etter smør. Og vi blir kjent med matrosen N...

  Discovery+
 • Episode 23 - Episode 23
  Reality, Underholdning, S2:E23

  Danskebåten er fortsatt i Frederikshavn, og litt inn i landet har Thomas funnet seg en idyllisk bålplass hvor han bruker dagen. Kjæresteparet Marthe og Anita spiller et smakespill på båten.

  Discovery+
 • Episode 24 - Episode 24
  Reality, Underholdning, S2:E24

  Danskebåten er på vei mot Oslo i litt rufsete vær. Dette åpner for at stamgjestene Knut og Morten bruker dagen på båtens spaavdelig hvor muligheten er uante. Roberto må trosse været for å male, noe som gir ham tid til mange refleksjoner.

  Discovery+
 • Episode 25 - Episode 25
  Reality, Underholdning, S2:E25

  Den folkekjære rockepianisten Stephen Ackles er trekkplaster på kveldens cruise og gjester strømmer til båten. Blant dem finner vi Arne og Eva: et countryelskende par fra Trøndelag som håper på et treff med idolet sitt.

  Discovery+
 • Episode 26 - Episode 26
  Reality, Underholdning, S2:E26

  Det er dag to med Stephen Ackles på båten som er på vei hjem fra Frederikshavn. Oppe på soldekk viser countryentusiast Arne sine helbredende evner på stamgjesten Britt. Stephen Ackles skaper oppstyr på taxfreen, før han går på scenen igjen. Matrosen Roberto skraper maling og funderer over livet. ...

  Discovery+
 • Episode 27 - Episode 27
  Reality, Underholdning, S2:E27

  Håkon fra Stena Sagas venner har fått med seg en del venner og er klar for ny tur. Dj Donald er også på båten og gjør nye bekjentskaper fra første stund. Det er skoleferie og mange småbarnsfamilier på båten, og vi blir kjent med Hanne som er kalt inn som ekstrapirat for turen. Matrosen Jan-Åke sj...

  Discovery+
 • Episode 28 - Episode 28
  Reality, Underholdning, S2:E28

  Danskebåten er framme i Frederikshavn og gjesteverten Linda tar seg en joggetur i palmesusen. Ekstrapiraten Hanne sørger for underholdning for de minste på båten, og etter hvert som båten kjører nordover igjen våkner andre gjester til liv. Det er dagen derpå for Dj Donald som i hvert fall kommer ...

  Discovery+
 • Episode 29 - Episode 29
  Reality, Underholdning, S2:E29

  Brannalarmen går på danskebåten mens den ligger til kai på Vippetangen. Det er ingen passasjerer om bord og mannskapet håndterer situasjonen raskt. Senere på dagen er det avreise og gutta fra Sjømannskoret går fra happy hour til lugarfest. Båtens tryllekunstner går rundt og tryller for gjestene, ...

  Discovery+
 • Episode 30 - Episode 30
  Reality, Underholdning, S2:E30

  Danskebåten ankommer Frederikshavn forsinket, og mannskapet må stå på for å hente inn tapt tid. Jørgen kjører truck og lesser forsyninger om bord i full fart. For at ikke forsinkelsen skal skape dårlig stemning blant gjestene er båtens tryllekunstner nok en gang på farten. Stamgjestene Håkon og M...

  Discovery+
 • Episode 31 - Episode 31
  Reality, Underholdning, S2:E31

  Det blir en begivenhetsrik tur på danskebåten i dag. Poeten Jan er tilbake og han er inspirert. En annen stamgjest, Alf Rino, er på båten sammen med en vennegjeng som kaller seg Maritas morrolive: De prøver å sette rekord med flest mennesker på én lugar. Dj Donald gjør en gjesteopptreden med live...

  Discovery+
 • Episode 32 - Episode 32
  Reality, Underholdning, S2:E32

  Danskebåten ankommer Frederikshavn og det er dagen derpå for mange av gjestene. DJ Donald kommer seg etter hvert opp og ut. Poeten Jan leser dikt for det nyforlovede paret Marino og Eva. Stamgjesten Alf Rino får oppfylt en drøm han har hatt lenge.

  Discovery+
 • Episode 33 - Episode 33
  Reality, Underholdning, S2:E33

  Danskebåtens mest populære band skal spille, og vi får være med bandmedlemmene i Plumbo fra de går på båten, til konserten sparkes i gang. En annen som er med på tur, men ikke for å høre på Plumbo, er båtens lyriker Jan, som reiser sammen med Marius. I båtens taxfreebutikk jobber Jørgen, som i de...

  Discovery+
 • Episode 34 - Episode 34
  Reality, Underholdning, S2:E34

  I dagens episode plukker vi opp handlingen i det Plumbokonserten avsluttes. Vokalisten beveger seg ut blant båtens gjester og gjør stor suksess med karaoken på Riva bar. Neste dag får vi være med på en fødsel, av et nytt dikt fra poeten Jan.

  Discovery+
 • Episode 35 - Episode 35
  Reality, Underholdning, S2:E35

  Danskebåten skal markere at det er Halloween, og de ansatte, inkludert båtens kaptein, kler seg ut og sminker seg. Ingen gleder seg mer enn spillverten Olle, som nesten går amok med kostymet sitt.

  Discovery+
 • Episode 36 - Episode 36
  Reality, Underholdning, S2:E36

  Halloween-cruiset er i gang og på Oslofjordens svar på den flyvende hollender beveger de ansatte seg rundt om som spøkelser, gjenferd og det som verre er. Spillverten Olle avduker sitt kostyme til skrekk og gru for de som treffer på ham.

  Discovery+
 • Episode 37 - Episode 37
  Reality, Underholdning, S2:E37

  Tottis-bandet skal spille på danskebåten, og i Ål i Hallingdal gjør Frode seg klar. Vi får se hvordan han bor og han viser stolt fram orgelsamlingen sin. Det danseglade paret Arne og Eva ankommer båten med stil.

  Discovery+
 • Episode 38 - Episode 38
  Reality, Underholdning, S2:E38

  Det er en stor dag for en av Stena Sagas praktikanter når kaptein Peter gir ansvaret for avgangen til kadetten Martin. Tottis-bandet spiller opp til dans, og vi blir bedre kjent med country-paret Arne og Eva fra Trøndelag.

  Discovery+
 • Episode 39 - Episode 39
  Reality, Underholdning, S2:E39

  En drøm går i oppfyllelse for gjesteverten Linda når hun står på scenen som hovedartist i kveld. En brud drikkes ut på båten, og etter drikkeleker på soldekk toppes kvelden med en stripper på lugaren. Vi får også gjensyn med gutta fra Sjømannskoret.

  Discovery+
 • Episode 40 - Episode 40
  Reality, Underholdning, S2:E40

  Danskebåten ankommer Frederikshavn, og stamgjesten Dj Donald våkner til liv. Han møtte en dame kvelden før, som han bruker resten av dagen på å finne igjen. Gutta fra Sjømannskoret koser seg med godt drikke på hjemturen.

  Discovery+
 • Episode 41 - Episode 41
  Reality, Underholdning, S2:E41

  Vi skal bli kjent med Agno, som har blitt veldig glad i danskebåten i det siste. Hun har reist mye, og elsker særlig karaoken på Riva bar. Vi skal også bli med pensjonisten Kristian på en utfordrende handletur på båtens taxfreebutikk.

  Discovery+
 • Episode 42 - Episode 42
  Reality, Underholdning, S2:E42

  Stena Saga ankommer Frederikshavn, og stamgjestene Knut og Morten rekker en forfriskende halvliter på Tordenskjold før hjemturen. Vi blir bedre kjent med maskinisten Joel som er glad i fisk, og matrosen Roberto forteller røverhistorier.

  Discovery+
 • Episode 43 - Episode 43
  Reality, Underholdning, S2:E43

  Røvballebandet skal opptre på båten. Vi er med på forberedelser og konsert, og publikum og band koser seg om kapp. Blant publikumet finner vi en gjeng som kaller seg Vestgarden gentlemanforening, med Sondre i spissen, og de har pynta seg.

  Discovery+
 • Episode 44 - Episode 44
  Reality, Underholdning, S2:E44

  Danskebåten er på vei hjem fra Frederikshavn og det er dagen derpå for gjengen i Vestgarden gentlemanforening. Et av medlemmene har mistet både pelskåpe og sko, så gutta må rundt å lete. Vi får også svar på hva som tettet den ene vakumpumpen i går.

  Discovery+
 • Episode 45 - Episode 45
  Reality, Underholdning, S2:E45

  Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. I taxfreebutikken jobber Jørgen med vareopptelling, mens kaptein Peter styrer båten.

  Discovery+
 • Episode 46 - Episode 46
  Reality, Underholdning, S2:E46

  Vi blir kjent med Arnt og Suchada som gleder seg til både swing og foxtrot. Gjestevert og cruisemanager Linda og Linnea arrangerer et supershow på C-view med egen dans, konkurranser og generell moro. Renholderen Dennis forteller om gamledager.

  Discovery+
 • Episode 47 - Episode 47
  Reality, Underholdning, S2:E47

  Det skal være talentkonkurranse på danskebåten i kveld. Både ansatte og gjester skal være med, og blant de påmeldte finner vi spillverten Olle som skal sjonglere, GT-Sara skal spille og synge og, dikteren Tor skal framføre egne dikt.

  Discovery+
 • Episode 48 - Episode 48
  Reality, Underholdning, S2:E48

  I sesongavslutningen når talentkonkurransen sitt høydepunkt. Det blir opptreden fra spillverten Olle som sjonglerer, gutta fra sjømannskoret synger, GT-Sara synger og spiller og Dj Donald forteller vitser.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer